Tobey Maguire en Andrew Garfield zouden volgens geruchten in Spider Man 3 verschijnen, fans verliezen het op sociale media

Tobey Maguire en Andrew Garfield zouden volgens geruchten in Spider Man 3 verschijnen, fans verliezen het op sociale media
Tobey Maguire en Andrew Garfield zouden volgens geruchten in Spider Man 3 verschijnen, fans verliezen het op sociale media
Anonim

Een nieuw Marvel-gerucht suggereert dat Tobey Maguire en Andrew Garfield zullen terugkeren voor de aankomende Spider-Man 3 naast Tom Holland.

Sinds zijn debuut als de nieuwe Spider-Man van de MCU in Captain America: Civil War, heeft Holland de iconische held gespeeld in twee van zijn eigen films, evenals in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Aangezien de opnames naar verwachting op 16 oktober beginnen, hebben meerdere Marvel-websites gespeculeerd over castinggeruchten die zich later over sociale media verspreidden.

Volgens de geruchten zouden beide acteurs zich hebben aangemeld om hun Spider-Man-rollen opnieuw op te nemen naast Peter Parker uit Nederland om te helpen bij het opzetten van de live-action Spider-Verse. Tobey Maguire speelde het karakter van Spider-Man in Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3. Bovendien speelde Andrew Garfield hetzelfde personage in The Amazing Spider-Man en The Amazing Spider-Man 2.

Deze theorie kreeg meer grip nadat werd aangekondigd dat Jamie Foxx zijn rol als het Sinister Six-lid Electro van The Amazing Spider-Man 2 zal hernemen.

Benedict Cumberbatch zal ook deelnemen aan het komende project. Het gerucht gaat dat Cumberbatch, die Doctor Strange speelt, zou dienen als een entiteit die de drie Spider-Men voor het eerst bij elkaar zou brengen om een gemene vijand te bestrijden.

Marvel-fans gingen naar sociale media om hun opwinding te uiten over de geruchten over Spider-Men-cross-over. "Zou er alles voor over hebben om Spider-Verse eindelijk in de MCU te zien", schreef @theo.andrew08. Een andere fan met de gebruikersnaam @markaaaay zei: "Ik ga huilen, ik ben zo blij."

Sony Pictures heeft publiekelijk gereageerd op de geruchten die op internet circuleren. Toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid dat Tobey Maguire en Andrew Garfield zich bij Tom Holland voegen in Spider-Man 3, onthulde een woordvoerder van Sony aan ET Canada dat de geruchten over de casting "niet bevestigd" waren.

Dit adres betekent niet dat de potentiële betrokkenheid van Maguire en Garfield bij toekomstige films volledig van tafel is. Op dit moment is de rest van de casting van de film nog niet bevestigd, dus een ontwijkend antwoord zou net zo goed kunnen zijn om de crossover een verrassing te houden.

Helaas lijkt het er nu echter op dat liefhebbers van Spider-Verse gewoon moeten afwachten of er meer bewijs komt.

Aanbevolen: