Hebben Blake Shelton en Gwen Stefani een huwelijkscontract om hun respectieve vermogen te beschermen?

Inhoudsopgave:

Hebben Blake Shelton en Gwen Stefani een huwelijkscontract om hun respectieve vermogen te beschermen?
Hebben Blake Shelton en Gwen Stefani een huwelijkscontract om hun respectieve vermogen te beschermen?
Anonim

Blake Shelton en Gwen Stefani genieten van hun huwelijksleven, nadat ze in het huwelijksbootje stapten op Blake's Oklahoma ranch.

De ceremonie werd klein en privé gehouden en werd slechts door een paar gasten bijgewoond, waaronder hun familie en vrienden. Hoewel ze ervoor hebben gekozen om het rustig te houden, zijn fans dolblij te weten dat de twee eindelijk hun geloften hebben uitgewisseld.

Zoals ze zeggen, gebeuren sprookjesachtige eindes niet in het echte leven, maar de relatie tussen Blake en Shelton zegt iets anders.

Van de manier waarop de twee naar elkaar kijken tot het samen maken van liedjes, het lijdt geen twijfel dat ze soulmates zijn. Meerdere bronnen beweerden echter dat Blake en Gwen een huwelijkscontract moesten ondertekenen voordat ze gingen trouwen.

Moeten ze het echt doen om hun respectieve vermogens te beschermen?

Hebben Blake en Gwen een huwelijkscontract getekend om hun vermogen te beschermen?

Fans van Blake Shelton en Gwen Stefani zijn zeker blij om te zien dat het paar van beroemdheden het goed doet na alle geruchten rond hun relatie. Helaas zijn er berichten opgedoken dat de twee een huwelijkscontract moesten ondertekenen om hun respectieve vermogen te beschermen.

Een bron vertelde Radar: Gwen is ongeveer $ 150 miljoen waard, terwijl Blake ongeveer $ 100 miljoen waard is. Beiden zijn eerder getrouwd geweest en hebben allebei zeer lelijke echtscheidingen meegemaakt. Dat verklaart waarom ze deze keer allebei een huwelijkscontract wilden. Sommige mensen denken misschien dat dit onromantisch is, maar zowel Gwen als Blake vinden het verstandig.”

Een andere "insider" beweerde ook dat Blake en Gwen "een paar maanden in prenup-gesprekken zijn geweest" en dat het "proces buitengewoon moeiteloos is geweest."

De bron voegde er verder aan toe dat er tijdens de discussies van het paar "geen hikken of gewelddadigheden" zijn geweest omdat ze "twee volwassen volwassenen zijn die van elkaar houden.

De bron onthulde ook dat aangezien Gwen geen huwelijkscontract had met haar ex-man Gavin Rossdale, "ze het zich gewoon niet kan veroorloven om het niet met Blake te hebben."

Het blijkt dat het vermogen van Gavin naar verluidt slechts $ 45 miljoen is. Ongeacht hoe ze hun relatie beëindigden, de discrepantie tussen hun vermogen kwam waarschijnlijk naar voren tijdens de echtscheidingsprocedure.

Blake en Gwen houden echter hun mond over de vermeende huwelijkse voorwaarden, dus het is het beste om de rapporten met een korreltje zout te nemen.

Maar als het echt bestaat, laat het duidelijk zien dat het duo de emotie het gezond verstand niet laat overheersen, aangezien een huwelijkscontract bewijst dat ze wederzijds respect delen.

Wie is er echt meer waard, Gwen of Blake?

Blake Shelton en Gwen Stefani zijn allebei geweldige artiesten, maar ze bevinden zich ook in vergelijkbare periodes in hun leven. Met eerdere huwelijken achter de rug en een lang leven voor de boeg, hebben de twee besloten te trouwen en een gezin te stichten. Natuurlijk, voor een stel met zo'n groot vermogen als deze twee, ziet het settelen er anders uit.

Het echte probleem is welke ster het huwelijk meer waard heeft gemaakt. Blake heeft een geschiedenis van het verscheuren van de hitlijsten, zoals countryfans maar al te goed weten. Hij heeft zijn eigen vermogen gecreëerd ondanks dat hij in een heel andere klas zit dan zijn huidige vrouw.

Natuurlijk, Adam Levine beweerde misschien dat Blake niet 'cool genoeg' was voor Gwen, maar hij is zeker rijk genoeg! In de vroege seizoenen van de show The Voice verdiende hij $ 4 miljoen per cyclus, wat nu elk seizoen op maar liefst $ 13 miljoen staat.

Bovendien hebben zijn liedjes miljarden digitale streams gegenereerd.

De countryzanger is ook de trotse eigenaar van een reeks Ole Road-restaurants. Zijn laatste resto bevindt zich in Orlando, Florida, dat naar verluidt in april 2020 zou worden geopend.

Bovendien is hij eigenaar van Ten Point Ranch, op slechts een uur rijden van zijn huis in Lake Texoma, waar hij zijn album Texoma Shore schreef en opnam.

Volgens meerdere bronnen is hij maar liefst $ 100 miljoen waard. Dat heeft natuurlijk deels te maken met zijn talrijke hitalbums, maar ook met zijn stint op The Voice.

Gwen's nettowaarde overtreft die van haar man

Voor Gwen Stefani schatten bronnen haar geschatte waarde rond de $ 150 miljoen. Veel van haar rijkdom is vergaard door haar inspanningen als solo-act en als lid van No Doubt, evenals haar andere ondernemingen zoals haar kledinglijn en andere producten, variërend van parfums, make-up, accessoires en meer.

Ten eerste leende ze haar stem aan recente animatieprojecten (zoals Trolls en King of the Hill), maar ze verscheen ook in films (zoals The Aviator).

Niet alleen dat, maar Gwen heeft natuurlijk in verschillende shows gespeeld, behalve The Voice, en ze trekt een even indrukwekkend salaris naar Blake's miljoenen voor die rol.

De bruiloft van Blake en Gwen was een grote vreugde voor hun beide fangemeenschappen. En met hun mega-rijkdom maakt het niet echt uit wie meer waard is; ze zouden de rekeningen kunnen betalen en vrij kunnen besteden met veel geld over.

Aanbevolen: