Ant Anstead's onthult gênante details over de relatie met Renee Zellweger

Inhoudsopgave:

Ant Anstead's onthult gênante details over de relatie met Renee Zellweger
Ant Anstead's onthult gênante details over de relatie met Renee Zellweger
Anonim

Renée Zellweger heeft ons altijd scherp gehouden als het gaat om haar liefdesleven. De actrice was ooit getrouwd met Kenny Chesney in 2005, maar het duo ging uit elkaar in hetzelfde jaar dat ze in het huwelijksbootje stapten. Sindsdien is Renee romantisch gekoppeld aan een aantal Hollywood-namen, maar het lijkt erop dat ze eindelijk "de ware" heeft gevonden.

Hoewel fans haar Bridget Jones' Diary-personage altijd hebben geassocieerd met haar echte zelf, lijkt het alsof daar een einde aan komt nadat ze officieel haar relatie met de Britse televisiepresentator Ant Anstead heeft bevestigd. De twee zijn nog niet zo lang samen, maar het wordt duidelijk dat ze er misschien wel voor de lange termijn in zitten.

Ant, die eerder getrouwd was met Christina Haack, werd deze zomer samen met Renee Instagram officieel. Fans begonnen de vraag binnen te stromen en vroegen zich af waar de twee elkaar ontmoetten, wanneer en hoe lang ze al aan het daten waren. Hoewel Anstead een paar details heeft gedeeld, is er één gênante waar we allemaal hard om moesten lachen!

Hoe hebben Ant en Renée elkaar ontmoet?

Renée Zellweger is er altijd in geslaagd om haar liefdesleven relevant te houden, of het nu was door haar kortstondige huwelijk met Kenny Chesney, of haar vele romantische affaires die mensen hebben doen geloven dat ze misschien wel het echte leven is versie van haar Bridget Jones' Diary-personage op het scherm.

Nou, ondanks dat ze al geruime tijd vrijgezel is, heeft Renée een nieuwe relatie gevonden, en deze zou wel eens "de ware" kunnen zijn. Zellweger is al een paar maanden aan het daten met HGTV-host Ant Anstead en fans kunnen er geen genoeg van krijgen. Terwijl ze op de PDA aan het inpakken waren, voornamelijk buiten de voetbalwedstrijd van Anstead, die plaatsvond in Orange County, Californië, zijn ze ook niet verlegen om berichten op Instagram te plaatsen.

Nadat ze hun romance officieel openbaar hadden gemaakt op Ant's Instagram-pagina, kwamen fans met de vraag hoe de twee elkaar voor het eerst ontmoetten. Het paar kruiste elkaar voor het eerst toen Renée zich bij Ant voegde in zijn nieuwe Discovery+-show, Celebrity IOU: Joyride, die eigenlijk net twee weken geleden in première ging! Over goede timing gesproken, toch? Met hun relatie in ieders gedachten, kreeg de serie een behoorlijke stroom van beoordelingen.

Nieuws over hun ontluikende romance begon aan het begin van de zomer, en nu hun aflevering werd uitgezonden, had het niet perfecter kunnen verlopen. Hoewel hun Instagram-post fans verblufte, aangezien de twee niet het meeste geluk hebben gehad als het gaat om relaties uit het verleden, maar omdat ze steeds meer op pad zijn geweest, lijkt het erop dat dit een lange termijn zou kunnen zijn. romantiek, en we zijn er helemaal voor!

Op 7 augustus maakten Renée en Ant hun allereerste publieke optreden samen op het Radford Motors-gala in het Lyon Air Museum, waarmee ze duidelijk maakten dat auto's een gemeenschappelijkheid lijken te zijn die deze twee nu gemeen hebben, toch? Ondanks dat hij het publiek een paar voorproefjes van hun liefdesleven heeft gegeven, heeft Ant duidelijk gemaakt dat hij en Renée in de toekomst de zaken enigszins privé zullen houden. Hoewel hun relatie nog relatief nieuw is, verzint Ant al een nogal gênante fout die hij maakte toen hij Zellweger voor het eerst ontmoette.

Ant dacht dat Renée eerst Brits was

Ondanks het ervaren van een wervelende romance op dit moment, begonnen Ant Anstead en Renée Zellweger behoorlijk hilarisch. Toen werd aangekondigd dat Renée een van de vele beroemdheden zou zijn die zich bij Ant en zijn mede-presentator Chris Lee zouden voegen in hun automatische realityserie, was Ant hals over kop opgewonden, maar hij leerde iets dat hij nog niet eerder had geweten.

Toen Lee Anstead de 411 gaf als het om Zellweger ging, wees hij erop dat Renée tijdens de opnames van Bridget Jones' Diary met een Brits accent sprak, zelfs als de camera's niet draaiden. Dit leidde tot een paar vragen voor Ant, die dacht dat Zellweger eigenlijk Brits was, om mee te beginnen! Aangezien haar personage in de film inderdaad met een Brits accent spreekt, en Renée het accent achter de schermen houdt, tot het wrap-feest eigenlijk, is het geen verrassing dat Ant haar zelf voor een Brit aanzag, ach, veel van ons ook!

"Vertel je me dat Bridget Jones - Renée Zellweger, niet Brits is?" vroeg hij aan Chris Lee. De gastheer liet Ant snel weten dat ze eigenlijk uit Texas komt, en aangezien Anstrad zelf Brits is, is het geen verrassing dat hij zichtbaar geschokt was. Gelukkig voor Ant kon hij Renée steeds beter leren kennen na haar verschijning in de serie, en we zijn er zeker van dat haar accent het laatste is waar hij aan denkt.

Aanbevolen: