Too Hot To Handle' Seizoen 3: Wat zijn de echte banen van de cast?

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3: Wat zijn de echte banen van de cast?
Too Hot To Handle' Seizoen 3: Wat zijn de echte banen van de cast?
Anonim

Het nieuwste seizoen van Netflix's Too Hot To Handle is geland en is klaar voor binge-watching. Het derde seizoen van de Brits-Amerikaanse dating-realityshow heeft kijkers kennis laten maken met een nieuwe verzameling 'singletons' die allemaal gericht zijn op de prijs van $ 200.000 van dit jaar.

Deze lijst wil niet vragen welk lid van Too Hot het rijkste is, maar eerder wat de echte banen van het castlid zijn. Laten we een hete en zware blik werpen op het echte leven van de deelnemers en wat ze doen om als het ware het spek naar huis te brengen, zullen we?

15 Robert "Truth" DuVaun: student model/criminologie

Voordat hij een van de castleden van Too Hot werd, was Robert "Truth" DuVaun gewoon een jongen uit Texas met een voorliefde voor basketbal. Een criminologiestudent en model,DuVaun werd uiteindelijk geëlimineerd uit Too Hot to Handle omdat hij niet geschikt was voor de competitie. Toch heeft hij een potentiële toekomstige carrière in de rechten om op terug te vallen.

14 Jaz Holloway: eigenaar van een model/kleding- en cosmeticabedrijf

De 25-jarige inwoner van Virginia Beach is een model en ondernemer Jaz'skledingmerk Private Goods en haar cosmeticabedrijf 111 Beauty zijn twee van haar ondernemende inspanningen, wat bewijst dat het niet alleen om uiterlijk gaat. De ambitieuze geest van Holloway is duidelijk niet te versmaden.

13 Patrick Mullen: acteur/model

Hoewel hij surfen en zingen beschouwt als voorbeelden van zijn talenten, betalen Patricks acteren en modellering zijn rekeningen. Een kort advies, zorg ervoor dat je de juiste Patrick Mullen googlet, want er is toevallig een AHL-hockeyspeler die zijn naam deelt.

12 Stevan Ditter: Acteur/Model/Professionele DJ

De inwoner van Californië is van beroep actor, model en professionele DJ. Ditter heeft optredens gespeeld in New York, Miami en Los Angeles en draagt de naam Yattydaddy terwijl hij zijn DJ thang doet.

11 Olga Bednarska: Kleding/Mode (mogelijk)

Als je geen "singleton" bent en "flirt met alles en nog wat", is Olga's carrière niet bepaald algemeen bekend. Ze heeft zichzelf echter geassocieerd met kleding en de modewereld in haar IG-foto's en dergelijke. Mysterie is het 'kruid van het leven'. Wacht, dat is afwisseling, toch? Wat dan ook.

10 Obi Nnadi: fitnessinstructeur/persoonlijke trainer

De in Nigeria geboren inwoner van Ontario brengt zijn dagen door als fitnessmodel en personal trainer als hij niet 'zijn eigen regels maakt'. Obi maakt zich altijd zorgen over zijn conditie, maar heeft gezegd dat zijn persoonlijkheid tien keer beter is dan zijn lichaam.

9 Jackson Mawhinney: kledingontwerper/model/bokser

De zoon van Barones Patricia Scotland en Rechter Richard Mawhinney, Mawhinney ontwerpt kleding en is een voormalig model (lijkt een terugkerend thema te zijn). Hij gooit ook graag een beetje leer als een aspirant semi-professionele bokser.

8 Izzy Fairthorne: fitnessmodel/persoonlijke trainer

Izzy Fairthorne werkt als personal trainer voor Hi Fitness en doet ook een beetje fitnessmodellering want waarom niet? De in Cheltenham, Engeland geboren concurrente houdt van veldhockey als ze niet modelleert en lichamen in vorm brengt als coach voor Hi Fitness.

7 Holly Scarfone: Model

Een Kylie Jenner look-alike door haar fans, Holly (die oorspronkelijk uit Ontario komt) verdient de kost als model. De afgestudeerde van de University of Colorado heeft een graad in psychologie en is ook social media influencer (ik zou nalatig zijn als ik niet zou toevoegen dat de rest van de leden van deze lijst zo goed).

6 Gerrie Labuschagné: rugbyspeler/fitnesscoach

Gerrie Labuschagné is niet alleen een professionele rugbyspeler, hij is ook een fitnesscoach. Hoewel hij overweegt om met pensioen te gaan, om gezondheidsredenen, heeft Gerrie rugby nog een kans gegeven door te tekenen bij de Houston SaberCats Labuschagné heeft ook zijn eigen fitnessbedrijf, die gespecialiseerd is in fitnessprogramma's voor zijn klanten.

5 Brianna Giscombe: Make-upartiest/Flessenservice Serveerster

geboren in Los Angeles, Brianna werkt als make-up artist, freelance voor bruiloften, feesten en dergelijke, en ze vult haar inkomen als serveerster voor flessenservice Voordat ze de wereld van clubs en cosmetica betrad, werkte Giscombe als associate salesvertegenwoordiger bij het Hollister Co.-retailbedrijf.

4 Georgia Hassarati: Student Vroedvrouw/Model

Georgia Hassarati verdient haar geld als model; de Australische inwoner is echter ook een student die studeert om verloskundige te worden. De ster van de sociale media is nu misschien in een show over seks, maar ze lijkt in de toekomst gebruik te willen maken van wat er boven is in plaats van te vertrouwen op staren… (het is gelukt!)

3 Nathan Soan Mingomezulu: Model

Volgens Nathan zelf: "Je kunt zeggen dat ik een feestbeest ben, maar een gecertificeerde internationale minnaar." Maar alle feesten en geen drukte is niet waar Nathan Soan Mingomezulu over gaat, en terwijl hij een pauze neemt van de frivoliteit van zijn avonden, models naar zijn zakken vullen met contant geld.

2 Harry Johnson: Model/boomchirurg

Harry, wiens naam passend is omdat hij een zelfverklaarde Harry Styles-lookalike is, is niet alleen een model maar ook een boomchirurg Wat is een boomchirurg, vraagt u zich misschien af? Een boomverzorger. Wat is een boomverzorger? Google het. Je verwacht toch niet dat wij al het werk voor je doen? (Oké, boomverzorgers zijn professionals die zich richten op het kweken van bomen en het behouden van hun gezondheid en veiligheid.)

1 Beaux Raymond: Juridisch secretaris

Beaux Raymond is een juridisch secretaresse in haar geboorteland Londen; haar leven staat echter op het punt een beetje lucratiever te worden, aangezien de 24-jarige een contract heeft getekend bij het toptalentenbureau in Londen Neon Management Beaux's modeling en bekendheid met de juridische wereld maken haar een combinatie van schoonheid en verstand. Altijd een mooie combinatie.

Aanbevolen: