Justin Bieber verrast 'Love Island' Arielle Vandenberg op Halloween terwijl ze verkleed is als hem

Inhoudsopgave:

Justin Bieber verrast 'Love Island' Arielle Vandenberg op Halloween terwijl ze verkleed is als hem
Justin Bieber verrast 'Love Island' Arielle Vandenberg op Halloween terwijl ze verkleed is als hem
Anonim

Love Island's Arielle Vandenberg rockte overall en een gele constructiehoed terwijl ze de enige echte Justin Bieber voor Halloween channelde. Duizenden fans verkleden zich al jaren als de Biebs, maar niet iedereen heeft zoveel geluk om de zanger te ontmoeten terwijl hij gekleed is als hij.

Vandenberg ging zaterdagavond met volle kracht naar een Halloween-feest en schrok toen ze Justin Bieber nonchalant op de bank zag zitten. Ze was verkleed als zijn persona in zijn muziekvideo 'Holy', die meer dan 180 miljoen views heeft.

Alles van het vuil over haar hele gezicht tot haar hele outfit… Justin zou trots moeten zijn. Gelukkig voor haar werden al haar inspanningen persoonlijk door de ster gezien en het was zeker een moment om te onthouden.

Justin Bieber verrast Arielle

De kers op deze grote onthulling was hoe Justin gekleed was in een berenkostuum!

"Is dit een grap? Ben ik een soort grap voor jou?" vroeg Bieber op plagende toon aan Vandenberg.

De opmerkingen over portemonnee en opwinding voor de realityster stroomden binnen. Bachelor-alumnus Jason Tartick merkte op: "Je leeft de droom van de hele planeet uit", terwijl zijn verloofde, Kaitlyn Bristowe, eraan toevoegde: "Dag." Bachelorette-ster Jojo Fletcher zei: "Ik ben zo blij voor jou en dit moment ???."

De reacties stopten daar niet! Sophia Bush van One Tree Hill schreef: "EINDELIJK", terwijl Julianne Hough onthulde: "Info!!!!!! Ik heb net gepoept ??." Meer van James Gunn, Diane Keaton, Aaron Paul en Courtney Cox die eraan toevoegden: "Het is eindelijk gebeurd!!"

Arielle's vrienden weten hoe uit het lichaam deze ervaring voor haar moet zijn geweest en ze konden niet gelukkiger zijn. Ze is een van Justins grootste fans en dit was absoluut een Halloween voor in de boeken.

Misschien verkleedt Justin zich volgend jaar als de gastheer van Love Island op Halloween!

Arielle's Past Bieber Fits

Zoveel swag!

Bruiloft Bieber!

Haar "Yummy" imitatie!

Vandenberg vatte de aanloop samen met het eenvoudige bijschrift: "Ik heb net in mijn broek gepoept."

Aanbevolen: