The Mandalorian' seizoen 2 première met verschillende verrassende cameo's

Inhoudsopgave:

The Mandalorian' seizoen 2 première met verschillende verrassende cameo's
The Mandalorian' seizoen 2 première met verschillende verrassende cameo's
Anonim

Eerder dit jaar gaf Disney fans van Star Wars' The Mandalorian hints over op wie ze konden rekenen in seizoen 2. Grote namen als Temuera Morrison en Katee Sackhoff zweefde rond en wekte nogal wat nieuwsgierigheid op. Maar we hadden nooit gedacht dat de première zo'n met sterren bezaaide cast zou bevatten.

Waarschijnlijk de grootste onthulling in hoofdstuk 9: de maarschalk was de man onder de helm van Boba Fett. Fans gingen ervan uit dat het de buitengewone premiejager zelf zou zijn, vooral vanwege de casting van Morrison, maar dat was uiteindelijk niet het geval.

In een verbluffende onthulling bleek de persoon die Boba's helm droeg niemand minder dan Timothy Olyphant te zijn. De Justified-ster speelt een personage met de naam Cobb Vanth, die werkt als Marshal in een afgelegen gebied op Tattooine. Hij ontmoet Mando in een cantina, waarna ze het eens worden over hoe de pantsersituatie op te lossen. Vanth kan het niet laten gaan als er een monster op de loer ligt, en Mando staat niet toe dat een burger een Beskar-pantser draagt, ongeacht hoe de maarschalk het heeft verkregen. Ze komen uiteindelijk overeen het wezen neer te halen in ruil voor het Mandaloriaanse relikwie.

Het enige nadeel van hun interactie is dat Vanth (Olyphant) waarschijnlijk niet snel lid zal worden van Mando's bende van vrolijke mannen. Hij blijft op Tatooine en bewaart uiteindelijk de vrede tussen Mos Pelgo en de Tusken Raiders, maar dat betekent niet noodzakelijk dat hij later niet komt opdagen. Misschien is de Mos Pelgo Marshal de eerste die met Boba spreekt.

The One-Eyed Alien Gor Koresh

Afbeelding
Afbeelding

Naast Olyphant en Morrison bevatte de seizoenspremière ook gastoptredens van enkele andere opmerkelijke acteurs. John Leguizamo maakte bijvoorbeeld een behoorlijke cameo. Nou, technisch gezien was hij niet echt in hoofdstuk 9. Leguizamo geeft de stem van de eenogige alien Gor Koresh tijdens de introductiescène, waarin Din Djarin een ander indrukwekkend vertoon van kick geeft. John Rosengrant voerde het werk op het scherm uit in de plaats van Leguizamo.

Het is echt verrassend omdat de ervaren acteur niet verlegen is om zich te verkleden voor een rol. Leguizamo heeft heel wat verschillende onderdelen gehad, waaronder een optreden in drag voor To Wong Foo, Thanks For Everything! Julie Newmar en nog boeiender als de Violator in Spawn (1997). Je zou denken dat hij weer zou passen, maar zo ging het niet.

Last but zeker not least, Isaac C. Singleton Jr. had ook een plekje in de première van seizoen 2. Singleton speelde de portier van Twi'lek, die Mando toegang geeft tot de ondergrondse vechtclub van Koresh. Hij is maar een fractie van een seconde in de aflevering, hoewel het toch opmerkelijk is.

Meer cameo's in het verschiet…

Fans herkennen Singleton misschien niet meteen, maar hij speelde rollen in verschillende populaire films, films zoals Pirates Of The Caribbean: Curse Of The Black Pearl. Hij was een van de ondode bemanningsleden van Barbossa aan boord van de Black Pearl voordat hij terugkeerde naar het bevel van Jack Sparrow. Helaas kwam het personage van Singelton niet voor in volgende inzendingen.

Afbeelding
Afbeelding

Wat betreft The Mandalorian, de kans is groot dat de portier van Singelton waarschijnlijk niet zal verschijnen in toekomstige afleveringen. Het kan gebeuren als hij besluit om achter Mando aan te gaan, maar de kans dat dat gebeurt is zeer zeldzaam. Bovendien zou hij net als de rest van Koresh' handlangers eindigen als hij het probeerde, dood in een hoop.

In ieder geval heeft The Mandalorian seizoen 2 nog veel meer te bieden. Rosario Dawson maakt haar Star Wars-debuut als Ahsoka Tano, en het is een van de meest langverwachte castings tot nu toe. Sasha Banks van de WWE zal dit seizoen ook een rol spelen, zoals blijkt uit haar onheilspellende cameo in de officiële trailer, dus er zijn zeker een hele reeks redenen om te blijven afstemmen.

Aanbevolen: