Andrew Garfield vermijdt het adresseren van geruchten over de comeback van Spider-Man waardoor veel fans achterdochtig worden

Inhoudsopgave:

Andrew Garfield vermijdt het adresseren van geruchten over de comeback van Spider-Man waardoor veel fans achterdochtig worden
Andrew Garfield vermijdt het adresseren van geruchten over de comeback van Spider-Man waardoor veel fans achterdochtig worden
Anonim

Andrew Garfields stilzwijgen over de mogelijkheid dat hij en Tobey Maguire het rood-blauwe kostuum weer aantrekken in Spider-Man: No Way Home met in de hoofdrol Tom Holland heeft sommige Marvel-fans niet voor de gek gehouden.

Andrew Garfield gaat niet in op geruchten over Spider-Man met Jimmy Fallon

De Engelse acteur, die Peter Parker speelde in The Amazing Spider-Man-films, verscheen in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol. Degenen die verwachtten dat Garfield de dringende geruchten over Spidey zou aanpakken, waren teleurgesteld.

Garfield sprak over zijn nieuwe film Mainstream, waarbij Fallon hem de vraag stelde waar iedereen in de fandom maar al te graag het antwoord op wil weten.

"Jimmy heeft het niet over de Spider-Man: No Way Home-geruchten aan Andrew Garfield, 'Mijn teleurstelling is onmetelijk en mijn dag is verpest'", reageerde een fan op YouTube.

"Geen Spider-Man-praat, oké, " merkte een ander op, een lachend gezicht toevoegend met traan-emoji, wat heel passend leek.

"Zijn publicist heeft Fallon waarschijnlijk gevraagd hem niet te vragen naar Spider-Man. Desalniettemin, tot ziens in de bioscoop op 17 december Andrew!" een andere hoopvolle fan heeft gereageerd.

Garfield zegt dat zijn geruchtmakende terugkeer als Spider-Man 'hilarisch' is

Eerder deze maand sloot Garfield alle geruchten af tijdens een optreden op MTV's Happy Sad Confused podcast.

"Er v alt niets te ruïneren, bro," zei Garfield nadat de gastheer hem had gevraagd om de geruchten over zijn terugkeer als Spider-Man op te helderen.

"Ik moest je gewoon snel afsnijden - er v alt niets te verpesten! Het is zo gek! Kerel, het is verdomd hilarisch voor mij, omdat ik dit [geheime] Twitter-account heb, en ik zie hoe vaak Spider-Man trending is, en mensen in paniek raken over iets, "vervolgde hij.

Garfields avontuur als Spider-Man werd afgebroken na het vervolg op The Amazing Spider-Man 2 uit 2014. De matige recensies en ontvangst van de twee films overtuigden Sony om samen te werken met Marvel Studios om Spidey in de MCU te brengen. Tom Holland, die voor het eerst het kostuum aantrok in de film Captain America: Civil War uit 2016.

Ondanks dat het overtuigend klinkt, zijn sommigen in de Marvel-fans er niet zo zeker van dat we Garfield voor het laatst als Spidey hebben gezien.

De mogelijkheid van een Spidey-vers stond centraal in de animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse, met drie herhalingen van de superheld naast elkaar. Maar zal No Way Home deze aanpak ook volgen als het in december uitkomt? Fans weten het nog niet zeker.

De derde film met Holland als Peter Parker in de hoofdrol heeft al de terugkeer bevestigd van twee schurken uit de andere Spidey-films, Alfred Molina's Doc Ock uit Spider-Man 2 en Jamie Foxx's Electro uit The Amazing Spider-Man 2. Bovendien zal Benedict Cumberbatch zijn rol van Doctor Strange opnieuw opnemen en de verbinding tussen de Sony-films en de bredere MCU nieuw leven inblazen.

Spider-Man: No Way Home draait vanaf 17 december in de bioscoop

Aanbevolen: