Wat is er met Leelee Sobieski gebeurd en wat doet ze nu?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Leelee Sobieski gebeurd en wat doet ze nu?
Wat is er met Leelee Sobieski gebeurd en wat doet ze nu?
Anonim

De filmindustrie is moeilijk om in te breken, en het kan nog moeilijker zijn om er vanaf te komen als iemand eenmaal succes heeft gevonden. Meestal is het vinden van succes een droom die uitkomt voor een artiest, maar voor anderen is het gewoon een manier om de eindjes aan elkaar te knopen. Sommige acteurs zullen weglopen van alles, terwijl velen schijnbaar eeuwig door zullen gaan.

Tijdens de jaren 90 en 2000 was LeeLee Sobieski in staat een doorbraakartiest te worden en het mainstream publiek aan te spreken. De actrice gebruikte haar capaciteiten in tal van projecten en ze scoorde zelfs een Emmy-nominatie voor haar uitstekende werk. Ondanks dit alles nam ze de beslissing om weg te lopen van alles. Dit zorgde er natuurlijk voor dat de fans geïnteresseerd raakten in waarom ze wegliep van een succesvolle acteercarrière.

Laten we uitzoeken waarom LeeLee Sobieski verder ging met acteren.

LeeLee was een succesvolle actrice

Als we terugkijken naar jongere artiesten uit de late jaren 90 en 2000, is de naam van LeeLee Sobieski er een die er echt uitspringt. Een tijdje leek het erop dat de actrice een lange en vruchtbare carrière zou hebben. Mensen wisten echter niet dat ze altijd van plan was te ontsnappen aan de industrie.

Op het kleine scherm verdiende de actrice een Emmy-nominatie voor haar werk in Jeanne d'Arc, wat een geweldige doorbraak voor haar was. Hierna deed de actrice echter beperkt televisiewerk en koos ze ervoor om rollen op het grote scherm te spelen, wat haar hielp voet aan de grond te krijgen in het bedrijf.

Never Been Kissed en Eyes Wide Shut waren twee enorme overwinningen voor de actrice, die deze films gebruikte als startpunt voor haar acteercarrière. Joy Ride was een andere film die haar plaats in Hollywood echt hielp verstevigen. Niet al haar projecten waren grote hits, maar ze verzamelde een aantal geweldige credits en had de lof die ze op het grote scherm kreeg meer dan verdiend.

Naarmate de jaren vorderden, begonnen fans te merken dat de actrice in minder projecten verscheen. Uiteindelijk verdween ze zo goed als uit de schijnwerpers, en dit bracht velen ertoe zich af te vragen waarom ze het bedrijf had verlaten.

Ze liep een tijdje geleden voorgoed weg

Sobieski is sinds 2016 niet meer in een film verschenen, waardoor hij al een half decennium zonder acteren. Mensen zullen misschien verbaasd zijn als ze een succesvolle artiest zien weglopen, maar de voormalige actrice had veel problemen met de industrie.

“Het is een soort van grove industrie … Als je acteert, verkoop je zoveel je uiterlijk”, zei Sobieski ooit.

Haar besluit om te stoppen met acteren zou niet al te verrassend moeten zijn. In 2012 vertelde ze Vogue: "Negentig procent van de acteerrollen omvat zoveel seksuele dingen met andere mensen, en dat wil ik niet doen."

De problemen die de voormalige actrice had met de industrie speelden duidelijk een rol bij haar beslissing om iets achter te laten dat haar niet zo gelukkig maakte. Maar misschien was de grootste reden waarom het moederschap riep.

Jaren later haalde Us Weekly haar in en vertelde ze waarom ze het bedrijf verliet.

Volgens de actrice: Ik doe geen filmdingen meer. Ik ben helemaal een buitenstaander! Ik … ben gewoon een moeder en een buitenstaander.”

Wat ze nu doet

Wat betreft wat ze nu doet, onthulde Sobieski: Ik help mijn man met wat hij doet. En ik schilder stiekem!”

Het schilderij is waar Sobieski echt schitterde als kunstenaar, en ze kreeg zelfs de kans om haar geheime schilderijen publiekelijk te onthullen en te genieten van haar eerste galerieshow in 2018.

“Ik dacht dat mijn werk vanwege mijn verleden hard zou worden beoordeeld. Ik moest ervoor zorgen dat als iedereen ze echt haatte, ik me er nog steeds goed bij zou voelen. Dit is echt wat er in mij zit, en ik probeer niet iemand anders te zijn, 'gaf ze toe.

Sobieski die haar passie nastreeft, moet verfrissend voor haar zijn, en hoewel acteren zijn nadelen had, bracht het dingen voor haar van de grond.

Over de vraag of ze wel of niet zou terugkeren, zei Sobieski: "Misschien als ik lieve oma speel. [Maar] ik ben gewoon gefocust op mijn kinderen. Ik denk dat dat vooral de reden is waarom ik gestopt ben.”

Het is best ongelooflijk om te zien waar de voormalige actrice nu is. Ze is een gelukkige moeder die zich creatief uitdrukt in een medium waar ze zich het meest op haar gemak voelt. Acteren kan geweldig zijn, maar het is duidelijk dat Sobieski haar passie vond en die najaagde terwijl ze een gelukkig en gezond gezin balanceerde. Een pluim voor haar.

Aanbevolen: