Wat te verwachten van seizoen 5 van 'Dit zijn wij

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van seizoen 5 van 'Dit zijn wij
Wat te verwachten van seizoen 5 van 'Dit zijn wij
Anonim

Seizoen 4 van Dit zijn wij liet fans achter in een wervelwind van Pearson-familiedrama. Veel fans hebben gehoopt op lichtere thema's in het komende 5e seizoen, dat op 27 oktober op NBC debuteert. Seizoen 5 belooft echter net zoveel, zo niet meer somberheid. Filmmakers hebben gezworen om belangrijke maatschappelijke problemen aan te pakken, waaronder Covid-19 en de recente Black Lives Matter-protesten.

Volgens Deadline kondigde de maker van de show Dan Fogelman aan dat Covid-19 in de show zou worden aangepakt.

"We hebben besloten om de zaken frontaal aan te vallen", schreef Fogelman op Twitter, hoewel hij niet in details ging.

De cast en crew van This Is Us hebben zelfs besloten om Covid-19 op het scherm en buiten het scherm aan te pakken. Ze begonnen eind september met filmen en slaagden erin om bepaalde veiligheidsprotocollen te volgen.

Met andere woorden, de showrunners houden zich aan hun belofte om een authentieke show te creëren die het heden weerspiegelt.

Maar wat houdt de verhaallijn van seizoen 5 precies in? Ontdek het hieronder.

Kevin en Randall's relatie zal gespannener worden

Aan het einde van seizoen 4 waren fans getuige van een opgeblazen gevecht tussen de gebroeders Pearson. Randall (Sterling K. Brown) en Kevin (Justin Hartley) spraken beiden woorden die tot op het bot doordrongen, woorden die ze nooit meer konden terugnemen. Kijkers hadden het gevoel dat hun relatie nooit meer hersteld kon worden.

Inderdaad, de trailer van seizoen 5 liet doorschemeren dat de spanning tussen Randall en Kevin op het punt staat nog ongemakkelijker te worden. In een bepaalde clip klopt Randall op een deur en Kevin antwoordt, tot Randalls verbazing. Er volgt stilte, wat impliceert dat de pijn van hun verwoestende gevecht nog steeds erg rauw is.

Toch hopen veel fans dat Kevin en Randall een betere plek kunnen bereiken. In seizoen 4 werden de broers in de toekomst getoond terwijl ze elkaar zachtjes troostten terwijl ze naar Rebecca keken, die ziek in bed lag.

Per slot van rekening kon Randall Rebecca vergeven dat ze hem niet over zijn biologische vader had verteld. Hij en Kevin vinden misschien nog steeds een manier om elkaar te vergeven.

Kevin en Madison's relatie zal bloeien

De schrijvers van This is Us waren opzettelijk vaag over de relatie van Madison (Caitlin Thompson) en Kevin in seizoen 4, en lieten ze nooit zien in momenten van romantiek of intimiteit. Maar de trailer van seizoen 5 onthulde dat hun relatie zich op een warme en positieve manier zal ontwikkelen, met een snelle momentopname van Kevin die Madison's zwangere buik wrijft.

Andere mysteries rond de relatie van dit onverwachte paar zullen ook aan het licht komen, waaronder waarom Kevin Madison nu zijn verloofde noemt en waarom Kate (Chrissy Metz) zo boos is op hun relatie.

Het einde van 'Dit zijn wij' blijft hetzelfde

Scriptschrijvers zeggen vaak dat om het begin van je verhaal te weten, je het einde moet weten. Dit zijn wij is geen uitzondering; Dan Fogelman heeft vanaf het begin beloofd te weten hoe zijn serie afloopt. Fans vragen zich nu echter af of het einde van de show wordt beïnvloed door de recente wijzigingen.

Volgens Fogelman zal de serie hetzelfde geplande einde hebben, wanneer dat ook mag zijn.

Het lijkt erop dat niets de visie die Fogelman vanaf het begin heeft gehad zal veranderen.

Aanbevolen: