Het nieuwste seizoen van de uitdaging zal anders zijn dan alle andere, hier is hoe

Inhoudsopgave:

Het nieuwste seizoen van de uitdaging zal anders zijn dan alle andere, hier is hoe
Het nieuwste seizoen van de uitdaging zal anders zijn dan alle andere, hier is hoe
Anonim

Het publiek maakte in juni 1998 voor het eerst kennis met de wereld van het reality-tv-programma The Challenge. De serie werd aanvankelijk geboren uit twee vergelijkbare realityshows op het kanaal, namelijk The Real World en Road Rules.

In de daaropvolgende twee en een half decennium heeft de serie The Challenge 505 afleveringen uitgezonden in in totaal 37 seizoenen op MTV. De meest recente daarvan was getiteld Spies, Lies & Allies en werd uitgezonden tussen september en december 2021.

Een nieuwe versie van de show staat gepland voor binnenkort op CBS, onder de titel The Challenge: USA. Hier is alles wat we weten over het nieuwe seizoen en hoe het verschilt van eerdere versies.

8 Wat is het gebruikelijke uitgangspunt van de uitdaging?

Het concept van The Challenge omvat een verzameling alumni van verschillende andere reality-tv-shows, die worden samengebracht om te strijden om een geldprijs, via een aantal extreme uitdagingen.

Enkele van de beroemdste OG's van de show door de jaren heen zijn namen als Chris "CT" Tamburello, Johnny "Bananas" Devenanzio en Aneesa Ferreira. De Challenge heeft zelf plaatsgemaakt voor een aantal spin-offs, waaronder Champs vs. Stars en The Challenge: All Stars.

7 Waar gaat het nieuwe uitdagingenseizoen over?

Een online synopsis van The Challenge USA luidt: "Voor het eerst in de geschiedenis van Challenge zullen reality-titanen uit het CBS-universum strijden in de meest onvoorspelbare en veeleisende game van hun leven. Met een steeds veranderende game kunnen spelers zal in een constante staat van paranoia verkeren, niemand anders dan zichzelf kunnen vertrouwen."

Deelnemers zijn gekozen uit de CBS-shows Big Brother, Survivor, Love Island en The Amazing Race.

6 Wanneer gaat de uitdaging: de VS in première?

Het zal niet lang meer duren voordat liefhebbers van The Challenge het nieuwe seizoen van de show kunnen zien.

In een bericht op sociale media onthulde CBS de details van de komende afleveringen en zei: "Ben je klaar voor @thechallenge? We zouden niet blijer kunnen zijn dat enkele van onze favoriete CBS-reality-alums zich bij TheChallengeUSA voegen Mis niet alle bekende gezichten en actie woensdag 6 juli op CBS."

5 Wie zijn de deelnemers aan de uitdaging: VS?

Het nieuwe seizoen van The Challenge zal in totaal 28 deelnemers bevatten. Er zullen een aantal zeer bekende namen en gezichten terugkeren naar onze schermen. Enkele hiervan zijn Tyson Apostol uit Survivor: Tocantins, Cayla Platt uit The Amazing Race en Cely Vazquez uit Love Island 2.

Ben Driebergen (Survivor: Heroes vs. Healers vs. Hustlers), Danny McCray (Survivor 41), zullen ook te zien zijn, evenals Big Brother-alums Alyssa Lopez, Derek Xiao en Kyland Young.

4 Welke prijs zullen de winnaars van de uitdaging: VS winnen?

De totale geldprijzenpot voor The Challenge: USA zal $ 500.000 zijn. De deelnemers beginnen met individuele bankrekeningen die elk $ 1.000 krijgen. Ze kunnen hun voorraad uitbreiden door verschillende uitdagingen te winnen voor de ultieme overwinning.

De uiteindelijke winnaars krijgen ook de kans om deel te nemen aan The Challenge: War of Worlds, een wereldwijd kampioenschap tegen spelers van versies van hetzelfde spel uit Argentinië, Australië en het VK.

3 Wordt The Challenge: USA een onafhankelijke show?

Het is niet ongebruikelijk dat Challenge-producenten met unieke concepten voor individuele seizoenen komen, maar die nieuwe elementen binnen het kader van de hoofdshow houden.

Hoewel er geen bevestiging is of dit het geval zal zijn met The Challenge: USA of niet, zijn er suggesties geweest dat het zou kunnen veranderen in een reguliere show op zijn eigen status. Het feit dat het seizoen op een ander netwerk wordt uitgezonden, versterkt dit idee ook.

2 Wat is er gebeurd in het laatste seizoen van de uitdaging?

Het geroezemoes voor seizoen 37 van The Challenge begon al vroeg op te bouwen, toen de cast-onthulling plaatsvond in juli 2021. Met een pot van $ 1 miljoen voor het grijpen, werden deelnemers getrokken uit, onder andere, Big Brother (Nigeria, VK, VS), Love Island (VK, VS, Duitsland), Too Hot To Handle en verschillende versies van Survivor.

Uiteindelijk kwamen bekende namen als winnaar uit de bus, waarbij CT en Kaycee Clark elk $ 400.000 mee naar huis namen na het winnen van de laatste uitdaging.

1 Komt de uitdaging nog een seizoen terug op MTV?

Hoewel er nog geen details over een nieuw Challenge-seizoen na The Challenge: USA officieel zijn aangekondigd, zijn er al plannen voor deze nieuwste aflevering. Het seizoen zal naar verluidt het thema "Ride or Die" dragen, wat betekent dat deelnemers vrienden of familieleden aan boord kunnen brengen die hen kunnen helpen concurreren en hopelijk winnen.

Meer informatie over de cast line-up, filmlocatie en andere relevante details zullen naar verwachting te zijner tijd worden vrijgegeven.

Aanbevolen: