Verrassende details over de split-second cameo van Brad Pitt in 'Deadpool 2

Inhoudsopgave:

Verrassende details over de split-second cameo van Brad Pitt in 'Deadpool 2
Verrassende details over de split-second cameo van Brad Pitt in 'Deadpool 2
Anonim

Fans die niet te goed keken – of gewoon met hun ogen knipperden – hebben misschien Brad Pitt gemist in een van de meest ongewone cameo-optredens in de filmgeschiedenis. De A-lister verschijnt minder dan een seconde op het scherm als Vanisher in Deadpool 2.

Brad Pitt/Vanisher maakt deel uit van het kortstondige (letterlijk) X-Force-team, dat ook Terry Crews als Bedlam, Lewis Tan als Shatterstar, Bill Skarsgard als Zeitgeist en Rob Delaney als minzame Peter omvatte. Net als de anderen wordt Vanisher tijdens hun parachuteval binnengehaald door de harde wind. Terwijl hij wordt geëlektrocuteerd op een straatlantaarnpaal, flitst Brads gezicht even.

10 Het is de kortste cameo uit de carrière van Brad Pitt

Brad-Pitt-As-Vanisher 2
Brad-Pitt-As-Vanisher 2

Hoewel hij erom bekend staat dat hij bijrollen speelt, in tegenstelling tot veel grote sterren, maakt Pitt er geen gewoonte van om cameo te spelen. Hij verscheen in een wat langere cameo-rol in Confessions of A Dangerous Mind. Samen met Matt Damon speelde hij een deelnemer uit de jaren 70 in een tv-show genaamd The Dating Game. Hij speelde zichzelf in een korte cameo in Being John Malkovich. Maar zijn tweede en een half optreden in Deadpool 2 is de kortste cameo van zijn carrière tot nu toe.

9 Hij stond op de lijst om kabel te worden

Afbeelding
Afbeelding

Op een gegeven moment kwam Brad Pitt in aanmerking voor de rol van Cable, en het is zeker dat hij zijn eigen stijl aan de rol zou hebben toegevoegd. Pitt ontmoette Deadpool 2-regisseur David Leitch persoonlijk om over de mogelijkheid te praten. Uiteindelijk kon hij zich echter niet binden aan het opnameschema. War Machine kwam een jaar eerder uit dan Deadpool 2 en Once Upon a Time… in Hollywood een jaar later, dus het is mogelijk dat hij destijds een van die opnames op zijn bord had.

8 Ze wilden "The Hardest Get In Hollywood"

Brad Pitt Once Upon A Time In Hollywood via Sony Pictures
Brad Pitt Once Upon A Time In Hollywood via Sony Pictures

Volgens scenarioschrijver Paul Wernick was het X-Team-lid helemaal geen cameo in het originele script - Vanisher zou gewoon overal onzichtbaar zijn. Wernick wordt geciteerd in Hollywood Reporter. “We hebben Vanisher nooit in het originele script gezien. Hij was altijd een mysterie', zei hij. Toen kwam het idee van een cameo van beroemdheden op. Toen hij verstrikt raakte… dachten we gewoon: 'Oh mijn god, wat een perfect idee voor een cameo van beroemdheden.' En toen dachten we: 'Wie is het moeilijkst om in Hollywood te komen? Laten we hem bellen.'”

7 Ryan Reynolds presenteerde het idee persoonlijk

Ryan Reynolds Mint Mobiele Promo
Ryan Reynolds Mint Mobiele Promo

Ryan Reynolds, die de film samen met Wernick en Rhett Reese produceerde en schreef, deed persoonlijk een beroep op Pitt. Gelukkig voor Reynolds waren de kinderen van Pitt dol op de eerste Deadpool-film. Op basis van hun reactie stemde hij ermee in om zich aan te melden. "Hij zei meteen ja", herinnert Wernick zich in een interview. "Het was een knijpmomentje." De vrouw van Reynolds, Blake Lively, is geliefd bij fans omdat ze haar man op sociale media trollt. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om op een IG-post te reageren om te impliceren dat hij jaloers was. "Vreemd… Mijn man heeft me die dag niet uitgenodigd."

6 Hij deed het voor schaal en een kopje koffie

brad pitt thelma en louise
brad pitt thelma en louise

Als het op betalen aankwam, stemde Pitt ermee in om op te treden voor schaal. Voor leden van de Screen Actors Guild (SAG) is dat minder dan $ 1.000 voor de hele deal. Samen met het geld kwam een aanvullende bepaling die Reese beschrijft in Huffington Post.

"Hij zei: 'Ik wil een met de hand bezorgde Starbucks-koffie van Ryan Reynolds zelf'", onthulde hij. Volgens Leitch was het "een dubbel-natte cappuccino." Maar toen de dag van de shoot aanbrak en de koffie werd bezorgd, was Pitt zijn verzoek blijkbaar helemaal vergeten.

5 Brad had een connectie met regisseur David Leitch

Brad Pitt in Fight Club
Brad Pitt in Fight Club

Samen met de mening van zijn kinderen, was Brad Pitt misschien onder de indruk van het feit dat hij eerder met regisseur David Leitch had gewerkt, en hem ging vertrouwen - maar niet in dezelfde rol die hij zou spelen Deadpool 2. Leitch is ook een bekende stuntartiest en coördinator. Hij had aan grote actiefilms gewerkt, zoals de originele Blade in 1998, Bourne Ultimatim en V for Vendetta. Leitch was Pitt's stuntdubbel in Fight Club, Ocean's Eleven, Troy en Mr. & Mrs. Smith.

4 Het is de kortste A-Lister cameo in de filmgeschiedenis

Stan Lee in Iron Man 2
Stan Lee in Iron Man 2

De cameo van Pitt duurt minder dan twee seconden en is de kortste cameo van een A-lister in de filmgeschiedenis. In feite is hij ongeveer 8 frames op het scherm. Pitts cameo voegt zich bij een lange lijst van gedenkwaardige en zeer korte optredens in verschillende Marvel-films, waaronder Stan Lee's don't-blink-or-you'll-miss-it cameo in Iron Man 2. Seth Green verschijnt voor 14 frames in dezelfde film. Matt Damon verschijnt ook in Deadpool 2, zwaar verzonnen, als een van de boeren die verrast wordt door de komst van Cable.

3 Ryan Reynolds noemt het 'de meest verspillende manier om de grootste filmster ter wereld te gebruiken'

Deadpool-2-Post-Credits-Scène
Deadpool-2-Post-Credits-Scène

Ryan Reynolds werd geïnterviewd in Collider. Het soort uitgangspunt erachter was hoe we, wat is de meest verspillende manier om de grootste filmster ter wereld te gebruiken? En het was door een personage dat in de hele film grotendeels onzichtbaar en waardeloos is. En dan hem gewoon te laten opdagen voor acht frames met beeldmateriaal, 'zei hij.

“En voor je het weet kwam hij en schoot ongeveer zeven minuten lang. Het kostte hem meer tijd om de koffie te drinken die hij als betaling had aangevraagd.”

2 Het duurde ongeveer twee uur tijdens de postproductie

Afbeelding
Afbeelding

Pitts daadwerkelijke rol in de shoot heeft misschien maar zeven minuten geduurd, maar de shoot zelf, met alle voorbereiding die erbij komt kijken, duurde ongeveer twee uur. Het vond niet plaats tijdens de hoofdopname, maar later in Los Angeles als onderdeel van de postproductie, wanneer er meestal speciale effecten worden toegevoegd. Leitch beschreef het proces in een interview. "We hebben er de platen voor geschoten en moesten hem echt voor een korte tijd op een groen scherm krijgen."

1 Comic Book Vanisher lijkt helemaal niet op Brads personage

Vanisher Marvel Comics
Vanisher Marvel Comics

Fans van Marvel Comics zullen weten dat Vanisher in niets lijkt op het personage van Pitt in Deadpool 2. Hij is niet onzichtbaar en wordt afgebeeld als een gespierde kerel met een Mohawk-snit en tatoeages. Hij is een mutant wiens superkracht teleportatie is, samen met het ruimtelijke bewustzijn waarmee hij kan voorkomen dat hij zich in een object materialiseert. Hij verscheen meestal in stripboeken van X-Men, X-Force of Spider-Man. Gemaakt door Stan Lee en Jack Kirby, verscheen hij voor het eerst als een schurk in 1963 in X-Men No. 2.

Aanbevolen: