Wat doet 'Halloweentown'-ster Kimberly J. Brown nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet 'Halloweentown'-ster Kimberly J. Brown nu?
Wat doet 'Halloweentown'-ster Kimberly J. Brown nu?
Anonim

Halloweentown, uitgebracht in 1998, is de perfecte film voor liefhebbers van het herfstseizoen en de enge, op snoep gerichte vakantie. Met Kimberly J. Brown in de hoofdrol als een meisje dat erachter komt dat ze een heks is, bevat de originele film van Disney Channel goedkope wezens en hartverwarmende personages.

Halloweentown kwam 22 jaar geleden uit en het is nog steeds een go-to voor veel mensen rond 31 oktober. De cast kwam na 20 jaar bij elkaar en fans willen graag meer weten over de vrouw die de schattige Marnie Piper speelde.

Wat is Kimberly J. Brown tot nu toe? Laten we eens kijken.

Brown's Etsy Shop en magische vriend

Veel beroemdheden zoals Kylie Jenner houden ervan zich te verkleden voor Halloween, en het klinkt alsof Kimberly J. Brown ook dol is op de feestdagen. Ze heeft een heel coole en creatieve manier gevonden om haar liefde voor Halloween te uiten.

Brown is nu 35 jaar oud en runt een Etsy Shop genaamd CraftilyCreative. Het Instagram-account heeft 14.000 volgers, wat indrukwekkend is. Volgens de bio van het account, "schildert Brown aangepaste kunstwerken en deelt ze haar liefde voor grafische T-shirts."

Sommige ontwerpen van Brown bevatten een t-shirt met de tekst "Straight Outta Halloweentown" en verschillende met de tekst "Normaal zijn is enorm overschat", een citaat uit de film waar veel fans dol op zijn. Er zijn ook shirts met lange mouwen en sweatshirts met dezelfde leuke spreuken. De Etsy-winkel heeft ook sleutelhangers en kaarten verkocht.

kimberly j. bruin t-shirt van etsy shop en kimberly j. bruin houdt halloweentown-sleutelhanger omhoog
kimberly j. bruin t-shirt van etsy shop en kimberly j. bruin houdt halloweentown-sleutelhanger omhoog

Brown heeft een geweldige relatie met Daniel Kountz en ze heeft foto's van de twee samen op haar sociale media geplaatst. Halloweentown-fans zullen hem herkennen als Kal in Halloweentown II: Kalabar's Revenge. De acteurs ontmoetten elkaar op de filmset en de vriendschap van Brown en Kountz veranderde in romantiek nadat ze jarenlang contact hadden, volgens Bustle.com.

Brown vertelde de publicatie dat ze improviseerde bij Second City en maakte een korte film over Kal. Kountz zat erin en ze begonnen meer tijd samen door te brengen. Ze legde uit: "We hebben in de loop der jaren contact gehouden sinds we de tweede film hebben ingepakt, en we zijn al een tijdje vrienden op sociale media. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien en ik wilde dat hij in enkele van mijn originele comedy-sessies die ik fotografeer voor mijn YouTube-kanaal." Brown deelde ook dat fans van Halloweentown ervoor willen zorgen dat Brown goed wordt behandeld, aangezien Kountz' personage zo'n eikel is in de film. Brown zei: "Ik had me die reactie op ons samenzijn in het echte leven niet echt kunnen voorstellen."

Overige onderdelen

Na Halloweentown speelde Brown in de film Tumbleweeds uit 1999 als Ava, een jong meisje dat wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en de twee gaan samen op roadtrips.

De actrice speelde Nicole in twee afleveringen van de Olsen twin tv-show Two of a Kind. Ze was in 2001's Halloweentown II: Kalabar's Revenge en hernam haar rol als Marnie nogmaals in Halloweentown High uit 2004.

Brown speelde het personage van Marah Lewis in 26 afleveringen van Guiding Light van 1998 tot 2006 en was Shana Taylor in een tv-show genaamd Low Winter Sun in 2013. De actrice neemt hier en daar nog steeds rollen op zich, zoals de Korte film Hell, Californië uit 2019 en de nog te verschijnen film Abducted? met Billy Ray Cyrus waarvan IMDb.com zegt dat het in pre-productie is.

Marnie spelen

Het klinkt zeker alsof Brown de tijd koesterde die ze doorbracht met het spelen van Marnie in Halloweentown en deze rol betekent nog steeds zoveel voor haar.

In oktober 2020 had Brown wat plezier en trok hij Marnie's Halloweentown-kleding aan voor een TikTok-video, volgens People.com. Ze schreef in een Instagram-bijschrift: "Hoewel ik zo geïnspireerd was door het spelen van Marnie en door het scherm te delen met Debbie en de geweldige cast, had ik nooit kunnen weten hoeveel magie en inspiratie de fans me jaar na jaar zouden laten zien. Ik zal nooit echt kunnen uitdrukken wat het voor mij heeft betekend. Gelukkige verjaardag halloweentown, Marnie is zo dankbaar voor alle magie."

Brown vertelde People.com dat ze dol was op het werken met wijlen Debbie Reynolds. Ze zei: Ze wilde altijd plezier hebben en ze hield ervan die leuke, grillige energie op de set te houden. Ze wilde altijd een leuke tijd hebben en ze hield ervan om die leuke, grillige energie te behouden. Ze omhelsde elk grammetje van dat grootmoederlijke type figuur met een grappige inslag.'

Het is leuk om te zien waar Kimberly J. Brown nu is, en fans van Halloweentown kunnen haar geweldige kleding kopen in haar Etsy-winkel. Het is prachtig om te zien dat de inmiddels 35-jarige actrice verliefd is op haar tegenspeler en dat ze al die jaren later nog steeds verbonden is met het magische universum.

Aanbevolen: