Hier is waarom Andy Samberg een aflevering vertelde van Mindy Kaling's Never Have I Ever

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Andy Samberg een aflevering vertelde van Mindy Kaling's Never Have I Ever
Hier is waarom Andy Samberg een aflevering vertelde van Mindy Kaling's Never Have I Ever
Anonim

Nieuw Netflix-tienerdrama Never Have I Ever ziet er niet uit, of klinkt, niet zoals elk ander tienerdrama dat er is.

De show die mede is gemaakt door Mindy Kaling en Lang Fisher, wordt in feite verteld door voormalig tennisster en huidig commentator John McEnroe. De Amerikaanse kampioen geeft commentaar op het leven van hoofdrolspeler Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan), terwijl ze aan haar tweede jaar begint in Sherman Oaks, Californië.

Maar McEnroe is niet de enige publieke figuur die hun stem leent aan de tieners van Never Have I Ever. In een speciale aflevering over Devi's aartsvijand Ben Gross (Jaren Lewison), is het de beurt aan de Californische acteur Andy Samberg om te schitteren.

Ben in Nooit heb ik ooit
Ben in Nooit heb ik ooit

Waar heb ik het over?

Waarschuwing: spoilers voor Never Have I Ever Ahead

Never Have I Ever volgt Devi terwijl ze omgaat met de vroegtijdige dood van haar vader Mohan (Sendhil Ramamurthy), haar strikte Indiase familie en hormonen. Haar schijnbaar saaie leven wordt verteld door McEnroe, een van de sporthelden van haar vader.

Devi is nog steeds bezig met het verwerken van haar trauma en haar woede, maar heeft het moeilijk om contact te maken met haar moeder Nalini (Poorna Jagannathan) en kan niet meer verschillen van haar perfecte neef Kamala (Richa Moorjani).

Devi is ook enorm verliefd op Paxton Hall-Yoshida (Darren Barnet), een van de populairste jongens op school. In een wanhopige poging om hem voor zich te winnen en beter te zijn dan haar vijand Ben, probeert Devi zichzelf en haar twee beste vrienden Eleanor (Ramona Young) en Fabiola (Lee Rodriguez) te rebranden, wat resulteert in het creëren van een gigantische tienerpuin na de andere.

Andy Samberg vertelt een aflevering van Never Have I Ever

Samberg verwoordt Bens gedachten in aflevering zes "Nooit ben ik ooit de eenzaamste jongen ter wereld geweest".

De Brooklyn 99-ster speelt in de aflevering omdat hij een van Bens favoriete acteurs is, zoals blijkt uit de Popstar-poster in de slaapkamer van de jongen. Popstar: Never Stop Never Stopping is een mockumentary uit 2016 met Samberg in de hoofdrol als onderdeel van rapgroep The Style Boyz.

Bovendien, aangezien Bens vader een grote entertainmentadvocaat is, legde Samberg zelf uit dat hij hem een gunst verschuldigd is. "Maar Ben lijkt een goede jongen, dus ik doe het graag", vervolgt Samberg.

Deze aflevering draait om Ben die wordt verwaarloosd door zijn workaholic vader en spirituele moeder en de meeste tijd alleen doorbrengt in hun gigantische landhuis.

Een ongewoon grote puist zal hem dichter bij Devi's familie brengen, terwijl hij de dermatologiepraktijk van Devis' moeder bezoekt om het te laten knappen en uiteindelijk met hen gaat eten.

fabiola, eleanor en devi in nooit heb ik ooit
fabiola, eleanor en devi in nooit heb ik ooit

Never Have I Ever Seizoen 2

Dit opbeurende, oprecht grappige Indiase coming-of-age-verhaal van tien afleveringen is misschien wel het beste tienerdrama van Netflix tot nu toe.

Binnen een paar uur nadat het op het streamingplatform was verschenen, bereikte de show snel de top 10 voor de meeste landen en ontving positieve recensies. Op Rotten Tomatoes heeft Never Have I Ever een goedkeuringsscore van 93% op basis van 30 beoordelingen, met een gemiddelde beoordeling van 7,39/10.

De ontvangst en het feit dat seizoen één een paar sappige vragen onbeantwoord laat, laten het publiek hopen op een tweede seizoen. Een nieuwe aflevering is momenteel echter niet officieel bevestigd door Netflix.

Aanbevolen: