Dakota Johnson verloor het van haar bekende buurman omdat hij haar Ford F-150 uit 1995 wegsleepte

Inhoudsopgave:

Dakota Johnson verloor het van haar bekende buurman omdat hij haar Ford F-150 uit 1995 wegsleepte
Dakota Johnson verloor het van haar bekende buurman omdat hij haar Ford F-150 uit 1995 wegsleepte
Anonim

Dakota Johnson heeft altijd fans aan het praten, of het nu voor haar interview met Ellen is, of het opmerken van Johnny Depps gesneden vinger tijdens een persconferentie.

De actrice heeft de neiging om de waarheid te spreken en dat is precies wat fans het meest van haar houden. In het volgende zullen we kijken naar Johnson's reactie op een buurman die probeert haar F-150 te laten slepen. Zoals ze samen met Jimmy Kimmel uitlegde, zou ze de actie niet gemakkelijk laten glijden.

Dakota Johnson heeft een aantal zeer beroemde buren, waaronder Jimmy Kimmel

We leerden al snel tijdens haar optreden in de Ellen Show, dat knoeien met Dakota Johnson niet het beste idee is… Het maakt niet uit wie je bent, de actrice zal er niet voor terugdeinzen om je uit te nodigen. Dat was inclusief Ellen, die Dakota's verjaardagsfeestje afsloeg terwijl ze probeerde onschuldig te spelen.

Laten we terugkijken: Eigenlijk niet. Dat is niet de waarheid, Ellen. Je was uitgenodigd,' zei Johnson. 'De laatste keer dat ik vorig jaar op de show was, heb je me een hoop gezeur gegeven dat je je niet had uitgenodigd, maar ik wist niet eens dat je uitgenodigd wilde worden. Ik wist niet eens dat je me leuk vond!”

Terug in haar huiselijk leven, werd Dakota getrakteerd op een andere onaangename ervaring. Ze woont naast A-listers, waaronder Jimmy Kimmel. Nu was Kimmel niet degene die de politie belde en de naam zou niet worden onthuld. Sommigen hebben gespeculeerd dat John Krasinski en Emily Blunt in het gebied wonen, hoewel ze misschien geen buren zijn. Anderen vermoedden een oudere en rijke familie. Desalniettemin, zoals ze samen met Jimmy Kimmel uitlegde, was Johnson niet al te blij met het wegslepen van haar sentimentele auto.

Dakota Johnson's '95 Ford F-150, geschonken door haar grootvader, werd voor haar eigen huis gesleept

Georganiseerd door Will Ferrell, namen zowel Dakota Johnson als Jimmy Kimmel deel aan het liefdadigheidsevenement, waar ook enkele van de beste strips in heel Hollywood te zien waren. Alles ging geweldig, totdat Dakota werd begroet door haar andere buurvrouw. Zonder aarzeling vroeg de actrice of die persoon verantwoordelijk was voor het wegslepen van de auto van haar overleden grootvader… iets dat haar na zijn overlijden werd geschonken.

Zoals je zou verwachten, werd het meteen ongemakkelijk. Kimmel gaf toe dat hij het volgens de reactie van de buren zeker was. Johnson ergerde zich vooral aan de reden waarom haar buurman besloot een sleepwagen te bellen: "Ze bleven erover bellen en zeiden: 'Ik wil er gewoon echt niet meer naar kijken.' En ik had zoiets van: 'Nou, kijk ergens anders. Je hoeft er niet de hele dag naar te staren.'"

Kimmel zou Johnson verdedigen door te stellen dat de vrachtwagen meer voor zijn huis stond dan wie dan ook in de buurt: "De vrachtwagen stond voor onze beide huizen en ik had geen probleem mee, " verklaarde Kimmel tijdens hun interview.

Uiteindelijk juichten de fans Johnsons benadering van de situatie toe.

Fans waren dol op de reactie van Dakota Johnson op het roepen van haar buren

Het interviewmoment heeft meer dan 4 miljoen views op YouTube. Niet alleen kregen de fans een kick van het verhaal, maar ze waren ook dol op Dakota's reactie op dit alles.

"Ze is erg gevoelig voor het geschenk van haar grootouders. Dit toont haar familiewaarden en respect voor hen", verklaarde een fan.

"Ik ga ze een taart sturen… van mijn vrachtwagen" lol de schaduw is echt ", merkte een andere fan op die het sarcasme waardeerde.

"Kijk dan ergens anders" HAHAHAHAHAHA DIE DEZE VROUW VOOR ALTIJD STANNEND."

"De manier waarop ze pauzeerde voordat ze de clou bracht, is puur GOUD! @3:33 Deed je denken dat ze zich op de een of andere manier probeerde te verontschuldigen voor het feit dat ze confronterend was door een taart te sturen en zich vervolgens schuldig te laten voelen in een snoepje passief-agressieve manier."

"Dat was… geniaal geniaal. De beste manier om ervoor te zorgen dat mensen je respecteren met een humoristische inslag. Dit komt van iemand die alleen weet dat haar naam is gekoppeld aan die Gray-films en kwam uit een Wired-video waarin ze zo zacht sprak dat ik nieuwsgierig werd naar haar persoonlijkheid."

Het verhaal heeft op zijn minst een happy end voor Johnson, aangezien ze net op tijd thuis was voordat de vrachtwagen werd gesleept.

Aanbevolen: