‘West Side Story’-ster Rachel Zegler legt uit hoe haar Sneeuwwitje anders zal zijn

Inhoudsopgave:

‘West Side Story’-ster Rachel Zegler legt uit hoe haar Sneeuwwitje anders zal zijn
‘West Side Story’-ster Rachel Zegler legt uit hoe haar Sneeuwwitje anders zal zijn
Anonim

'West Side Story'-hoofdrolspeler Rachel Zegler zal Sneeuwwitje spelen in een aanstaande live-action-bewerking van de populaire film uit 1937.

Na haar succes als Maria Vasquez in de musical van Steven Spielberg, heeft de actrice uitgelegd hoe haar kijk op Sneeuwwitje anders zal zijn. Disney's originele weergave van het prinses-personage is vaak bestempeld als seksistisch en heteronormatief, waardoor sommigen twijfelden aan de keuze om überhaupt een aanpassing te produceren.

Momenteel, in pre-productie, lijkt het erop dat 'Sneeuwwitje en de zeven dwergen' in de voetsporen zullen treden van andere, recente live-action-aanpassingen van Disney-klassiekers. Net als de Emma Watson-starring 'Beauty and the Beast' en de gloednieuwe draai aan 'Assepoester' met Camila Cabello in de titelrol, zal de aankomende 'Snow White'-film iets meer te zeggen hebben dan zijn voorganger. Hopelijk.

Rachel Zegler over het spelen van Sneeuwwitje

Geholpen door Marc Webb, regisseur van '(500) Days of Summer' en 'The Amazing Spider-Man', zal de film ook de rol van 'Wonder Woman'-ster Gal Gadot in de huid van de Evil Queen vertolken.

"Ik kan er niet veel over zeggen, behalve dat Sneeuwwitje constant bekritiseerd is", zei Zegler in een nieuw interview met 'BuzzFeed'.

"Ook al is ze de originele Disney-prinses en we houden zoveel van haar, [ze is] bekritiseerd omdat ze alleen voor een prins bestond, alleen om gered te worden, " vervolgde ze.

"En ik denk dat onze regisseur, Marc Webb, en iedereen die aan deze film werkt, haar verhaal echt hebben genomen en er iets sterkers van hebben gemaakt. En ik ben heel, heel opgewonden om te kunnen breng dat tot leven, "zei ze ten slotte.

Zegler over de meest emotionele scènes uit 'West Side Story'

Zegler ging ook open op de meest uitdagende momenten om te filmen in 'West Side Story'.

"Maria maakt veel mee in de tijdspanne van twee en een half uur in de film. Ik denk, vocaal, 'A Boy Like That' en 'I Have A Love' met de ongelooflijke Ariana DeBose, dat was twee dagen live zingen. En dat is een van de moeilijkste muziek in de partituur. Dus dat was echt moeilijk, "zei ze.

"Maar ik zou emotioneel zeggen, waarschijnlijk de laatste scène van de film, die ik niet wil verklappen als mensen 'Romeo en Julia' of het originele 'West Side Story' niet hebben gezien. Maar het is een zeer emotionele scène, en ik moest een pistool op mijn beste vriend richten, en dat is gewoon nooit leuk. En Steven [Spielberg] gaf me daarna een prachtig compliment en hij zei: 'Je hebt net een emotionele marathon gelopen, en je won.' Dat was alles wat ik nodig had om er doorheen te komen."

'West Side Story' draait nu in de bioscoop.

Aanbevolen: