Chris Evans verkleed als deze beroemde krokodillenstroper voor Halloween

Inhoudsopgave:

Chris Evans verkleed als deze beroemde krokodillenstroper voor Halloween
Chris Evans verkleed als deze beroemde krokodillenstroper voor Halloween
Anonim

Chris Evans verkleed als Crocodile Dundee deze Halloween!

De superfans van MCU hebben ontdekt dat Chris Evans dit weekend het personage van de Australische acteur Paul Hogan uit de film Crocodile Dundee uit 1984 heeft gechanneld! Hoewel de Captain America-ster geen foto's van zijn ingehouden feest deelde, plaatste zijn vriendin Tara Testa een paar kiekjes op haar Instagram-verhaal.

Zie Chris Evans in zijn Halloweenkostuum

De acteur werd gefotografeerd met een zwarte hoed en droeg een bruin vest vergelijkbaar met het vest dat Paul Hogan in de film droeg. Evans veranderde in Michael Dundee terwijl hij de look nabootste met een bijpassende ketting met kralen. Hij droeg ook een rekwisietenmes om zijn kostuum af te maken.

In de film Crocodile Dundee is Sue Charlton (gespeeld door Linda Kozlowski) een journalist die naar Australië reist om een unieke krokodillenstroper, Michael Dundee (Hogan) te interviewen. Wanneer hij haar redt van een plotselinge aanval, nodigt ze hem uit in New York en ze worden verliefd, ondanks hun culturele verschillen.

Chris Evans zag eruit als het personage rechtstreeks uit de film uit 1984, terwijl hij genoot van een rustig feestje met zijn goede vrienden. Testa, de vrouw die de foto's plaatste, is al sinds zijn jonge jaren een goede vriend van de acteur en vergezelde hem meerdere keren op de rode loper. Fans hebben altijd op haar vertrouwd voor een kijkje in het leven van Evans.

Vermist op het feest was de vermeende vriendin van de acteur, zanger-acteur Selena Gomez. Het paar zou op dezelfde dag een restaurant en een opnamestudio hebben verlaten, wat leidde tot online rapporten waarin werd gedeeld dat de Only Murders-ster in het geheim een relatie heeft met Evans.

Ze zijn twee van de grootste namen in Hollywood en het is niet onwaarschijnlijk dat ze een relatie hebben. Maar er zijn geen foto's om het te bewijzen, en haar afwezigheid bij de recente Halloween-viering maakt duidelijk dat er niets tussen hen aan de hand is!

Chris Evans zal de volgende keer te zien zijn in Lightyear, Pixar's Toy Story spin-off met Chris Evans als ruimtewachter Buzz Lightyear. De film dient als het oorsprongsverhaal van de held die het speelgoed uit de favoriete franchise van fans inspireerde. De release staat gepland voor juni 2022.

Aanbevolen: