De verrassende details over Britney Spears en het huwelijk van Sam Asghari

Inhoudsopgave:

De verrassende details over Britney Spears en het huwelijk van Sam Asghari
De verrassende details over Britney Spears en het huwelijk van Sam Asghari
Anonim

Eindelijk is Britney Spears officieel getrouwd met haar oude partner, Sam Asghari. Voor de grote dag had de zangeres een zware rechtszaak om haar 10-jarige conservatorschap te beëindigen. Ze kreeg ook een miskraam weken na haar succes in het proces. En net toen je dacht dat ze een pauze zou krijgen op haar trouwdag, haar ex-man van drie dagen, crasht Jason Alexander de intieme ceremonie die bij haar thuis wordt gehouden. De Toxic hitmaker ontsloeg haar beveiligingsteam na het incident.

Dat ex-drama nam zeker de aandacht weg van de verbintenis van het paar, vooral dat veelbesproken huwelijkse voorwaarden. Welnu, de overeenkomst erkent zeker de twijfels van de fans over de authenticiteit van Asghari …

Wat is het vermogen van Sam Asghari?

Volgens The Sun heeft Asghari een geschat vermogen van $ 1 miljoen. Hij verdient geld met modellenwerk en zijn fitnessbedrijf, Asghari Fitness. Het brengt klanten $ 9 per week of $ 36 per maand in rekening voor gepersonaliseerde fitnessprogramma's, ma altijdplannen, een app voor leden, videodemo's voor trainingen en een boodschappenlijstje. "Mijn prioriteiten in het leven zijn om nederig te blijven en te begrijpen waar ik vandaan kom en waar ik naartoe ga", zei de personal trainer over zijn carrière tijdens een interview in 2021 met Forbes. "Ik wil mijn carrière naar de volgende stap brengen als het op acteren aankomt. Ik wil ook mijn relatie naar de volgende stap brengen. Ik vind het niet erg om vader te worden. Ik wil een jonge vader zijn."

In 2016 ontmoette Asghari Spears tijdens het spelen van haar liefdesbelang in haar Slumber Party-muziekvideo. Ze begonnen kort daarna te daten. Daarna verscheen het fitnessmodel ook in NCIS, Black Monday en Hacks. Na de aankondiging van zijn verloving met Spears in 2021, ging Asghari op humoristische wijze in op de huwelijksproblemen van fans."Bedankt voor uw bezorgdheid over de huwelijkse voorwaarden!" zei hij in een Instagram-verhaal. "Natuurlijk krijgen we een ijzersterk huwelijkscontract om mijn Jeep- en schoenencollectie te beschermen voor het geval ze me op een dag dumpt."

Asghari ging eerder in op de beweringen dat hij slechts een 'huisman' is, door te zeggen dat hij en Spears de financiën bespreken zoals elk ander stel. 'Om te ruilen wie het diner beta alt. We hebben geen gezamenlijke rekening', legde hij uit. "Ik leef van sla en rijst en koffie. Dat komt neer op $ 16 per dag, dus daar kan ik zelf voor zorgen. Ik ben voorzichtig met geld, want ik wil wel een toekomst opbouwen voor mijn kinderen."

Wat is het netto vermogen van Britney Spears?

Spears heeft volgens Forbes een aanzienlijk hoger vermogen van $60 miljoen. Celebrity Net Worth heeft zelfs een hogere schatting van haar vermogen: $ 70 miljoen. Eind 2018 ontdekte Entertainment Tonight via gerechtelijke documenten dat de zanger $ 59. 079. 755 waard was.76. Datzelfde jaar meldde Forbes dat de Circus-zanger $30 miljoen verdiende. Het meeste kwam van muziekverkoop, parfummerchandise en haar residentie in Las Vegas, Britney: Piece of Me, die liep van december 2013 tot 2017.

The Hollywood Reporter onthulde in 2013 dat Spears alleen al $30 miljoen verdiende aan de verkoop van parfum. Haar Vegas-stint - die minder dan 250 shows had - bracht meer dan $ 103 miljoen op. Ze kreeg ook $ 15 miljoen betaald voor haar rol als rechter op FOX's The X Factor.

Door de jaren heen waren de uitgaven van de popster goed gedocumenteerd in openbare registers die waren verkregen uit gerechtelijke verklaringen. In 2019 ontdekte Entertainment Tonight dat Spears in 2018 $ 400.000 aan kosten van levensonderhoud heeft uitgegeven. Dat is inclusief $ 66.000 voor huishoudelijke artikelen en $ 70.000 voor reizen. Haar grootste uitgaven dat jaar waren juridische en conservatoriumkosten. Ze gaf toen in totaal $ 1,1 miljoen uit. In 2018 ontving haar vader, Jamie Spears, ook $ 128.000 als haar conservator.

Details over het huwelijk van Britney Spears & Sam Asghari

In september 2021 vroeg de advocaat van Spears, Mathew Rosengart, de rechtbank om de vader van de zangeres te verwijderen als haar conservator, voornamelijk om een huwelijkscontract met Asghari te bespreken zonder de patriarch erbij te betrekken. "Het proces van huwelijkse voorwaarden vereist communicatie met en medewerking van de conservator van haar landgoed", zei de advocaat destijds. "Maar zoals hierboven vermeld en goed vastgelegd, gezien het feit dat de relatie van mevrouw Spears met die conservator (haar vader) is verbroken, zou de voortdurende betrokkenheid van de heer Spears de mogelijkheid belemmeren om te onderhandelen en een contract af te sluiten waar iedereen het mee eens is. in het belang van mevrouw Spears."

In mei 2022 vertelde een bron aan Us Weekly dat het koppel "langer dan normaal" nodig had om hun huwelijkse voorwaarden te regelen. "De gesprekken hebben langer geduurd dan normaal", vertelde de insider. "Sam wil een substantiële verhoging voor elke vijf jaar dat ze getrouwd zijn, mocht het eindigen." De bron voegde eraan toe dat Asghari "niet" wil "berooid eindigen als ze uit elkaar gaan." Ondanks de eindeloze discussies handhaafden beide juridische teams een "respectabele" benadering tijdens het proces. "Britney blijft echter buiten het hele proces", zei de bron. "Ze laat haar advocaten het gewoon uitpraten met Sam's team."

Reports meldden onlangs dat de Spears en Asghari een overeenkomst hebben getekend waarbij in het geval dat ze uit elkaar gaan, de inkomsten van de zanger tot de dag van hun huwelijk beschermd blijven. Elke cent ervan.

Aanbevolen: