Bewijst de waanzinnige verlovingsring van Gwen Stefani hoe onbereikbaar zij en Blake Shelton echt zijn?

Inhoudsopgave:

Bewijst de waanzinnige verlovingsring van Gwen Stefani hoe onbereikbaar zij en Blake Shelton echt zijn?
Bewijst de waanzinnige verlovingsring van Gwen Stefani hoe onbereikbaar zij en Blake Shelton echt zijn?
Anonim

In deze tijd is het steeds gebruikelijker geworden dat mensen de traditionele verlovingsring schuwen ten gunste van dingen als tatoeages rond de vinger. Toch doet de overgrote meerderheid van de paren die zich verloven dit nadat ten minste één van de betrokken personen hun partner een verlovingsring heeft gegeven. Natuurlijk, als een stel eenmaal verloofd is, willen de mensen in hun leven meestal alles weten over het voorstel en de ring zien. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat zoveel mensen trots zijn op hun verlovingsring.

Als beroemde mensen zich verloven, zijn mensen nog meer geïnteresseerd in zaken als hun huwelijksaanzoek, hun trouwplannen en hun verlovingsringen. Zo willen fans, ook al is er niets bevestigd, alles weten over de verloving van Kristen Stewart en Dylan Meyer. Bovendien zijn mensen vooral gefascineerd door de duurste verlovingsringen van beroemdheden die sommige beroemdheden dragen. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde sterren waarvan mensen zouden verwachten dat ze een waanzinnig dure verlovingsring zouden dragen, zoals Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Paris Hilton. Aan de andere kant is er iets aan de hand met Gwen Stefani die een extreem dure verlovingsring heeft waardoor ze en Blake Shelton geen contact lijken te hebben.

Gwen Stefani's ongelooflijke verlovingsring kost

Sinds de aankondiging dat Gwen Stefani en Blake Shelton eind 2015 een koppel waren geworden, zijn er miljoenen mensen die zwaar geïnvesteerd hebben in hun relatie. Als gevolg daarvan waren veel mensen dolblij toen ze hoorden dat Shelton en Stefani zich in 2020 hadden verloofd. Natuurlijk wilden fans van het stel beelden zien van de verlovingsring van Shelton en Stefani. Toen Stefani echter een afbeelding van haar verlovingsring met de wereld deelde, verraste dat veel mensen.

Terugkijkend op de carrière van Blake Shelton tot nu toe, is het overduidelijk dat hij een van de grootste muzieksterren van zijn generatie is, vooral als het gaat om het countrygenre. Bovendien, hoewel Shelton niet de eerste keuze was om The Voice te beoordelen, heeft zijn rol in de show hem nog succesvoller gemaakt, wat echt iets zegt. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Shelton een ongelooflijke netto waarde van $ 100 miljoen heeft vergaard volgens celebritynetworth.com. Met dat duizelingwekkende bedrag in gedachten, zou het verrassend zijn als Shelton maar een paar duizend zou uitgeven aan de verlovingsring van Gwen Stefani. Toch is het behoorlijk verbluffend om Stefani zo'n enorme steen aan haar vinger te zien dragen en er meer over te weten te komen.

Als de meeste mensen naar een enorme verlovingsring kijken zoals die van Gwen Stefani van Blake Shelton, weten ze alleen dat het een fortuin moet kosten. Iedereen die echter wil weten hoeveel een verlovingsring zoals die van Stefani zou kosten, kan zich wenden tot alle websites die daarover rapporteren. The Daily Mail heeft bijvoorbeeld gemeld dat Stefani's verlovingsring Shelton $ 500.000 kostte.

Hebben Gwen Stefani en Blak Shelton geen contact?

Sinds de tijd dat Blake Shelton en Gwen Stefani beroemd werden, hadden ze allebei heel specifieke beelden. Als het om Gwen Stefani gaat, v alt niet te ontkennen dat ze soms een zeer gestileerde look heeft omarmd en dat ze veel ervaring heeft met high fashion. Ondanks dat alles associëren de meeste mensen Stefani nog steeds met de Cali-straatstijl waar ze al vroeg in haar carrière bekend om stond. Wat Blake Shelton betreft, hij is altijd overgekomen als een countryzanger die veel meer ontspannen lijkt te zijn ergens bescheiden dan op een chique gala.

Gezien de manier waarop mensen Gwen Stefani en Blake Shelton door de jaren heen hebben gezien, en het feit dat hun fans ze nog steeds zo willen zien, is de manier waarop ze haar verlovingsring hebben laten zien, een raadsel. Het was tenslotte heel vreemd om Gwen Stefani in wezen in redneck-cosplay te zien terwijl ze pronkte met haar waanzinnig dure verlovingsring tijdens de videoclip voor haar nummer "Let Me Reintroduce Myself". Aangezien Shelton zichzelf altijd als de gewone man heeft verkocht, is het vooral vreemd dat iemand dacht dat zijn fans de waanzinnige ring die hij Stefani kocht, keer op keer voor hun neus wilden zien pronken. Met dat alles in gedachten, lijkt het vrij waarschijnlijk dat het paar het contact heeft verloren met wat hun fanbase van hen wil.

Aanbevolen: