Jared Padalecki versus Jensen Ackles: welke 'bovennatuurlijke' ster verdient het meeste geld?

Inhoudsopgave:

Jared Padalecki versus Jensen Ackles: welke 'bovennatuurlijke' ster verdient het meeste geld?
Jared Padalecki versus Jensen Ackles: welke 'bovennatuurlijke' ster verdient het meeste geld?
Anonim

Met de productie van de laatste afleveringen van het laatste seizoen van Supernatural nog steeds op pauze, wachten fans voorlopig reikhalzend op de terugkeer ervan, zodat het een goede aflevering kan hebben.

De hitshow bestaat al 15 seizoenen, waardoor het de langstlopende CW-show in de geschiedenis is, en er is zoveel waar fans van houden. Dean en Sam Winchester zijn letterlijk naar de hel en terug geweest om ons een van de meest complexe shows op televisie te brengen.

Maar deze hele tijd heeft slechts één van de Winchester-broers geld verdiend, terwijl de andere achterop bleef. Jensen Ackles en Jared Padalecki maken evenveel deel uit van alle actie in de show, dus waarom verdient de ene meer geld dan de andere?

De loonkloof tussen Ackles en Padalecki is behoorlijk groot

Dean en Sam hebben al die jaren in Supernatural gereden. Zonder de ander is er geen Bovennatuurlijk. De broers hebben fans ertoe aangezet een aantal echt interessante fantheorieën, memes en zelfs fanfictie te creëren. Ze hebben ons aan het lachen, huilen en broederschap laten waarderen.

Maar blijkbaar zijn ze niet gelijk als het gaat om hun salaris. Ackles verdient maar liefst $ 50 duizend meer dan Padalecki per aflevering, waarbij Ackles $ 175 duizend verdient en Padalecki $ 125 duizend verdient.

Een van de grootste redenen voor de loonkloof is vanwege de liefde van Ackles voor regisseren

Er is enige speculatie geweest over waarom deze loonkloof bestaat, maar de grootste reden komt waarschijnlijk van het feit dat Ackles in de loop der jaren een aantal Supernatural-afleveringen heeft geregisseerd (hij is niet de enige CW-ster die wendde zich tot regisseren terwijl Paul Wesley van The Vampire Diaries ook achter de camera is gegaan).

Ackles heeft zes afleveringen van Supernatural geregisseerd. Hij begon helemaal terug in 2010 in seizoen 6 en regisseerde daarna één aflevering per seizoen tot zijn laatste keer in seizoen 15 vorig jaar.

Aangezien seizoen 15 het laatste seizoen zal zijn, wilde Ackles nog een keer achter de schermen gaan. Zijn ideeën voor die laatste aflevering die hij regisseerde, "Atomic Monsters", bleken zoiets als een volledige actiefilm te zijn. Dus de maker van de show moest hem vertellen om het een beetje terug te draaien om het televisievriendelijker te maken.

Dus, wie weet kan Ackles echt geweldige actiefilms maken als zijn tijd op Supernatural erop zit.

Of hun karakter een grotere rol speelt in een seizoen, kan een factor zijn

Soms, van seizoen tot seizoen, kan een van de broers een grotere rol spelen dan de andere, en optreden als de 'redder'. Misschien is dit de oorzaak van de loonkloof?

Er zijn veel voorbeelden van hoe elke broer de afgelopen seizoenen de redder is geweest. Er was bijvoorbeeld het seizoen waarin Sam Lucifer hem liet bezitten om hem naar de kooi te brengen. Dan was er ook het seizoen waarin Dean naar het vagevuur gaat om de Leviathan te doden.

Hoewel het een interessante theorie is, is het niet echt waarschijnlijk dat de loonlijst zo vaak zou fluctueren. De loonlijst lijkt in de loop der jaren ook niet te veranderen.

Hun netto waarde is vergelijkbaar ondanks de loonkloof

Hoewel Ackles meer verdient dan Padalecki per aflevering, is er niet veel verschil tussen elk van hun vermogens. Met Ackles ter waarde van $ 14 miljoen, komt Padalecki slechts een miljoen tekort op $ 13 miljoen.

Als Ackles meer geld per aflevering verdient, waarom is zijn vermogen dan niet groter dan $14 miljoen?

Ackles werkt sinds 1996 en begon aan soapseries. Hij kreeg rollen in Days of Our Lives en trad toe tot de CW (toen de WB) toen hij werd gecast voor Dawson's Creek en Smallville.

Samen met zijn televisiewerk speelde hij in de loop der jaren in een aantal films, waaronder My Bloody Valentine, en heeft hij zijn stem geleend voor een aantal videogames.

Hij heeft ook zijn eigen brouwerij met zijn familie, genaamd Family Business Brewing Co, en zit in een band genaamd Radio Company, die net hun eerste album heeft uitgebracht.

Padalecki aan de andere kant werkt sinds 1999. Toevallig speelde hij Dean in een andere WB-show, Gilmore Girls, totdat hij werd gecast als Sam in Supernatural. Maar hij heeft ook aan enkele kleinere films gewerkt, zoals House of Wax, tijdens zijn tijd aan Supernatural.

Padalecki werd vorig jaar gearresteerd voor mishandeling in een bar die hij bezit in Texas, Stereotype genaamd. Ongetwijfeld moest hij daardoor forse boetes betalen.

Anders dan dat, heeft hij ook een wijnmakerij en een bedrijf met Ackles (zoals een ander CW-broerduo, Paul Wesley en Ian Somerhalder, die hun eigen bourbon bezitten).

Hoewel het triest is dat Supernatural na zoveel jaren ten einde loopt, kunnen de acteurs nu doorgaan met andere projecten waar ze tijdens de show misschien geen tijd voor hadden.

Vorig jaar werd Padalecki gecast in een andere CW-show, een reboot van Walker, Texas Ranger, waar hij ook de uitvoerend producent zal zijn. Het wordt uitgezonden in 2021 nadat Padalecki's bovennatuurlijke rol is afgelopen.

Op dit moment heeft Ackles niets in de aanbieding na Supernatural, maar hij zal waarschijnlijk uiteindelijk iets oppikken of gewoon meer in de regiewereld duiken.

We weten in ieder geval één ding zeker: de gebroeders Winchester zullen in het echte leven nog steeds broers zijn. Godzijdank vormde de loonkloof geen echte kloof tussen hen.

Aanbevolen: