Gwen Stefani trollt vakkundig 2 van 's werelds dorstigste Blake Shelton-fans

Inhoudsopgave:

Gwen Stefani trollt vakkundig 2 van 's werelds dorstigste Blake Shelton-fans
Gwen Stefani trollt vakkundig 2 van 's werelds dorstigste Blake Shelton-fans
Anonim

Ze zijn ongeveer een maand getrouwd en er komen nu al mensen voor de man van Gwen Stefani! Gelukkig heeft de zanger van 'Slow Clap' een cool gevoel voor humor.

Zij en Blake Shelton trouwden in een intieme kleine ceremonie na zes jaar in een van 's werelds meest spraakmakende relaties te zijn geweest (dankzij hun gedeelde jureringsstatus op 'The Voice', obvs). Het is gemakkelijk in te zien waarom ze verliefd werden!

Net zoals Gwen een enorme fandom heeft die van haar houdt, heeft Blake zijn eigen fans toegewijd, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat sommigen van hen dit weekend extra hard voor zijn aandacht gingen. Het blijkt dat ze die van Gwen ook hebben gepakt. Hier is haar epische reactie.

Gwen heeft haar profielfoto in dit veranderd:

Deze foto toont twee diehard Blake Shelton-fans tijdens een van zijn concerten met sportieve cutom graphic tees met de tekst "MY IDEAL WEIGHT IS BLAKE SHELTON ON ME" en "ALS FOUND PLEASE RETURN TO Blake Shelton" in decoratieve lettertypen. Ho jongen.

Gwen heeft de afbeelding niet alleen leuk gevonden en geretweet, maar ze heeft deze ook ingesteld als haar eigen profielfoto, die nu al meer dan 36 uur staat. Dat is een manier om ze eraan te herinneren dat Blake bezet is!

De echte vrouwen op de foto hebben er niet op gereageerd, en ze hebben misschien niet eens Twitter. Aangezien Gwen echter meer dan 2,7 miljoen volgers heeft, denken we dat het nieuws zal rondgaan.

Fans betrapten haar op het scrollen op Twitter voor Blake Memes

Gwen deelde ook een Tweet op haar tijdlijn van iemand die vermoedde dat ze "op dit moment naar 'Blake Shelton' aan het zoeken was…"

Door dat idee te retweeten, geloofden veel fans dat ze het goedkeurde en gaven ze precies toe hoe ze haar zaterdagavond had doorgebracht.

"Ze is echt op zoek naar tags van haar man die ze leuk vindt en retweet ze", schreef een andere fan, met meer toevoeging "ze is net als de rest van ons" met een huilende emoji en een hart.

Sommigen denken dat ze eindelijk haar voorsprong kwijt is

Niet iedereen was echter fan van dit moment. Zoals veel van haar oude fans haar nieuwe muziek bekritiseerden omdat ze te 'Old Navy-commercial' klonk, lijken velen van hen te denken dat de huidige TikTok-dansende Gwen haar edgy imago van 'No Doubt' verraadt - en Gwen's nieuwe profielfoto liet ze ineenkrimpen.

"Gwen, je hebt nog tijd om dit te verwijderen", luidt een populaire reactie. Andere Tweets zoals "meisje, niet dit", "Gwen wat er met je is gebeurd", "Het ging van erger naar erger", en "voel me niet meer goed" ondersteunde de redelijk populaire mening dat de 'Hella Good'-zanger knap is verre van punk nu. Ouch.

Aanbevolen: