‘Bovennatuurlijke’ broers Jared en Jensen ruzie over Surprise Prequel Show

Inhoudsopgave:

‘Bovennatuurlijke’ broers Jared en Jensen ruzie over Surprise Prequel Show
‘Bovennatuurlijke’ broers Jared en Jensen ruzie over Surprise Prequel Show
Anonim

The CW's fan-favoriete Supernatural is gemakkelijk de belangrijkste show aller tijden van het netwerk. Maanden nadat de horror-mysterieserie vorig jaar zijn 15-jarige run beëindigde, maakt The CW zich op voor zijn comeback!

Een prequel-serie gebaseerd op het leven van de ouders van Sam en Dean Winchester is in de maak, volgens Deadline.

Het project is momenteel in ontwikkeling bij het netwerk en zal worden geproduceerd door The Boys-ster Jensen Ackles, die zijn personage opnieuw zal spelen en als verteller in de serie zal dienen. Zijn vrouw Danneel zal de serie ook produceren via hun bedrijf Chaos Machine Productions. Zoals verwacht is het nieuws goed ontvangen door Supernatural-fans … maar dit castlid is er kapot van.

Jared Padalecki was niet op de hoogte van de show

Broeders op het scherm en echte wapenbroeders Jared Padalecki en Jensen Ackles betoverden fans met hun bromance en vriendschap gedurende de hele show. Ze zijn een van de meest iconische duo's op televisie, en toch deelde Jensen het grote nieuws niet met zijn vriend en co-ster voordat hij het de wereld vertelde.

Padalecki, die momenteel de hoofdrol speelt in Walker, is "ontdaan" omdat hij niet geassocieerd wordt met het project. De acteur voelt zich buitengesloten en is boos omdat hij het nieuws via Twitter verneemt in plaats van via zijn vriend.

Toen Ackles het nieuws deelde, was Padalecki geschokt. Hij schreef op Twitter: "Kerel. Blij voor je. Ik wou dat ik dit op een andere manier dan Twitter hoorde."

Terwijl Padalecki zei dat hij opgewonden was om de show te zien, is de acteur boos dat zijn personage uit de prequel-serie is weggelaten. "Ik ben opgewonden om te kijken, maar baalde dat Sam Winchester er helemaal niets mee te maken had."

Fans konden nauwelijks geloven dat de showrunners en Ackles het nieuws niet persoonlijk aan Padalecki vertelden en dachten dat het een grap was.

"dit moet een slechte grap zijn hallo @jarpad @JensenAckles dit is het niet heren, we worden gek", schreef een fan als reactie.

Padalecki reageerde en onthulde dat dit niet het geval was. "Nee. Dat is het niet. Dit is de eerste keer dat ik erover hoor. Ik ben kapot."

De acteurs schitterden samen in de serie sinds de première in 2005. Hoewel Dean en Sam meerdere keren zijn gestorven en herrezen op Supernatural, hebben Jared Padalecki en Jensen Ackles door de jaren heen allebei een enorme aanhang genoten. Fans maken zich zorgen over de acteurs die ruzie maken vanwege de prequel-serie, en zouden ze niet graag zien vechten!

Per Deadline luidt de synopsis voor The Winchesters: "Voor Sam en Dean waren er John en Mary. Verteld vanuit het perspectief van verteller Dean Winchester (Jensen Ackles), is The Winchesters het epische, ongekende liefdesverhaal over hoe John Mary ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld."

Aanbevolen: