The Mandalorian' seizoen 2 onthult verrassende details over de titulaire held van de show

Inhoudsopgave:

The Mandalorian' seizoen 2 onthult verrassende details over de titulaire held van de show
The Mandalorian' seizoen 2 onthult verrassende details over de titulaire held van de show
Anonim

Fans van Star Wars' The Mandalorian zag de titulaire held van de show als een nobele krijger met een even eervolle erfenis. Zijn credo van "This Is The Way" benadrukte het juiste doen en handelen met mededogen. Het werd zo populair dat online communities het citaat in een meme veranderden die mensen gebruiken om hun goedkeuring van een ander bericht of commentaar online te tonen. Houd er rekening mee dat niet alles aan de code van Mando is zoals het lijkt.

Terwijl Din Djarin (Pedro Pascal) de Weg van de Mandalore liet klinken als een zaak gevolgd door een trotse race, zijn ze niet de vervolgde groep die Mando's geschiedenis hen liet zien. Lady Bo-Katan (Katee Sackhoff) onthulde aan haar Mandaloriaanse kameraad dat hij een kind van de wacht is, het nageslacht van religieuze fanatici. Ze zijn blijkbaar een ondergeschikte die zich heeft afgescheiden van de reguliere samenleving, zich houdend aan een code die dicteert dat ze alle anderen van het Mandalore-geloof moeten beschermen. En de gemakkelijkste methode om loyaliteit te tonen, is door altijd je helm op te houden.

Din Djarin heeft de manieren van zijn volk perfect beoefend, niet één keer ongehoorzaam aan de code. Hij zou het kunnen doen in de buurt van personen die niet bekend zijn met Children of the Watch, maar nooit toegeeft aan de verleiding. Mando hield zich zelfs terug in de aanwezigheid van IG-11, en dat was maar een robot. Het punt is dat Djarin misschien van toon verandert als hij hoort dat zijn mensen tegen hem logen over de rest van Mandalore.

Voor zover wij weten, leerden Mando's mensen hem dat zij de enige nobele leden van hun planeet waren, terwijl een andere factie de rest uitroeide. We weten dat het niet waar is op basis van Bo-Katan's getuigenis, dus misschien zal de waarheid onze titulaire held bevrijden.

Zijn de 'kinderen van de wacht' gehersenspoelde dienaren?

Afbeelding
Afbeelding

Wat er ook gebeurt, Mando accepteert de waarheid niet vrijwillig. Hij zou heel goed radeloos kunnen worden als de realiteit tot hem doordringt, want de Weg van de Mandalore is alles wat hij kent. Afscheid nemen van die levenslange traditie zal het meest onaangename zijn wat hij doet, en het kan ertoe leiden dat hij woedend uitha alt. Mando is handig om in de buurt te hebben als zijn woede op één vijand wordt gericht, maar in een moment van paniek kan hij ongecontroleerd op vriend en vijand beginnen te schieten.

Aan de andere kant lijkt Din Djarin met elke voorbijgaande aflevering te veranderen. Hij vertrouwt meer mensen, waardoor een select aantal mensen kan helpen met The Child, en hij heeft zelfs een paar amfibische aliens geholpen bij hun reünie. Mando hielp hen in ruil voor informatie over het lokaliseren van krijgers zoals hijzelf, terwijl hij Frog Lady gemakkelijk had kunnen martelen voor dezelfde informatie en een tijdrovende missie had kunnen vermijden. Dat zegt dat hij meer vrijheden neemt met de Mandalorian Code.

Als Din de starre regels van zijn volk verwerpt, zou hij ze misschien helemaal verlaten. Mando was getuige van de Nachtuilen met zijn eigen twee ogen, waarbij hij hun helmen afzette en nog steeds de kernovertuigingen van Mandalore beoefende. Het bewijst dat er niet één manier is om een Mandalorian te zijn, wat meer vragen oproept voor onze favoriete held. Din Djarin moet dit feit voor zichzelf begrijpen, zodat hij zijn eigen weg kan smeden, een die niet wordt beïnvloed door de Children of the Watch.

Afbeelding
Afbeelding

In beide gevallen zal een verdere verkenning van Mando's erfgoed waarschijnlijk meer geheimen over het verleden van de groep onthullen. Ze blijven gehuld in mysterie, maar dat zou niet lang moeten duren. Jon Favreau en regisseurs als Bryce Dallas Howard bouwen aan iets groots op The Mandalorian, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hun hele plan in de openbaarheid komt.

Aanbevolen: