Jared Padalecki en fans zijn radeloos over het lot van dit 'bovennatuurlijke' personage

Inhoudsopgave:

Jared Padalecki en fans zijn radeloos over het lot van dit 'bovennatuurlijke' personage
Jared Padalecki en fans zijn radeloos over het lot van dit 'bovennatuurlijke' personage
Anonim

Slechts een paar dagen geleden beleefden Castiel-Dean-verladers (of Destiel, zoals fans ze noemen) wat een van de meest verwoestende momenten in de geschiedenis van Supernatural bleek te zijn, de langstlopende sci-fi-serie op televisie in de geschiedenis.

Acteur Misha Collin's personage, de engel Castiel, maakte zijn laatste buiging nadat hij zijn liefde voor Dean had verklaard, en werd de queer-icoon die fans van Supernatural hem hadden gekend. Het laatste seizoen van de serie werd enthousiast ontvangen door fans en de voorlaatste aflevering ging gisteravond in première.

Supernatural loopt ten einde… en Jared Padalecki kan het niet aan

Na de verrassende wending van gebeurtenissen die fans gisteravond op hun televisieschermen zagen ontrafelen, zijn er gemengde gevoelens onder de loyale fandom van de show.

Jared Padalecki heeft ook toegegeven dat hij gedurende de hele aflevering in tranen was. De voormalige Gilmore Girls-acteur heeft de nieuwe afleveringen bekeken en live getweet om in contact te komen met fans van de serie.

Helaas had Padalecki niet veel woorden om te delen tijdens de aflevering van gisteren.

"Sorry dat ik niet meer heb getweet tijdens de aflevering van vanavond.. wist niet dat ik zoveel tranen in me had… ga nu wat water zoeken." hij schreef naar Twitter en fans deden hun best om hem te troosten.

De bovennatuurlijke fandom wil Castiel terug

De voorlaatste aflevering gaf de fans van Castiel wat hoop toen zijn stem een korte cameo maakte! Fans dachten aanvankelijk dat de engel zijn weg terug had gevonden naar Sam en Dean, maar het bleek een onverwachte list te zijn.

Het was niet Castiel, maar Lucifer die deed alsof hij hem was, in een poging de gebroeders Winchester te misleiden.

De fans van de show waren opnieuw radeloos over de dood van het personage en hun geduld werd opnieuw op de proef gesteld. Supernatural-fans stroomden Twitter over en uitten hun dankbaarheid jegens Misha Collins voor het tot leven brengen van Castiel.

We sluiten de mogelijkheid van een opstanding nog niet uit, omdat Bovennatuurlijk beroemd is vanwege het doden van personages en het terugbrengen van ze uit de kuilen van de hel.

Jared Padalecki heeft eerder toegegeven dat de seriefinale zijn favoriete aflevering aller tijden is, dus het zou ons niet verbazen als we een soort reünie zien!

Supernatural is volgens zijn fans "een verhaal over twee broers die elk obstakel hebben overwonnen en eindelijk vrij waren". We zullen moeten wachten tot volgende week om te zien of dat waar is!

Aanbevolen: