Dit is wat de cast van Disney's 'Halloweentown' nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van Disney's 'Halloweentown' nu doet
Dit is wat de cast van Disney's 'Halloweentown' nu doet
Anonim

Halloweentown is een originele Disney Channel-film uit 1998 die erg populair is rond Halloween. Halloweentown werd geregisseerd door Duwayne Dunham en was de vierde DCOM. De film werd gevolgd door drie sequels: Halloweentown II: Kalabar's Revenge, Halloweentown High en Return to Halloweentown.

De film heeft een goedkeuringsscore van 80 procent op Rotten Tomatoes, gebaseerd op recensies van critici. Complex Magazine zette Halloweentown als nummer negen op de lijst van 'The 40 Best Disney Channel Original Movies'. Buzzfeed noemde de eerste drie films een van de beste dingen van Halloween.

De franchise sterren Kimberly J. Brown en Debbie Reynolds, samen met anderen. Brown, die de hoofdrol speelde, Marnie, werd in de vierde film vervangen door Sarah Paxton. Nu Halloween nadert en je deze films op Disey+ gaat streamen, is het leuk om te zien hoe ver deze acteurs zijn gekomen.

Dit is wat de cast van de franchise, Halloweentown, nu doet.

10 Kimberly J. Brown

Kimberly J. Brown speelde de hoofdpersoon, Marnie Piper, in de Halloweentown-serie. Ze speelde de rol tot de derde film waarin ze werd vervangen. Brown heeft gehandeld in een paar andere kleine rollen. Momenteel heeft ze een terugkerende rol in het General Hospital als Chloe Jennings. De actrice runt ook een Etsy-winkel met een vriend, waar ze een heleboel items verkopen, waaronder items met Halloweentown-thema. Brown is momenteel aan het daten met Halloweentown II co-ster, Daniel Kountz.

9 Debbie Reynolds

Helaas stierf Debbie Reynolds in 2016, maar ze was zo'n groot deel van deze film dat ze moest worden opgenomen. Ze speelde Aggie Cromwell, Marnie's magische grootmoeder en de machtigste heks in Halloweentown, in de filmserie. De Singin' In The Rain-ster was de eerste actrice die in de film werd gecast. "Debbie had besloten dat ze zichzelf wilde openstellen voor wat televisie. Toen we de lijst zagen, keken we één keer naar haar naam en zeiden: 'Oh mijn god, zou ze het echt doen? En dat deed ze. We gingen nooit naar iemand anders, "zei Sheri Singer, de uitvoerend producent van de film, in een interview met E!.

8 Sara Paxton

Sara Paxton bracht Brown terug in de laatste film, Return To Halloweentown. Veel fans waren destijds in de war en de actrice ook. Er gingen geruchten dat Brown niet beschikbaar was vanwege planningsconflicten en omdat ze het niet eens konden worden over hoe de uiteindelijke film zou eindigen, maar dat was allemaal niet waar. Ze heeft echter in het verleden gezegd dat ze beschikbaar was en wanhopig deel wilde uitmaken van de uiteindelijke film. De maker, Disney en haar vertegenwoordigers konden het echter niet eens worden over een deal voor de actrice om terug te keren.

Paxton heeft de afgelopen jaren niet zoveel in de schijnwerpers gestaan, maar acteren doet ze nog steeds. Ze heeft zelfs een film die uitkomt in 2022 genaamd Blonde, waarin ze Miss Flynn speelt. De film is een documentaire over Marilyn Monroe. Als Paxton niet aan het acteren is, is ze thuis te zien terwijl ze met haar hond rondhangt, cameo's maakt en een redelijk normaal leven leidt. Ze is onlangs in 2019 getrouwd met acteur Zach Cregger.

7 Emily Roeske

Emily Roeske speelde Sophie Piper, Marnie's jongere zus, in de eerste drie Halloweentown-films en werd kort genoemd in de laatste. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat Roeske in 2004 stopte met acteren na de derde film. Ze leidt momenteel een normaal leven met haar man en vier kinderen. De voormalige actrice plaatst video's op TikTok en ging zelfs terug naar Oregon voor het Spirit of Halloweentown-evenement om de film te vieren. Ze doceert momenteel mixed martial arts in Surprise, Arizona.

6 Joey Zimmerman

Joey Zimmerman speelde Dylan Piper, de broer van Marnie. Hij was de enige van de drie kinderen die in alle vier de films verscheen. Ondanks dat hij wat meer acteerde nadat de franchise eindigde, is Zimmerman momenteel niet meer in de showbusiness. Zijn laatste acteerkrediet was in 2012. Als je zijn Instagram bekijkt, geniet Zimmerman momenteel van het getrouwde leven met zijn vrouw, Becky, met wie hij in 2020 trouwde en een fotograaf en co-creator is van het mediabedrijf ZFO Entertainment.

5 Judith Hoag

Judith Hoag speelde Gwen Piper, moeder van Marnie, Dylan en Sophie en dochter van Aggie in de films. Ze was toen al een gevestigde actrice, maar besloot om mee te doen aan de films vanwege Debbie Reynolds. Nadat de Halloweentown-films waren afgelopen, bleef Hoag acteren. Meest recent speelde ze in de films Laugh. Liefde. Karaoke. en jou vinden. Volgens haar Instagram heeft Hoag zich naast acteren ook beziggehouden met regisseren en begint ze binnenkort met een podcast. Ze verschijnt ook op vele evenementen van tegens en fans.

4 Phillip Van Dyke

Phillip Van Dyke speelde de goblin Luke, een vriend of Marnie's die kort in een mens werd veranderd, in de eerste twee films. Hij speelde verder in afleveringen van een aantal populaire tv-shows, maar stopte met acteren in 2003. Van Dyke herenigde zich met de cast in 2019, voor het Spirit of Halloweentown Festival en houdt nog steeds contact met Brown en Zimmerman. Als hij terug zou komen voor een reboot van Halloweentown, zei de voormalige acteur ja in een interview met E!.

Nu is Van Dyke getrouwd, heeft drie kinderen en runt een verkoopvloer voor een financiële dienstverlener.

3 Daniel Kountz

Daniel Kountz speelde Kal in Halloweentown II: Kalabar's Revenge. Het bleek dat hij de zoon van Kalabar was en de slechterik, ondanks dat hij Marnie probeerde te charmeren en ze te laten daten. Nou, het blijkt dat hij in het echt met Brown aan het daten is. Hij acteert nog steeds tot op de dag van vandaag, met zijn laatste krediet in 2019 in Prospectors The Forgiven, maar hij werkt ook als makelaar.

Volgens Brown hadden de twee geen romantische gevoelens voor elkaar tijdens het filmen en spraken of zagen ze elkaar al meer dan tien jaar niet. Ze kwamen weer bij elkaar toen ze hem in een YouTube-video wilde hebben, en de rest was geschiedenis.

2 Robin Thomas

Robin Thomas speelde de hoofdschurk van de film, Kalabar, de burgemeester van Halloweentown en de ex-vriend van Gwen. Hij verscheen alleen in de eerste film. Thomas acteert nog steeds in 2021 en speelt momenteel in de Mystery 101-serie, een serie Hallmark Movies & Mystery TV-series. Hij heeft twee kinderen. De acteur begon een bouwbedrijf dat lofts en appartementen in New York renoveerde om zijn inkomen als acteur en beeldhouwer te helpen.

1 Lucas Grabeel

Lucas Grabeel is geen onbekende voor Disney Channel. Voordat hij de hoofdrol speelde in de High School Musical-trilogie, speelde Grabeel een kleine rol in Halloweentown High en Return To Halloweentown als Ethan Dalloway. Dalloway was de zoon van de schurk in de derde film, Edgar Dalloway. Ethan is een van de studenten die teruggebracht wordt in de mensenwereld en Marnie's liefdesbelang wordt in de laatste film.

Momenteel zit de acteur nog steeds in de showbusiness. Hij verscheen in 2020 in de Disney Family Singalong en zal later dit jaar een evenement bijwonen in Parijs ter ere van regisseur en choreograaf Kenny Ortega. Grabeel speelde ook een gastrol op High School Musical: The Musical: The Series in seizoen één.

Aanbevolen: