Bill Maher vraagt Amerika om meer op de relatie van Gwen Stefani en Blake Shelton te lijken

Bill Maher vraagt Amerika om meer op de relatie van Gwen Stefani en Blake Shelton te lijken
Bill Maher vraagt Amerika om meer op de relatie van Gwen Stefani en Blake Shelton te lijken
Anonim

Het instituut van het huwelijk is niet meer wat het geweest is; het is niet voor iedereen weggelegd, en het aantal echtscheidingen is tijdens deze pandemie zelfs met 34% gestegen.

De verlovingsaankondiging van Gwen Stefani en Blake Shelton wordt echter door Bill Maher gebruikt als een analogie om een politiek gebroken Amerika te verenigen.

De verkiezingen van 2020 waren zenuwslopend voor burgers van de Verenigde Staten, maar Bill Maher heeft in deze tumultueuze tijd een zilveren randje gevonden.

Dit komt van een man die vorig jaar in The Howard Stern Show zei: "Ik heb nooit begrepen hoe je dag na dag, week na week, maand na maand, jaar na jaar bij dezelfde persoon kunt zijn, Ik snap het gewoon niet."

Echter, tijdens zijn show gisteren, Real Time With Bill Maher, drong hij er bij Stefani en Shelton op aan hun huwelijk te versnellen en getrouwd te blijven.

"Voor het welzijn van de natie, want als er één ding is dat Amerika nu nodig heeft, is het een symbool van verzoening tussen rood en blauw Amerika," zei Maher.

Maher zei gekscherend dat berichten van roddelbladen vorige maand waarin stond dat het paar op weg was naar een splitsing vanwege politieke verschillen, "me tot in mijn kern schudde".

Bill Maher
Bill Maher

Het onwaarschijnlijke koppel maakte eind vorige maand op Instagram echter bekend dat ze gaan trouwen.

De komiek zei dat hij niet zeker weet of ze op verschillende mensen hebben gestemd, maar hij "weet gewoon dat het waar is."

"Ze is Whole Foods, hij is Piggly Wiggly. Ze groeide op met het spelen van punk, hij groeide op met het jagen op stinkdieren. Zij staat in de rij om te stemmen, hij staat in de rij om te dansen. Ze vindt wapens gek, hij vindt dat de beste kaas in een blikje zit. Alleen al het feit dat ze samen zijn, is bijna Shakespeariaans."

Maher wees er vervolgens op dat ze het laten werken omdat ze elkaar zien voor meer dan voor wie ze hebben gestemd. Vervolgens drong hij er bij de natie op aan om elkaar niet langer als "betreurenswaardig" te zien. "We zien de wereld niet allemaal op dezelfde manier, kom er overheen."

Hij eindigde zijn New Rule-segment op ware Maher-manier en zei: "Nu hebben we meer dan ooit een voorbeeld van interculturele liefde nodig om een boodschap te sturen naar onze gebroken natie dat liefde ons kan verheffen waar we horen als een majestueuze adelaar die boven de strijd zweeft en over de haters beneden poept."

Aanbevolen: