Hoe dichtbij zijn '2 Broke Girls'-sterren Beth Behrs en Kat Dennings?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn '2 Broke Girls'-sterren Beth Behrs en Kat Dennings?
Hoe dichtbij zijn '2 Broke Girls'-sterren Beth Behrs en Kat Dennings?
Anonim

Het is altijd hartverscheurend als duo's op het scherm in het echte leven niet met elkaar overweg kunnen. Dus je zou opgelucht zijn te weten dat de hoofdrolspelers van 2 Broke Girls Kat Dennings en Beth Behrs ook buiten het scherm beste vrienden zijn. Ja, de twee houden echt van elkaar. Nee, ze houden echt van elkaar, ze gaan ook samen op avontuur. Waarschijnlijk zonder de epische ongelukken van hun personages Max en Caroline (die we kennen). Dus hoe is de vriendschap tussen Kat Dennings en Beth Behrs eigenlijk?

Ze hebben huisdierennamen voor elkaar

Dit Instagram-bericht is de beste visuele weergave van wat Kat Dennings zei in Media's PaleyFest 2013: "Beth en ik houden oprecht van elkaar en zijn beste vrienden in het echte leven." Kijk eens hoe ze hun mijlpaal samen vieren als twee kleine meisjes die een band vormen.

Ze hebben waarschijnlijk meer unieke koosnaampjes voor elkaar. We zien dat ze daar ook grappen over hebben. Dat zou de geweldige chemie van hun personages in de show moeten verklaren.

Ze zijn echt gek om elkaar heen

Oké, deze Les Miserables-scène moest een tranentrekker zijn. Maar op de klassieke manier van Max en Caroline was de re-enactment van Dennings en Behrs het tegenovergestelde. Ze zijn net als wij, ze maken onszelf belachelijk met onze beste vrienden, en voeren allerlei dingen na.

Het zijn niet alleen echte beste vrienden. Het zijn echte Max en Caroline, alleen zijn ze zeker niet zo blut. Het zorgt ervoor dat je zeker 2 Broke Girls mist.

Ze gaan op date-avonden

Echte BFF's gaan op date-avonden. Kat Dennings en Beth Behrs laten het er echter uitzien alsof ze samen in de problemen willen komen. Nogmaals, om ons te bewijzen dat ze partners in crime zijn zoals Max en Caroline.

We weten niet zeker of ze nog steeds nachtelijke kattenkwaad uithalen sinds Beth Behrs in 2018 trouwde met Mad Men's Michael Gladis, die bekend staat om zijn rol als Paul Kinsey. Maar we weten zeker dat ze elkaar nog steeds ontmoeten voor op zijn minst een brunch of FaceTime-inhaalsessies.

Dennings lijkt het type om Behrs te vermaken met haar single gal-humor. We kunnen ons de reactie van Behrs alleen maar voorstellen toen Dennings een Kiwi vroeg om met haar te trouwen, zodat ze een staatsburger van Nieuw-Zeeland kan worden.

Kat Dennings was een van de bruidsmeisjes van Beth Behrs

Natuurlijk was Dennings een bruidsmeisje op de bruiloft van Behrs. Ze hielp zelfs bij het plannen van de droombruiloft van haar BFF. In het bedankbericht van Behrs op Instagram zei ze: "Man, ik voelde echt de liefde vandaag. Bedankt @emilybehrs @maureenbehrs en alle geweldige vrouwen in mijn leven voor de meest prachtige douche en de meest speciale dag! Ik hou van jullie allemaal zo veel!"

We zijn er zeker van dat Behrs er ook zou zijn als Dennings aan de beurt is. Ongetwijfeld zal ze haar een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest geven. Kiwi-jongens, schuif alsjeblieft al in de DM's van Kat Dennings!

Ze werken graag met elkaar samen

Beth Behrs vertelde PopCulture.com nadat 2 Broke Girls eindigde dat ze hoopt ooit weer met Kat Dennings te werken. 'Dat zou geweldig zijn,' zei ze. Dennings lijkt ook Behrs te hebben gesteund gedurende de loop van de show. In vergelijking met Behrs had Dennings al een gevestigde acteercarrière voor de serie.

Ondertussen waren het Beth Behrs' Funny or Die college-video's die haar de rol van Caroline bezorgden. Het hebben van Dennings als een goede vriend moet haar hebben geholpen om haar eerste grote doorbraak te vergemakkelijken. En samen werden ze beroemd, ondanks de mening van de critici tegen de serie.

Zouden ze een reünie van '2 Broke Girls' plannen?

Kat Dennings heeft ook aangegeven weer met Beth Behrs te willen werken. Toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid van een reünie van 2 Broke Girls, zei Dennings tegen People Now: "Oh mijn god, dat zou ik doen. Ik denk niet dat iemand ooit … dat onderwerp met mij heeft aangesneden, dat zou ik doen! Ik denk dat het leuk zou zijn, als een reünie!"

Maar het idee van Behrs voor een reünie is misschien niet een vervolg op 2 Broke Girls, zoals Dennings voor is. Volgens Behrs houdt ze van het mysterie dat ze aan het einde van de show hebben achtergelaten. Ze zei dat ze hun verhaal zo goed mogelijk vertelden en lieten het aan het publiek over om zich voor te stellen wat er met Max en Caroline gebeurde. Dat is begrijpelijk, vooral omdat het gemakkelijk is om het lot van de personages voor te stellen door de vriendschap van de actrices achter de camera.

Of het nu een 2 Broke Girls-revival is of niet, één ding is zeker, fans wachten op Dennings en Behrs om meer beste vriendrollen op het scherm te spelen. Misschien zou zelfs een aartsvijand in een komedie geweldig zijn. Gewoon om deze twee weer samen te zien, toch? In de tussentijd kunnen we 2 Broke Girls blijven herbekijken en het is schattig achter de schermen op YouTube.

Aanbevolen: