Man verkleed als thuislander uit 'The Boys' redt buurman uit brandend huis

Man verkleed als thuislander uit 'The Boys' redt buurman uit brandend huis
Man verkleed als thuislander uit 'The Boys' redt buurman uit brandend huis
Anonim

Deze Halloween-avond namen de zaken een interessante wending in het kleine stadje Greenville, Ohio.

Een lokale inwoner van de stad, Chris Taylor, was samen met zijn verloofde en kinderen op weg naar een Halloweenfeest. Onderweg kwam Taylor een brandend huis met twee verdiepingen tegen. De jongeman besloot onmiddellijk naar binnen te gaan en te vragen of iemand hulp nodig had, dus deed hij dat - verkleedde zich als een van de hoofdpersonages van de Amazon Prime-hitshow genaamd The Boys, een superheld genaamd Homelander.

Hij beschreef het incident en zei tegen WTHR: We namen de steeg. Eerste keer ooit. En we stoppen de steeg in en ik kijk achterom. Er komen vlammen uit het huis en de hele bovenverdieping was verteerd, de vlammen stroomden eruit, het was behoorlijk pittig.”

Binnen zag de situatie er nogal somber uit. "Ik schreeuwde zo hard als ik kan, 'Is er iemand hier,' heel hard, en ik hoorde - als iemand in het borstbeen zou worden geraakt, hoe je klinkt alsof je je wind verliest - ik hoorde een geluid zoals dat; een soort kreunend, piekerig geluid. Er waren vlammen in de buurt en op slechts enkele centimeters van mij; mijn kostuum werd heet, ik had het gevoel dat ik smolt; Ik kon niet ademen. De rook was echt, heel zwaar, "vervolgde hij.

Afbeelding
Afbeelding

De gekostumeerde Homelander vond toen de bange man gevangen op de tweede verdieping van het huis en bracht hem in veiligheid.

Wie had gedacht dat Homelander levens zou kunnen redden?

Dankzij Taylor en zijn snelle acties liep de man geen verwondingen op en had hij nauwelijks medische behandeling nodig.

Kort nadat het incident plaatsvond, ging Antony Starr, de acteur die Homelander speelt in de serie, naar Twitter om Taylor te overladen met gratis woorden.

Homelander is de machtigste superheld in het universum van The Boys en heeft een standpunt ingenomen als leider van The Seven. De show brengt echter zijn sinistere en slechte kant naar voren - degene die zich niet schaamt om iets te doen om aan de macht te blijven, zelfs als dit betekent dat het leven van honderden mensen op het spel wordt gezet.

Het komt echt als een grappige verrassing dat een fan van de show zou besluiten om zich te verkleden als deze corrupte nep-superheld-schurk en de rollen om te draaien, en daarbij een echte held blijkt te zijn.

Aanbevolen: