Dit is hoe 'High School Musical: The Musical: The Series' eruit zal zien in seizoen 3

Inhoudsopgave:

Dit is hoe 'High School Musical: The Musical: The Series' eruit zal zien in seizoen 3
Dit is hoe 'High School Musical: The Musical: The Series' eruit zal zien in seizoen 3
Anonim

Dit kan het begin zijn van iets nieuws! High School Musical: The Musical: The Series is zojuist vernieuwd voor seizoen 3 door Disney+. De show volgt een fictieve versie van East High School en zijn studenten die deelnemen aan de musical van de school, geleid door Miss Jenn. Drama, tranen en gelach volgt. In het eerste seizoen traden de studenten op in de theaterversie van High School Musical en het tweede seizoen was Beauty and the Beast, tot ongenoegen van de fans. Het zal interessant zijn om te zien wat ze doen voor seizoen 3.

HSMMTTS is positief ontvangen. Critici richtten zich op de prestaties van de cast, vooral Joshua Bassett en Olivia Rodrigo. Het streamingprogramma won in 2020 een GLAAD Media Award voor Outstanding Kids & Family Programming.

Veel van de acteurs zijn super populair geworden in deze serie en er is een grote aanhang online. Zo ziet High School Musical: The Musical: The Series eruit in seizoen 3.

9 Waar seizoen 2 eindigde

Nadat de cast zich het hele seizoen heeft voorbereid op Beauty And the Beast om te winnen bij de Menkies, gaan ze verder met de musical, maar besluiten uiteindelijk de envelop niet te openen om te zien of ze genomineerd zijn en zijn het erover eens dat het was een prestatie dat de openingsavond goed verliep. Dus, zal iemand het openen in seizoen 3 en zal deze verhaallijn nog steeds worden verkend?

Wat de personages betreft, hier zijn ze terechtgekomen. Laten we niet vergeten dat Ricky en Nini op dit moment nog steeds uit elkaar zijn. Nini belt Jamie (Jordan Fisher), de oudere broer van Gina en een muziekproducent om haar carrière in de muziek te verkennen, en laat deze verhaallijn open. Ricky vraagt zich af wie hij is en waagt het erop en noemt Lily, een studente en rivaal van North High. Maar de vraag is of ze te vertrouwen is?

Helemaal aan het einde van de finale, Gina en E. J. lijken samen te rennen en omarmen in wat hun eerste kus zou kunnen zijn voordat de camera snijdt. De andere personages hebben een paar happy endings gekregen die we hopelijk zullen zien doorgaan in seizoen 3.

8 Wat Tim Federle te zeggen had

Tim Federle is de maker en showrunner van de show. Hij heeft de cast altijd aangemoedigd en ondersteund, zowel op als buiten het scherm. Over de verlenging van de show voor seizoen 3 zei hij: "We zijn dolblij dat we voor seizoen drie naar de buitenlucht gaan en we zijn onze partners en vrienden bij Disney+ dankbaar voor hun voortdurende steun aan onze volgende generatie Wildcats."

Federle legde aan TVLine uit waarom ze besloten de envelop niet te openen. "Oorspronkelijk was er een andere aflevering 12 gepland, waarin ze naar de awards gingen en meededen, maar ze trokken zich toch terug." Maar, zoals met veel dingen, zorgde de pandemie ervoor dat ze van richting veranderden. "Uiteindelijk waren de logistieke uitdagingen van het maken van een televisieshow tijdens een pandemie waren zeer overweldigend. We waren op een punt in het seizoen gekomen, pre-vaccinatie, waar het idee van nog een grote aflevering met een enorm publiek van honderden mensen gewoon onverantwoordelijk aanvoelde."

7 Wat we weten over het plot van seizoen 3

Hoewel de show is gebaseerd op de studenten van East High en teruggaat naar de school die de films inspireerde, wijken ze deze keer daarvan af. Toen werd aangekondigd dat de show zou terugkeren voor seizoen 3, kwamen we er ook achter dat de Wildcats naar Summer Camp gaan en weg van East High. Zal Miss Jenn het kamp leiden en Mr Mazzara zien? Het laatste seizoen eindigde hun lentemusical, dus dit geeft hen de kans om personages, zoals E. J. wie zou afstuderen, in de serie.

6 Olivia Rodrigo keert wel of niet terug voor seizoen 3 van 'HSMTMTS'

De manier waarop Nini's verhaal eindigde in seizoen 2 maakte haar klaar voor als ze niet terugkomt. Met hoe populair Olivia Rodrigo is, wil ze misschien binnenkort op tournee gaan en haar muziekcarrière verder verkennen en het filmen van deze show zou haar daar mogelijk van kunnen weerhouden. In de show ontplofte haar "The Rose Song" nadat het op Instagram was gepost en maakte haar van de ene op de andere dag een muzikale sensatie, een beetje zoals in het echte leven.

Federle begon te vertellen of ze terugkeert of niet. "Ik heb daar geen specifiek plan voor, want er zijn contractzaken met acteurs die ik niet eens kan aanraken - het is niet aan mij om een uitspraak te doen", vertelde hij aan Entertainment Weekly. " Wat ik zal zeggen is dat het moeilijk is om High School Musical voor te stellen zonder Olivia, maar Olivia ervaart ook een niveau van succes en roem en kansen die ik nooit in de weg zou willen staan. Ik wil dat de show slaagt, maar de acteurs die de show maken zijn altijd belangrijker voor mij dan het product."

5 Waar en wanneer het wordt gefilmd

Meestal wordt de show gefilmd op de iconische locatie van S alt Lake City, Utah, waar de originele East High zich bevindt, maar deze keer verhuizen ze naar Los Angeles. Het zal gemakkelijker zijn voor de acteurs, aangezien de meesten van hen daar in de buurt wonen en de vorige keer hebben ze niet veel van hun familie of vrienden te zien gekregen omdat ze door de pandemie niet konden reizen. Plus, als ze naar een zomerkamp gaan, zou het weg zijn van de school. Maar wordt de show nog steeds in Utah of een andere staat geplaatst? De productie van seizoen 3 zou later dit jaar plaatsvinden.

4 gaststerren voor seizoen 3

Seizoen 2 liet veel plotgaten open met de gaststerren. Jordan Fisher kan terugkomen en zijn rol opnieuw opnemen, vooral als Nini muziek nastreeft. Olivia Rose Keegan, die Lily speelt, zat aan het einde van het seizoen achter Ricky aan en zij en enkele van de North High-studenten volgen misschien, vooral omdat Kourtney (Dara Renee) met een van hen uitgaat. Zou Derek Hough ook kunnen terugkeren, aangezien hij en juffrouw Jenn hun relatie weer nieuw leven inblazen?

In seizoen één maakten HSM-alums Lucas Grabeel en Kaycee Stroh gastoptredens in de show. Het zou geweldig zijn om nog een aluin uit de originele trilogie in de show te hebben.

3 Hoe het is als de originele trilogie

In het eerste seizoen volgde het duidelijk de eerste film door het toneelstuk en de bijbehorende liedjes na te spelen, oude alumni terug te brengen en zelfs Gabriella's mobiele telefoon op te nemen. In seizoen 2, hoewel ze HSM 2 niet uitvoerden, zongen de Wildcats wel liedjes uit de tweede film, waaronder een geweldig duet van "You Are the Music In Me" van Nini en Ricky.

Nu is seizoen 3 net als de originele films door de leerlingen van school te halen en in de zomer plaats te vinden. Weet je nog in HSM 2 toen Troy, Gabriella en de Wildcats naar Lava Springs gingen voor zomerbanen? Nou, dit is bijna zo. Misschien zien we meer nummers van de tweede film of zelfs die van de derde, of ze kunnen gewoon meer originele nummers produceren en afstand nemen van het origineel. Het is alsof HSM 2 Camp Rock ontmoet.

2 Joshua Bassett wil zijn Troy Bolton-moment

Joshua Bassett tweette naar de maker van de show dat als hij 'niet ondersteboven staat in een volledig draaiende gang met bliksem en regenende basketballen, we in opstand komen'. Hij heeft het over de scène in de derde film waarin Troy "Scream" uitvoert in East High, en het creëert een zeer krachtig en gedenkwaardig moment. Eerlijk gezegd zou dat geweldig zijn en met Bassett's zangkwaliteiten heeft hij de karbonades om het nummer uit te voeren.

1 Wat fans zeggen

Zonder seizoen 3 te zien, willen sommige fans al een seizoen 4 omdat het met 'elke week en aflevering' beter wordt. Anderen zeggen dat seizoen 3 onmogelijk slecht kan zijn omdat fans Tim honderden suggesties hebben gegeven. Een andere fan vroeg zich af of we E. J. afstuderen. Terwijl iemand erop reageerde en zei dat hij in de eerste aflevering misschien afstudeerde, maakte de originele tweeter een goed punt: de show wordt niet gefilmd in S alt Lake.

De meeste reacties lijken positief en we kunnen niet wachten om achter de schermen foto's en video's van de cast te zien en wat seizoen 3 te brengen heeft.

Aanbevolen: