Hoe zal seizoen 2 van 'Bridgerton' eruit zien?

Inhoudsopgave:

Hoe zal seizoen 2 van 'Bridgerton' eruit zien?
Hoe zal seizoen 2 van 'Bridgerton' eruit zien?
Anonim

Netflix's hitserie Bridgerton is gebaseerd op een boekenreeks en het is een enorm populaire hit geworden.

Er is niets beter dan een leuk periodestuk met epische romantiek en dat is precies wat deze tv-serie levert. Gelukkig kreeg de show een tweede seizoensverlenging en fans zijn enthousiast. Het lijdt geen twijfel dat de volgende afleveringen net zo geweldig zullen zijn als het eerste seizoen.

Hoe zal het tweede seizoen van deze geweldige show eruitzien? Laten we eens kijken.

Het Perceel

Simone Ashley
Simone Ashley

Fans hebben het personage van Jonathan Bailey leren kennen op Bridgerton en hij zal de focus van het volgende seizoen zijn.

Simone Ashley speelt een personage genaamd Kate in seizoen twee van Bridgerton.

Volgens Deadline zal het tweede seizoen van de populaire show gebaseerd zijn op boek nummer twee in de boekenreeks van Julia Quinn, The Viscount Who Loved Me.

Kate zal verliefd worden op Anthony (Jonathan Bailey), en het tweede seizoen zal zich richten op deze twee personages.

Nicola Coughlan, de actrice die Penelope Featherington in het eerste seizoen speelde, vertelde TV Line dat er niet veel informatie beschikbaar is over het tweede seizoen van de show.

Coughlan zei: "Ze houden alles super, supergeheim, dus ik weet het nog niet echt. Geloof me, de cast, we hebben zwaar gespeculeerd. Ik sms Claudia Jessie (die haar bestie Eloise op het scherm speelt) veel en vraag: "Wat denk je dat er aan de hand is?" Ik heb veel gespeculeerd over verhaallijnen en probeer gewoon logica toe te passen waar ik niet weet of logica werkt.”

Jonathan Van Ness is goede maatjes met Coughlan en JVN zou graag zien dat Penelope verliefd wordt in het tweede seizoen van Bridgerton. Volgens Bustle zeiden ze: "Ik wil haar gewoon echt zien gedijen. Ik wil haar een man zien ontmoeten die haar wil behandelen zoals ze verdient te worden behandeld. Dat zou heel leuk zijn. Ik wil zien dat Pen wordt geveegd van haar voeten."

Schieten en andere details

Volgens Esquire zal het tweede seizoen in het voorjaar van 2021 draaien.

Toen de show werd vernieuwd, liet Netflix Lady Whistledown een brief schrijven aan kijkers zodat ze wisten wat ze konden verwachten, en het is erg leuk om te lezen.

In de brief staat: "De onvergelijkbare cast van Bridgerton zal in het voorjaar van 2021 weer in productie gaan. Deze auteur is op betrouwbare wijze geïnformeerd dat Lord Anthony Bridgerton van plan is het sociale seizoen te domineren. Ik zal mijn pen gereed hebben om verslag uit te brengen op al zijn romantische activiteiten. Beste lezer, voordat u echter de opmerkingensectie in vuur en vlam zet met verzoeken om meer smerige details, weet dat ik niet geneigd ben om op dit moment over de details te rapporteren. Geduld is tenslotte een schone zaak."

Insider.com merkt op dat als Bridgerton nog meer seizoenen krijgt, elk seizoen zich zou kunnen concentreren op een broer of zus in de familie.

Chris Van Dusen, de maker van de show, werd geïnterviewd door The Wrap en zei: "Het is misschien te vroeg om er nu over te praten. Ik heb een plan en een visie in mijn hoofd voor succes. Ik zou vind het heerlijk om verhalen en romances te ontdekken voor elke broer of zus van Bridgerton. Natuurlijk zou ik dat graag willen doen."

Van Dusen sprak ook over het hebben van nieuwe personages: volgens Deadline zei hij: We hebben een aantal nieuwe personages die we gaan introduceren. Anthony zal volgend seizoen een liefdesbelang hebben, en ik denk dat het net zo meeslepend en ontroerend en zo mooi zal zijn als kijkers van het eerste seizoen van de show gewend zijn.”

The Wonderful Book Series

Regé-Jean Page en Phoebe Dynevor in bridgerton tv-show
Regé-Jean Page en Phoebe Dynevor in bridgerton tv-show

Chris Van Dusen vertelde Seventeen dat hij dol was op het lezen van de boekenreeks van Julia Quinn en het was duidelijk dat het zo'n geweldige show zou worden.

Hij zei dat hij er zeker van wilde zijn dat de show een frisse kijk was op een periodestuk.

Hij zei: "Het was escapisme, puur en eenvoudig en dat was iets waar ik toen echt naar op zoek was. Het was ook een kans om zo'n opwindende tijd van overdaad en schoonheid, bekend als Regency, opnieuw te verbeelden in iets in iets nieuws en fris. Hoewel ik dol ben op een goede periodeshow, heb ik het gevoel dat ze vaak als een beetje traditioneel en conservatief worden beschouwd. Dus met Bridgerton wilde ik de periodeshow maken die ik altijd al wilde zien en wat ik niet had noodzakelijkerwijs eerder gezien."

Nu fans weten dat Bridgerton zeker een tweede seizoen krijgt, is het tijd om zo geduldig mogelijk te zijn voordat kijkers de nieuwe afleveringen in één keer kunnen bingewatchen.

Aanbevolen: