Wat te verwachten van de première van seizoen 7 van 'The Flash

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten van de première van seizoen 7 van 'The Flash
Wat te verwachten van de première van seizoen 7 van 'The Flash
Anonim

Toen het zesde seizoen van CW's The Flash afliep, bleven verschillende verhaallijnen onopgelost in de DC-serie. Eva McCullock (Efrat Dor) heeft Sue Dearbon (Natalie Dreyfuss) erin geluisd voor de moord op haar verraderlijke echtgenoot. Caitlyn Snow (Danielle Panabaker) ging met haar moeder op pad om zich te laten behandelen. Barry Allen (Grant Gustin) moest in het reine komen met het verlies van weer een schurk. En Iris West (Candice Patton) viel uiteen in een lichtstraal.

De reeks na de aftiteling die het vertrek van Iris afbeeldde, is waarschijnlijk het meest zorgwekkend. Omdat het haar dood in de serie leek te voorspellen, leek de situatie grimmig voor mevrouw West-Allen. Gelukkig suggereert nieuwe informatie die aan het licht is gekomen iets anders.

Volgens een nieuw rapport van TVLine zullen fans ontdekken waar Iris West naar knipperde in de première van seizoen 7. Dat betekent dat ze niet vroegtijdig is overleden. We weten nog steeds niet wat er precies is gebeurd, maar de première zal in ieder geval ingaan op de verblijfplaats van Iris.

Showrunner Eric Wallace plaagde ook een happy end voor de West-Allens tijdens zijn gesprek met TVLine. Hij heeft niet te veel weggegeven, maar we weten in ieder geval dat het moeilijke pad dat Barry en Iris inslaan een positief einde heeft.

Barry's Powers Return

Barry Allen van The Flash (Grant Gustin)
Barry Allen van The Flash (Grant Gustin)

Naast het Iris-subplot, zal seizoen 7 ook de langverwachte kunstmatige Speed-Force debuteren. Team Flash heeft gewerkt aan het creëren van een secundaire stroombron voor Barry, een die de ter ziele gegane bron zal vervangen die opdroogt. Het nadeel is dat het waarschijnlijk Godspeed zal baren.

Over een nieuwe schurk gesproken, de echte maakt zijn debuut in seizoen 7. Barry's team heeft alleen dubbelgangers ontmoet, maar de echte versie zal later dit jaar zijn aanwezigheid bekend maken.

Als het niet nog lastiger kan, heeft Barry Allen nog een slechterik om zich zorgen over te maken in seizoen 7, Chillblaine. Naast Eva McCullock, Godspeed en de nieuwste Black Hole-agenten die grote schade aanrichten, zal het publiek ook Mark Stevens (Jon Cor) zijn debuut zien maken. Hij is een personage wiens beschrijving hem een 'bad boy geobsedeerd door cryotechnologie' noemt, wat niet veel onthult. Maar het feit dat hij met koude wapens zwaait, impliceert dat de oorsprong van Chillblaine een paar aanwijzingen uit de strips zal ontlenen.

John Diggle sluit zich aan bij 'The Flash'

Barry Allen en John Diggle van The Flash
Barry Allen en John Diggle van The Flash

Aan de andere kant krijgt Team Flash hulp van een oude vriend, John Diggle (David Ramsey). De voormalige Arrow-acteur heeft dit jaar een gastrol in verschillende afleveringen in de Arrowverse, met een mysterieuze rol in DC's Legends of Tomorrow. Vreemd genoeg is het de enige die geheim wordt gehouden. Zou het een teken kunnen zijn dat Diggle zich bij de Legends voegt?

Hoewel het niet duidelijk is wat de rol van Diggle is, gebruikt hij de middelen die hij bij ARGUS heeft om Barry te helpen plausibel te klinken. Zoals gezegd, is het team niet dichter bij het ontwikkelen van een eigen Speed Force. Nash (Tom Cavanagh) en Chester (Brandon McKnight) hebben een idee, maar ze hebben nog meer hulp nodig, en daar komt ARGUS om de hoek kijken.

Zelfs als de clandestiene organisatie niet helpt, zal Barry Allen zijn krachten in een of andere vorm terugkrijgen. Hij zal zowel Godspeed als Chillblaine onder ogen zien, dus het spreekt voor zich dat de Flash weer op volle kracht zal zijn voordat hij een van deze nieuwe schurken opneemt.

Wat er ook gebeurt, het zevende seizoen van The Flash wordt het grootste tot nu toe. Met drie superschurken die meedoen aan het gevecht, een hoofdrolspeler die zijn krachten verliest en meer alums uit de serie die terugkeren, gebeurt er veel. Houd er rekening mee dat er nog meer verrassingen voor het publiek in petto kunnen zijn wanneer de DC-show terugkeert.

Aanbevolen: