Welke 'Once Upon A Time'-castleden zijn nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Welke 'Once Upon A Time'-castleden zijn nog steeds vrienden?
Welke 'Once Upon A Time'-castleden zijn nog steeds vrienden?
Anonim

De cast van Once Upon A Time van ABC bestaat uit vrienden, vijanden en zelfs geliefden. Voor een show die draait om sprookjes en magie, is het interessant dat niet alles aan de buitenkant allemaal regenbogen en vlinders is. De serie heeft veel duistere geheimen achter de schermen. Once Upon A Time draait helemaal om hoop en ware liefde, maar achter de schermen was er veel drama. Ook al was de chemie op het scherm aanwezig… het was niet zo voor iedereen off-set.

Het land van Storybrooke bestond uit koninginnen, heksen, prinsessen en een Repelsteeltje. Goed en kwaad stonden altijd tegenover elkaar, maar goed woog altijd zwaarder dan het slechte. De echte acteurs die deze personages speelden, hadden het tijdens de show intern moeilijk. De serie kwam in 2018 tot een einde met het zevende en laatste seizoen. Veel leden van de cast, waaronder Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Jennifer Morrison, Colin O'Donoghue, Jared S. Gilmore, Emilie de Ravin en Robert Carlyle hebben echte levenslange vriendschappen gesloten… alleen niet met iedereen.

6 Jennifer Morrison en Lana Parrilla Feuded

Emma Swan, gespeeld door Jennifer Morrison, en de boze koningin Regina Mills, gespeeld door Lana Parrilla, hadden een gecompliceerde relatie op het scherm. Hun personages hadden in het begin een hekel aan elkaar, maar ze vonden een manier om samen te werken toen Regina het goede boven het kwade verkoos. Helaas is dat in het echte leven niet het geval. Het is een bekend feit in de Once Upon A Time-fandom dat deze twee actrices niet met elkaar overweg kunnen. Ze worden zelden samen gefotografeerd of hebben gezamenlijke interviews gedaan voor de show. Ze volgen elkaar ook niet op Instagram.

5 Het huwelijk van Ginnifer Goodwin en Josh Dallas

Aan de andere kant van het spectrum bevinden zich de relatie tussen Ginnifer Goodwin en Josh Dallas. Het paar klikte zo goed op het scherm dat hun prins Charming en Sneeuwwitje-roman werkelijkheid werden. Ze hadden meteen een klik en ze wisten dat dit meer was dan alleen acteren. "Het is zeker een pluspunt dat we zoveel tijd samen kunnen doorbrengen", vertelde Dallas aan E! Nieuws in november 2012. "Ik denk dat het iets toevoegt; het voegt een andere dynamiek toe aan de personages die we spelen die we eraan kunnen toevoegen. Het is altijd een geweldige dag om met Ginnifer Goodwin te werken; ze is een fantastische actrice en ik leer zoveel van haar. We kunnen gewoon spelen, dus het is leuk." Sneeuwwitje en Prince Charming zijn de belichaming van ware liefde en het gezin van vier van Ginnifer en Josh is het echte sprookjesachtige einde.

4 Robin Hood en Belle's vreemdgaanschandaal

De cast van Once verspilde geen tijd om hun connecties buiten beeld te brengen, maar deze relatie was meer een schandaal. Tom Ellis, die Robin Hood speelde in de serie, werd beschuldigd van het bedriegen van zijn vrouw Tamzin Outhwaite met Emilie De Ravin. De Australische actrice speelde zes seizoenen lang Disney-prinses Belle. Ellis verscheen in een aflevering uit 2013 genaamd "Lacey", maar nam zijn rol in de serie nooit opnieuw op. Sindsdien is vernomen dat de vermeende affaire een belangrijke reden was dat hij niet werd teruggebracht. In plaats daarvan verving Sean Maguire hem als Robin Hood totdat zijn personage stierf in de aflevering "Last Rides" van seizoen vijf.

3 Sean Maguire en Colin O'Donoghue zijn besties

Godzijdank is Robin Hood opnieuw gecast, anders hadden fans nooit kunnen genieten van de vriendschap tussen Sean Maguire en Colin O'Donoghue. Wie wist dat Robin Hood en Kapitein Haak zo goed met elkaar overweg zouden kunnen? Toen Maguire werd gevraagd naar wie hij uitkeek naar hereniging met het begin, antwoordde hij: "Oh, ik bedoel, allemaal. Er is er niet één waar ik niet van hou. Dat is een van de andere echt sterke motivaties om terug te gaan. Ik zou zeker niet terug haasten naar een show als ik het gevoel had dat ik er al klaar mee was, als het niet voor een cast was waar ik meer dan woorden van hield. Maar Colin is als familie voor mij en Lana en ik hebben zo'n geweldige relatie en Bex. Ik voel me nalatig als ik ze nu niet allemaal opnoem. Het is zo'n cast. Dus ik heb er veel zin in om weer op te staan en plezier met ze te hebben."

2 JoAnna Garcia en Jennifer Morrison zijn vrienden in het echte leven

Toen JoAnna Garcia als Ariel bij de serie kwam, was ze al goed bevriend met de ster van de show, Jennifer Morrison. "Ze is een van mijn beste vriendinnen, ja", zei Garcia in een interview met TVLine. "Ze was op mijn bruiloft en op elk groot monumentaal moment in mijn leven, en ik vind haar zo fantastisch. Een van de redenen waarom ik de [Once Upon a Time]-pilot heb gekeken, is omdat ik alles bekijk wat mijn vriendinnen doen, en ik was als, 'Whoa, dit is spectaculair.' Ik werd meteen een fan, dus ik was opgewonden om dit te kunnen doen!"

1 De cast van 'Once Upon A Time' is voor het leven verbonden

Ook al zijn er relaties die hechter zijn dan andere… de cast is verbonden voor het leven. Acht jaar lang maakten ze samen een serie vol verhalen. De show zou niet hetzelfde zijn zonder een van deze sterren uit de show.

Aanbevolen: