Tekenen dat Andrew Garfield en Tobey Maguire in 'Spider-Man: No Way Home' zullen zijn

Inhoudsopgave:

Tekenen dat Andrew Garfield en Tobey Maguire in 'Spider-Man: No Way Home' zullen zijn
Tekenen dat Andrew Garfield en Tobey Maguire in 'Spider-Man: No Way Home' zullen zijn
Anonim

De nieuwste Spider-Man-film in het Marvel Cinematic Universe, Spider-Man: No Way Home-updates blijven binnenstromen naarmate de releasedatum steeds dichterbij komt en de verwachtingen van fans blijven toenemen. Samen met de borrelende opwinding komt de nauwkeurige analyse van elke mogelijke aanwijzing voor wat de film voor het publiek in petto heeft. De trailer voor de film, die op 17 november uitkwam, zorgde ervoor dat fans in een waanzin van speculatie raakten toen ze de inhoud hyper-analyseerden voor paaseieren.

Tom Holland's "Spidey" heeft onmiskenbaar een geheel nieuwe essentie van leven in de gemaskerde burgerwacht gekocht. Het zijn echter de eerdere gezichten van het iconische personage waar fans op anticiperen op de mogelijke terugkeer naar het grote scherm. En met de releasedatum om de hoek, zijn alle ogen gericht op de grote drie – Holland, Tobey Maguire en Andrew Garfield – op mogelijke aanwijzingen of misstappen die erop kunnen wijzen dat de oude Spider-Man-acteurs hun rol opnieuw opnemen. Van bewerkingen in de trailer van de film tot warme omhelzingen tussen acteurs, het voeden van geruchten is in volle gang. Laten we dus eens kijken naar elk teken en elke aanwijzing die een drievoudige samenwerking tussen Spider-Man lijkt te bevestigen.

7 Onverklaarbare karakterbewegingen in de trailer – Waren Andrew Garfield en Tobey Maguire bewerkt?

De release van de officiële trailer van de film gaf fans een dieper inzicht in de verhaallijn die nog moet komen. In de trailer zagen fans de officiële terugkeer van enkele eerdere schurken, zoals The Amazing Spider-Man saga's Lizard en Electro, en de originele Spider-Man-trilogie's Doc Ock, en Sand Man.

Ondanks dat de schurken van de helden werden onthuld in plaats van de helden zelf, zagen fans met arendsogen een zeer verwarrende montageblunder die de aanwezigheid van een zekere Spider-Man zou kunnen bevestigen.

Tijdens de blunder kunnen fans de Lizard van Rhys Ifans zien reageren op een aanval die uit het niets lijkt te komen. Fans speculeerden daarom dat om spoilers te voorkomen, de Spider-Man die verantwoordelijk was voor de aanval, was verwijderd.

6 Tom Hollands op de neus plagen

De koning der spoilers zelf en de huidige Spider-Man, Tom Holland, heeft zijn neiging om grote spoilers eruit te flappen in de aanloop naar de nieuwe Spider-Man-film stevig in de greep gehouden. Dat heeft de Marvel-ster er echter niet van weerhouden zijn fans stiekem te plagen met de belangrijkste informatie die ze graag willen weten.

In een promotievideo voor de film benadrukt Holland bijvoorbeeld dat hij 'twee heel speciale vrienden zal meenemen om te helpen met de aankondiging'. De camera zoomt vervolgens uit en onthult Zendaya en Jacob Batalon voordat Holland zich bewust afvraagt: "Wie zou het anders zijn?". Fans waren er snel bij om te wijzen op de voor de hand liggende knik naar Garfield en Maguire.

5 Cinema Cast List Error –– Staan Andrew Garfield en Tobey Maguire op de lijst?

Toen de kaartjes voor de film op 29 november in de verkoop gingen, haastten fans zich naar de online boekingssites van hun bioscopen om die van hen veilig te stellen. Tot grote verbazing van een fan leek de beschrijving van de film een aantal zeer interessante informatie over de cast te onthullen. In de TikTok-video die door de verwarde fan is gepost, kunnen we duidelijk de namen van Maguire en Garfield naast de castlijst zien staan.

4 gelekte scènes op TikTok

Ondanks de voortdurende speculatie en talloze knikken en paaseieren, is er geen officiële bevestiging van Garfield's en Maguire's optredens in de film. Wat echter een gelekte scène uit de film lijkt te zijn, lijkt direct meer dan één Spider-Man op het scherm te tonen. De scène moet nog worden bevestigd of ontkend, maar sommige commentatoren lijken te geloven dat het TikTok-account dat de scène heeft geüpload, de beelden samen heeft bewerkt uit eerdere Spider-Man-films.

3 Een video van Andrew Garfield op de set

In september begon een bepaalde video van Garfield in een Spider-Man-kostuum pre-VFX door de Twittersfeer te circuleren. Tijdens een interview met Jimmy Fallon sloot Garfield de video af omdat hij zei dat hij hem had gezien, maar het was inderdaad een gephotoshopte afbeelding. Echter, na de release van de officiële trailer, waren fans er snel bij om erop te wijzen hoe vergelijkbaar de set waarop de video was "gefotoshopt" was met de laatste vechtscène die in de trailer wordt getoond.

2 Tom Holland's Almost Slip-Up

Na de release van de officiële trailer gingen de jonge sterren van de film (Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon) zitten en filmden een reactievideo waarin ze het samen bekeken. Tijdens een specifiek moment in de reactievideo begint een zeer gefocust Nederland zich af te vragen: "Waar is de?" voordat hij zichzelf afsnijdt. Hierna stroomden fans het commentaargedeelte van de video over om aan te geven hoe het waarschijnlijk was dat Holland op het punt stond zich af te vragen waar de andere twee iconische Spider-Men waren of iets gerelateerds, maar zichzelf moest inhouden om de verrassing niet te bederven.

1 Jamie Foxx's verwijderde Instagram-bericht

En tot slot, de enige aanwijzing die rechtstreeks uit de mond (…of Instagram) van een officieel en bevestigd castlid kwam, was de verwijderde Instagram-post van Jamie Foxx met drie Spider-Man-figuren. Eerder dit jaar uploadde Foxx kort een foto waarin hij aankondigde dat hij terug zou keren naar het scherm om zijn rol van Electro in Spider-Man: No Way Home opnieuw op te nemen. De afbeelding toonde echter niet alleen Foxx als de schurk, maar ook drie figuren verkleed als Spider-Man. Was deze bevestiging van een cross-over van Holland, Garfield en Maguire of gewoon een vergissing?? Ik denk dat we er op 17 december achter zullen moeten komen!

Aanbevolen: