Hoe de centrale locatie 'Brooklyn Nine-Nine' er drastisch anders uit zal zien in seizoen 8

Inhoudsopgave:

Hoe de centrale locatie 'Brooklyn Nine-Nine' er drastisch anders uit zal zien in seizoen 8
Hoe de centrale locatie 'Brooklyn Nine-Nine' er drastisch anders uit zal zien in seizoen 8
Anonim

Het komende seizoen van Brooklyn Nine-Nine zal anders zijn dan ooit tevoren. Seizoen 8 is opgenomen te midden van de COVID-pandemie, waardoor tal van voorzorgsmaatregelen van kracht zijn geworden voor de veiligheid van de cast en crew. Dat heeft het filmen echter niet afgeschrikt.

Wat duidelijk anders zal zijn wanneer Brooklyn Nine-Nine terugkeert in 2021, is de gedramatiseerde versie van New York's 99th Precinct. Meestal is het tot de nok toe gevuld met centrale spelers vooraan en in het midden, terwijl een overvloed aan ondersteunende acteurs de achtergrond bezetten. Ze vormen een cast van kleurrijke rechercheurs, verschillende patrouilleofficieren, de districtskapitein, misdaadgetuigen en talloze overtreders die worden vervolgd. Het verschil is nu dat ze niet allemaal samen in de Bullpen kunnen worden gepropt.

Hoewel NBC vermoedelijk stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat hun belangrijkste cast routinematig wordt getest op COVID-19 en gezond blijft, heeft het geen zin als meer dan twintig mensen voor langere tijd nauw met elkaar samenwerken. Want zodra één persoon het virus oploopt, moet iedereen in quarantaine worden geplaatst, gevolgd door stopzetting van de productie. Het netwerk kan zo'n risico niet nemen, dus om de gevaren te minimaliseren, heeft NBC de cast waarschijnlijk teruggebracht tot essentiële spelers, de cameraploeg en soundchecks.

Kleinere Bullpen

Afbeelding
Afbeelding

Nu begrijpen Dan Goor en de Brooklyn Nine-Nine-producenten dat een leeg terrein te opvallend zou zijn en mogelijk afleidend voor de toevallige kijker, wat betekent dat ze niet alleen de hoofdset zullen opruimen. Wat waarschijnlijk zal gebeuren, is dat ze achtergrondpersonages zoals patrouilleofficieren en niet nader genoemde detectives zullen verminderen, en dat degenen die overblijven tegen muren zullen blijven drukken, doen alsof ze over bestanden lezen of druk werk doen. Op die manier voelt de Nine-Nine nog steeds als hetzelfde oude district en blijft de bemanning veilig in deze onvoorspelbare tijden.

Een ander zichtbaar verschil dat fans in seizoen 8 van het politiedrama kunnen zien, is een mogelijke rotatie van de hoofdcast. Eerdere seizoenen hadden al een soortgelijk format waarin twee of drie detectives, zoals Rosa Diaz en Jake Per alta, in een bepaalde aflevering te zien waren. De overige cast zou zo nu en dan met grappige lijnen ingaan, hoewel meestal de hoofdlijnen de plot zouden dragen. We zouden iets soortgelijks kunnen zien gebeuren in seizoen 8, waarbij de cast en crew beperkt moeten blijven tot een kleine groep.

De eerste aflevering zou bijvoorbeeld kunnen gaan over Amy (Melissa Fumero) en Jake (Andy Samberg) die tijdens hun zwangerschapsverlof werken. Seizoen 7 eindigde met het detectivepaar dat Mac verwelkomde in de wereld, en nu zullen ze een kind opvoeden terwijl ze ook werk en het dagelijkse leven combineren. Dat alleen al zou een hele halve vier kunnen vullen, en mogelijk zelfs de noodzaak wegnemen dat meer van de cast bij elke opname aanwezig is.

Afbeelding
Afbeelding

Een andere aflevering kan de hele bende weer in de schijnwerpers zetten met personages als Rosa Diaz (Stephanie Beatriz) en Terry Jeffords (Terry Crews) die samen aan een zaak werken. Ze werken meestal samen met respectievelijk Amy en Jake, maar een vreemde combinatie tussen de twee lijkt waarschijnlijk. Voor zover we weten, zal Holt (Andre Braugher) met hen samenwerken in het licht van de afwezigheid van Jake en Amy.

Het staat nog ter discussie hoe NBC en de Brooklyn Nine-Nine-producenten de COVID-beperkingen hebben doorstaan, hoewel de kans groot is dat seizoen 8 er zichtbaar anders uit zal zien dan voorgaande seizoenen. Het zal niet te ver uit het linkerveld zijn, maar voorbereid op een iets andere show dan we gewend zijn.

Aanbevolen: