Wie is de vrouw van Sterling K. Brown en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Sterling K. Brown en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Sterling K. Brown en wat doet ze?
Anonim

Sterling K. Brown is de afgelopen jaren een populair gezicht geworden dankzij zijn hoofdrol in NBC's hitdrama This Is Us en zijn casting in grote films zoals Marvel's Black Panther.

Maar Brown zat goed in deze carrière toen dit mainstream-succes zich voordeed, en hij bracht jaren door met vreemde acteeroptredens. Enigszins verrassend pakte This Is Us grip op en wist met succes de zes vooraf geplande seizoenen te voltooien.

Brown was natuurlijk mee voor de rit. Hij acteert professioneel sinds 2002 en aan zijn zijde was die hele tijd zijn studieliefde die vrouw werd, Ryan Michelle Bathe.

Achter elke goede man staat een goede vrouw en Sterling heeft er zeker een in zijn vrouw. Ryan is ook een actrice en het paar is betrokken geweest bij dezelfde projecten als elkaar. Bath en Brown zijn al heel lang samen en lijken relatiedoelen te zijn voor iedereen die op zoek is naar rolmodellen.

Samen hebben ze twee kinderen en veel acteercredits. Hier is alles wat fans moeten weten over Sterling's vrouw en haar carrière.

Sterling en Ryan ontmoetten elkaar op de universiteit

Net als Browns geliefde personage Randall uit This Is Us, ontmoette hij de liefde van zijn leven op de universiteit. Kunst imiteert soms het leven, maar in tegenstelling tot Randall waren ze allebei niet enthousiast bij de eerste ontmoeting. Zowel Bathe als Brown zijn erg slim en gingen naar Stanford University en ontmoetten elkaar daar als eerstejaars.

Ze kregen een band door hun liefde voor acteren en traden samen op in veel toneelstukken, zelfs in dezelfde slaapzaal. In het begin voelden ze zich echter niet tot elkaar aangetrokken. In ieder geval merkte Bathe Brown niet zo veel op.

Om te beginnen waren ze gewoon vrienden, maar Brown nam nota van zijn toekomstige vrouw. Behalve dat ze ervoor kozen om naar Stanford te gaan en acteurs wilden worden, hadden ze nog veel meer gemeen dat ze ontdekten toen ze elkaar dat eerste jaar op school leerden kennen.

Het bleek dat ze, voordat ze naar Stanford gingen, allebei uit St. Louis kwamen en zelfs maanden na elkaar in hetzelfde ziekenhuis werden geboren. Blijkbaar gingen hun ouders zelfs naar rivaliserende middelbare scholen in St. Louis.

Het toekomstige stel heeft elkaar nooit ontmoet in St. Louis, maar dit moet het lot zijn geweest.

Sterling en Ryan hebben een paar jaar niet gepraat

Ook al hebben ze elkaar ontmoet en gedateerd op de universiteit, het was niet allemaal regenbogen en zonneschijn voor Sterling en zijn nu-vrouw.

Zoals veel jonge koppels, hadden ze veel 'off'-momenten en moesten ze meerdere breuken doorstaan. Brown heeft zelfs gezegd dat de toekomstige echtgenoten drie jaar lang niet met elkaar spraken. Yikes.

Maar ze hebben duidelijk elke keer de weg weer bij elkaar gevonden en hebben elkaar sindsdien professioneel gesteund. Dit stel bestaat officieel sinds 2004. Soms is enige tijd uit elkaar alles wat een stel nodig heeft om elkaar te vinden.

Zowel Brown als Bathe wilden professioneel handelen, dus dat deden ze. En ze vonden elk op hun eigen manier succes; Sterling en Ryan hebben allebei een lang acteer-cv.

Terwijl Sterling meer een begrip is geworden dankzij het succes van This Is Us en zijn filmoptreden. Naast Black Panther speelde Brown in The Predator en had hij een stemrol in het enorm succesvolle vervolg op Frozen 2.

Ze heeft misschien niet zoveel mainstream succes, maar zijn vrouw Ryan heeft ook een geweldige acteercarrière gehad en heeft veel geweldige rollen gescoord.

Ryan Michelle Bathe heeft haar eigen succes gevonden

Bathe begon in 2001 professioneel te acteren en had sinds 2001 meerdere gastoptredens in televisieshows. Ze verscheen in afleveringen van E. R, Girlfriends, Half and Half, How I Met Your Mother en Bones.

De acterende echtgenoten werken zelfs samen en lijken ervan te genieten omdat het vaak gebeurt. Toen Bathe regelmatig op Boston Legal verscheen, maakte Brown een gastoptreden. Bathe heeft een terugkerende rol gehad in This Is Us als de moeder van een vriend van de jonge Randall (het personage van Brown).

Ze verschenen ook samen in Browns serie Army Wives. Het paar bracht tijd door met het uitbouwen van hun carrière, maar heeft ook een gezin gesticht; Brown en Bathe zijn de trotse ouders van twee zonen.

Ze zijn allebei nog steeds werkende acteurs en hebben veel succes. Bathe is vervolgens te zien in de nieuwe tv-show The Endgame en heeft een hoofdrol gehad in de BET+-versie op The First Wives Club.

Aanbevolen: