Wat te verwachten van seizoen 2 van Hulu's 'Helstrom

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van seizoen 2 van Hulu's 'Helstrom
Wat te verwachten van seizoen 2 van Hulu's 'Helstrom
Anonim

Het eerste seizoen van Hulu's Helstrom eindigde net toen het goed ging in de Marvel-show. Ana (Sydney Lemmon) en Daimon (Tom Austen) leerden hoe ze een zielsvuurdrietand konden oproepen van de Netharanium-scherven links van het wapen van hun vader. Gabriella Rosetti (Ariana Guerra) sloot zich aan bij het Bloed. En de Helstrom-patriarch is schijnbaar teruggekeerd. Al deze ontwikkelingen lieten ons met veel open vragen achter, vooral over hoe ze betrekking hebben op seizoen 2.

Wat je kunt verwachten, staat het verslaan van het demonische element in San Francisco waarschijnlijk als eerste op de takenlijst. Daimon en Ana hebben er met succes verschillende uitgedreven, waaronder die van Finn Miller (David Meunier). Houd in gedachten dat het vrijlaten van Miller niets heeft gedaan om zijn of The Blood's mening over de Helstrom-tweeling te veranderen.

Over Blood-leden gesproken, Gabriella sloot zich aan bij de radicale groep in de slotmomenten van het eerste seizoen. Ze drinkt samen met Esther (Deborah Van Valkenburgh) en Miller een glaasje, als teken van haar loyaliteit aan hen. Haar bedoelingen voor de toekomst zijn onduidelijk, hoewel je kunt aannemen dat Gabriella vastbesloten is om alles wat met een demon te maken heeft te vernietigen. Ze heeft waarschijnlijk ook oog voor het doden van de man die haar heeft verontreinigd, Daimon. De voormalige Vaticaanse agent begrijpt dat Helstrom bezeten raakte, maar ze houdt hem nog steeds verantwoordelijk, deels vanwege het demonenbloed dat door zijn aderen stroomde.

De vader keert terug

Afbeelding
Afbeelding

Het belangrijkste moment dat in seizoen 2 zal spelen, vond plaats in de allerlaatste seconden. Daarin loopt Yen (Alain Uy) naast een jonge Kthara terwijl ze op het punt staan aan boord van een veerboot te gaan. Ze zijn in de haven als een mysterieuze man (Mitch Pileggi) hen benadert. Hij vraagt Yen om het meisje uit te leveren, maar de nieuwe Hoeder probeert zijn heerschappij als bovennatuurlijk wezen te gebruiken om de man terug te dwingen. Zijn inspanningen blijken echter nutteloos wanneer de mysterieuze kerel laat zien dat hij Yens macht van zich af kan schudden.

Nu de beschermer van Kthara zich kwetsbaar voelt, begint de man rechtstreeks met zijn kleine metgezel te praten. Hij herinnert het meisje aan haar verleden en vertelt haar dan te onthouden wie hij is. Het duurt even, maar na een paar seconden noemt ze de man "Papa" alsof ze hem al eeuwen kent. Ze lopen weg en terwijl ze dat doen, herinnert papa het meisje eraan dat haar naam Lily (Grace Sunar) is, zoals in de demonische Lillith uit de strips.

Wat papa betreft, is zijn ware identiteit nog interessanter. Hij is niet zomaar een willekeurige demon of een nieuw personage dat erin wordt gegooid. Hij is de echte deal. Deze man is de grote slechterik waar we het hele seizoen op hebben gewacht, Marduk Helstrom.

Wie is Marduk Helstrom

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de identiteit van Marduk niet officieel is gemaakt, is de online consensus dat Pileggi dit beruchte Marvel-personage uitbeeldt. Hij is beter bekend als Marduk Kurious in de strips, maar het is veilig om te zeggen dat het Hulu-team zijn achternaam heeft veranderd in Helstrom om te passen bij de context van de show, vergelijkbaar met hoe Satana in plaats daarvan Ana werd.

De komst van Marduk betekent dat seizoen 2 een behoorlijke uitdaging zal zijn voor de Helstrom-tweeling. Ze hebben het bloed te verduren, en nu is er een almachtige demon die zich een weg naar hen baant. Daimon en Ana kunnen zichzelf proberen te beschermen door de drietand van hun vader tegen hem te gebruiken, wat zou kunnen werken. Omdat het natuurlijk een wapen is dat uit de hel is geboren en oorspronkelijk door Marduk werd gehanteerd, kan de drietand onbruikbaar worden gemaakt.

Aan de andere kant is het zielevuur van de drietand schadelijk gebleken voor demonen. Het onderliggende voordeel is dat het de gastheer niet doodt zoals typische uitdrijvingen doen. Die eigenschap kan zeer nuttig zijn in de strijd tegen Marduk als ze dichtbij genoeg kunnen komen om het mystieke artefact op hem te gebruiken.

Komt de Netheranium-drietand?

Afbeelding
Afbeelding

Er is nog iets dat de moeite waard is om ter sprake te brengen. Het vurige wapen dat Daimon en Ana hanteren is niet per se een drietand. Het lijkt meer op een speer, en dat zou kunnen betekenen dat het kenmerkende wapen uit de strips niet compleet is.

Als het waar is, zouden de scherven die Ana en Daimon samen hebben, slechts een klein stukje kunnen zijn van iets dat nog groter is. We weten niet of de Hulu-aanpassing een loyale afbeelding van de Netheranium-drietand zal introduceren, maar door Marduk het artefact te geven, zou hij op een gelijk speelveld komen met de Helstrom-tweeling.

Hopelijk maakt de drietand zijn debuut in seizoen 2. Alles lijkt tot nu toe te leiden naar een tweede seizoen vol comics, en de onthulling van het wapen lijkt een knipoog waar elke die-hard fan blij mee zou zijn. Niet alleen vanwege de kennis eromheen, maar Daimon zal uiteindelijk de bewapening voor zichzelf opeisen en daarbij de beste versie van zichzelf worden.

Aanbevolen: