Ramakrishnan onthult hoe ze de hoofdrol kreeg in Mindy Kaling's 'Never Have I Ever

Inhoudsopgave:

Ramakrishnan onthult hoe ze de hoofdrol kreeg in Mindy Kaling's 'Never Have I Ever
Ramakrishnan onthult hoe ze de hoofdrol kreeg in Mindy Kaling's 'Never Have I Ever
Anonim

Hoewel de show aanvankelijk kritiek kreeg, zorgden de afleveringen van 20 minuten voor een gemakkelijke binge-watch, met humor, verweven plots en een cast vol ongelooflijk diverse personages. Maitreyi Ramakrishnan, een Canadese acteur van Tamil-afkomst, werd gekozen uit 15.000 andere meisjes om de hoofdpersoon Devi Vishwakumar te spelen, wiens gecompliceerde tienerleven in de show zou worden verkend.

Never Have I Ever zou losjes gebaseerd zijn op de ervaringen van mede-bedenker Mindy Kaling. Het beschrijft de tegenslagen van Devi's leven als een eerste generatie Indiaas-Amerikaanse tiener, die populair wil zijn, een vriendje wil vinden en in de sociale constructie wil passen.

Maitreyi deed bijna geen auditie voor de show

Maitreyi onthulde vandaag in een interview met Netflix Queue details over de rol van Devi! Ze legde het auditieproces uit en dat ze bijna had besloten om haar auditie niet door te laten gaan.

"Mijn vriend zag de tweet van Mindy Kaling, je weet wel, aan de wereld en zei 'Hé, auditie voor mijn show'".

"Ze maakte een screenshot en stuurde het naar mij. Ik lag op mijn bank klaar om te zeggen 'nee, ik ga nu een dutje doen.' Maar dat deed ik niet, en we gingen naar het gemeenschapscentrum van onze bibliotheek. We filmden een zelf-tape. We moesten een uur besteden aan het uitzoeken hoe we de camera van mijn moeder konden laten werken, "Maitreyi deelde de details over haar auditie voor Never Have I Ooit.

Terugkijkend op het moment dat ze het telefoontje kreeg van de makers, vertelde Maitreyi: "Mindy en Lang hebben me gebeld."

Ze vervolgde: "Mijn moeder, vader, broer, oma, opa, neef uit Engeland die op dat moment bij ons logeerde, en de hond waren overal om me heen, en Mindy en Lang waren aan de telefoon om me te vertellen ' Hé, jij hebt de rol' en ik zei 'dat is gek'".

De Canadese acteur deelde haar gedachten over waarom mensen verbonden waren met Never Have I Ever. “De personages in de show zijn zo goed geschreven, maar ze zijn ook heel divers met hun verhalen,” vertelde ze.

"Er is veel om jezelf van binnen te zien. Ik vind dat heel leuk - dat niet alleen middelbare scholieren ermee kunnen omgaan, maar veel mensen van over de hele wereld."

Maitreyi Ramakrishnan zal haar rol als Devi opnieuw opnemen in het tweede seizoen van de show, dat al wordt opgenomen en in 2021 in première gaat!

Aanbevolen: