Hier is hoe Beth Behrs de rol van Caroline op '2 Broke Girls' kreeg

Hier is hoe Beth Behrs de rol van Caroline op '2 Broke Girls' kreeg
Hier is hoe Beth Behrs de rol van Caroline op '2 Broke Girls' kreeg
Anonim

De show '2 Broke Girls' was redelijk succesvol voor CBS-normen. Na zes seizoenen eindigde de serie eindelijk in 2017. Maar tijdens de run betoverden de hoofdpersonen Max en Caroline het publiek, en actrices Kat Dennings en Beth Behrs werden beroemd.

Natuurlijk beschouwden niet veel critici '2 Broke Girls' als een van de beste CBS-shows van de afgelopen drie decennia. Maar fans gaven er niets om en hielden sowieso van de show en de opkomende sterren.

Kat, bijvoorbeeld, had Darcy Lewis al gespeeld in de Marvel-films 'Thor' en 'Thor: The Dark World' tegen de tijd dat ze zich inschreef voor '2 Broke Girls'. Ze speelde zelfs samen met oudgedienden uit de industrie, zoals Bob Saget, Woody Harrelson en Sandra Oh.

Fans zijn echter benieuwd hoe Beth haar rol heeft weten te bemachtigen. In tegenstelling tot Dennings had Behrs geen lang acteer-cv om van af te gaan toen het tijd was om auditie te doen voor de sitcom.

Hoe heeft ze genoeg indruk gemaakt op de producers om de rol van Caroline te krijgen?

Het begon allemaal met een paar universiteitsvideo's die Beth maakte, meldde Backstage. Niet dat soort video's; Beth Behrs woonde UCLA's School voor Theater, Film en Televisie bij, merkte de publicatie op. Tijdens haar tijd daar maakte Beth Funny or Die-video's met een vriend van UCLA.

Die video's hebben haar geholpen om Caroline te worden in '2 Broke Girls', beweert Beth. Ze merkte op dat "de casting director die zag voordat ik naar binnen ging." Zelfs in 2011 wist Beth dat het aan haar was om "haar eigen inhoud te creëren" en "weten… wat je type is en waar je goed in bent."

Ze legde uit: "Die video's gaven me veel kansen."

Ze is niet verkeerd. Nadat de actrice de CBS-sitcom had ingepakt, wat volgens haar een geweldige ervaring was vanwege het talent waarmee ze werkte, kwamen er meer rollen op haar pad.

Beth verscheen in een Bravo reality-tv-serie, sprak een geanimeerd personage uit in 'Monsters University' van Disney/Pixar en debuteerde zelfs op het theaterpodium in een komisch toneelstuk. In 2016 maakte ze zelfs een webstrip samen met een vriend van haar.

En vanaf 2020 host Behrs nu een podcast genaamd 'Harmonics with Beth Behrs'. In de podcast interviewt Beth countrymuziek en bluegrasssterren. Ze heeft ook een stichting opgericht om vrouwen te ondersteunen bij het overwinnen van crises, en ze had zelfs een rol in 'The Big Bang Theory'.

Maar Behrs' tijd bij CBS is ook nog niet voorbij. Vanaf 2018 verscheen ze op 'The Neighborhood' als Gemma Johnson. Beth veiliggesteld de rol ternauwernood; ze verving de originele actrice (Dreama Walker) die in de pilot was verschenen, merkte Deadline op.

Maar goed nieuws: het derde seizoen gaat in première in november 2020. Dat is eigenlijk geweldig nieuws voor fans van Behr's komische karbonades, vooral omdat de sitcom is geproduceerd door Cedric the Entertainer.

Maar '2 Broke Girls' is ook niet in de vergetelheid geraakt. Tegenwoordig kunnen fans de serie bingewatchen en alle kleine details achter de schermen bekijken die ze de eerste keer hebben gemist.

Aanbevolen: