10 weinig bekende feiten over de 'Once Upon A Time' stamboom

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over de 'Once Upon A Time' stamboom
10 weinig bekende feiten over de 'Once Upon A Time' stamboom
Anonim

Als je Once Upon A Time voor het eerst kijkt, denk je dat het allemaal om sprookjes en magie gaat. Maar het heeft een veel diepere betekenis dan dat: het gaat over familie. Alle personages zijn gebaseerd op sprookjesachtige legendes, waaronder die in Disney-films, zoals Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Assepoester, De schoonheid en het beest, Peter Pan en meer. En ze hebben allemaal een soort connectie met elkaar, ongeacht uit welk sprookje ze komen.

De sprookjes en magie zijn zeker erg leuk om naar te kijken, maar de complexe familiestructuur in de show houdt fans geïnteresseerd. De stamboom vertakt zich van de hoofdpersoon, Henry Mills. Hij krijgt uiteindelijk familie van bijna iedereen en het gezin wordt complexer naarmate de show vordert.

Laten we eens kijken naar de enorme stamboom in Once Upon A Time.

10 Henry's adoptiemoeder is ook zijn stief-overgrootmoeder

In een verwarrende wending van de gebeurtenissen blijkt dat Regina niet alleen Henry's adoptiemoeder is, maar ook zijn stiefovergrootmoeder. Volgens Bustle: In het betoverde bos was Regina getrouwd met Snow's vader, Henry's overgrootvader. Ze wist niet dat ze op een dag Snows kleinzoon zou adopteren in een magische speling van het lot. Dat betekent ook technisch dat Henry en Snow broers en zussen zijn.” Zelfs als Regina niet Henry's biologische moeder is, is het nog steeds gek dat ze zijn stiefovergrootmoeder is en niet alleen zijn adoptiemoeder.

9 Regina's vriend sliep altijd bij Henry's grootmoeder

Het wordt nog gekker met Henry's moeder. Ze sliep met dezelfde man als de grootmoeder van haar zoon. Volgens Bustle: “Henry's grootmoeder van vaderskant, Milah, verraadde haar man Repelsteeltje en verliet hem voor ieders favoriete guyliner die een piraat droeg. Vreemd genoeg betekent dat echter dat Hook zijn zin heeft gehad met zowel Henry's grootmoeder als zijn moeder. Bruto.”

8 Henry's grootmoeder vermoordt zijn andere grootmoeder

Henry heeft veel grootouders in Once Upon A Time, maar hij verloor er een toen zijn grootmoeder, Sneeuwwitje, zijn adoptiegrootmoeder, Cora Mills, vermoordde. “In seizoen 3 resulteert Snow's ploeteren in de duistere kant in Cora's vroegtijdige dood. Maar eerlijk gezegd is het waarschijnlijk een goede zaak - Cora was misschien wel de meest kwaadaardige schurk die Storybrooke ooit binnenkwam , aldus Bustle. Het lijkt erop dat Snow het verkeerde heeft gedaan om de juiste reden.

7 Henry heeft zeven grootouders

Voordat Cora werd vermoord, had Henry in totaal zeven grootouders. Ook al leeft een van hen niet meer, hij heeft nog steeds meer grootouders dan de meeste mensen. Volgens Bustle zijn zijn grootouders Rumple, Milah, Belle, Snow, Charming, Cora en Prince Henry. Zoveel ongemakkelijke familiereünies.” Dit is slechts een klein deel van zijn enorme familie. Scroll naar beneden om te zien wie er nog meer in zijn stamboom staan.

6 Henry heeft minstens 17 overgrootouders

Henry's zeven grootouders zijn nog maar het begin van de gigantische Once Upon A Time-stamboom. Hij heeft nog zeventien overgrootouders. Volgens Drukte zijn zijn overgrootouders "de moeder van Peter Pan en Rumple, de moeder en vader van Milah, de moeder van Sir Maurice en Belle, de ouders en stiefmoeder van Snow (koningin Eva, koning Leopold en Regina), de adoptieouders van Charming en zijn biologische ouders, Cora's ouders en de ouders van Regina's vader."

5 Regina en Zelena zijn halfzusjes

In een andere wending van gebeurtenissen is Zelena de (slechte) halfzus van Regina en de adoptietante van Henry die er alles aan zal doen om Regina pijn te doen. Volgens Bustle: Het enige dat Regina meer pijn zou kunnen doen dan Robin Hood die een relatie met haar zus heeft (zelfs onbewust), zou zijn dat Robin Hood een baby krijgt met haar zeer kwaadaardige zus. Zelena bleek wel zwanger van de baby van Robin Hood. Ze wist dat dit Regina pijn zou doen, aangezien ze allebei met hem naar bed gingen.

4 Bijna iedereen heeft met elkaar geslapen

Bij vrijwel elk tv-programma slaapt minstens één personage met iemand, maar in deze show slaapt bijna elk personage met elkaar. “Zoals de meeste drama's, is er een behoorlijke hoeveelheid seks aan de hand in Storybrooke. Maar de ingewikkelde aard van de relaties van het personage betekent dat iedereen met elkaar naar bed is geweest, althans bij uitbreiding. Emma en Regina, Hook and Rumple, Hook en Neil zijn allemaal met elkaar verbonden via onderlinge relaties”, aldus Bustle. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Henry zo'n groot gezin heeft.

3 Henry's grootmoeder is ongeveer even oud als zijn biologische moeder

Henry's adoptiemoeder, Regina, sprak een donkere vloek uit om wraak te nemen op Sneeuwwitje, Henry's grootmoeder. De vloek werd verbroken toen Henry's biologische moeder, Emma Swan, hem op het voorhoofd kuste, maar het verpestte alles. Volgens Bustle: Regina's eerste vloek heeft het hele verouderingsproces echt verpest. We weten dat Emma 28 jaar oud was toen ze voor het eerst naar Storybrooke kwam, en hoewel het nooit expliciet wordt vermeld, was Snow ongeveer even oud toen Emma werd geboren.'

2 Henry's overgrootvader bleef proberen hem te vermoorden

Peter Pan is geen aardige vent die kinderen naar Neverland probeert te brengen in dit sprookje. Hij is het tegenovergestelde van de tekenfilm Peter Pan en probeert zijn eigen achterkleinzoon te vermoorden. Volgens Bustle: "Peter Pan, voorheen bekend als Malcolm in het Betoverde Bos, is de vader van Henry's vader, maar het stopte zijn moorddadige woede niet wanneer Pan ontdekt dat Henry het hart heeft van de meest ware gelovige."

1 Henry's biologische moeder trouwde met Hook

Aan het einde van het afgelopen seizoen trouwde Henry's biologische moeder, Emma, met Captain Hook en maakte de stamboom nog groter. Volgens Cinema Blend: "In aflevering 2 van seizoen 7 keerde Jennifer Morrison terug als Emma Swan, om de verhaallijn van de favoriet bij de fans te helpen voltooien. Dat omvatte het verlaten van haar romance met Killian aka Hook (Colin O'Donoghue) op een gelukkige noot. Tegen het einde van seizoen 6 zijn Emma en Killian daadwerkelijk getrouwd. Toen Morrison terugkeerde om Emma's verhaal af te ronden in aflevering 2 van seizoen 7, werd onthuld dat ze hun eerste baby zouden krijgen." Kapitein Haak die met Henry's biologische moeder trouwde en zijn stiefvader werd, was absoluut het perfecte einde van de sprookjesfamilie.

Aanbevolen: