Love Island's Molly Mae ziet er tegenwoordig drastisch anders uit, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Love Island's Molly Mae ziet er tegenwoordig drastisch anders uit, hier is waarom
Love Island's Molly Mae ziet er tegenwoordig drastisch anders uit, hier is waarom
Anonim

De meeste reality-tv-fans hebben duidelijk gehoord van Love Island. De populaire reality-tv-show werd voor het eerst uitgezonden in 2015 op ITV en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest langverwachte shows aller tijden, en als fans het geluk hebben om in de show te komen, kan het een gouden ticket worden voor wereldwijde sterrendom.

Een goed voorbeeld van een van deze sterren is Molly Mae. Nadat ze in 2019 op de show was verschenen, werd ze meteen naar het sterrendom gekatapulteerd. Sindsdien heeft ze miljoenen verdiend met haar hernieuwde roem en fortuin, en heeft ze enorme merkdeals binnengehaald, waaronder een met het modemerk Pretty Little Thing. Ze heeft ook haar eigen merk voor nepbruin gelanceerd, genaamd Filter. Echter, zonder haar grote aanhang, die werd vergaard door op Love Island te verschijnen, zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest. Veel voormalige castleden verdienen nu miljoenen sinds hun vertrek.

Met roem komt echter ook verantwoordelijkheid. Dit omvat de verantwoordelijkheid om een goed rolmodel te zijn voor mogelijk miljoenen beïnvloedbare fans, met name de jongere generaties die gemakkelijker te beïnvloeden zijn.

Hoe was het leven voor Molly Mae voor Love Island?

Voordat ze de Love Island-villa betrad, had Molly Mae een aanzienlijke aanhang van 100k, die ze zelf al in haar tienerjaren had gegroeid. Ze had ook 10.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, dus de jonge influencer was al op de goede weg voordat ze in de show verscheen. Dankzij deze aanhang had ze al ervaring opgedaan met het goedkeuren van producten en het plaatsen van YouTube-video's.

Tijdens haar tienerjaren deed Molly vaak mee aan schoonheidswedstrijden en won ze zelfs Miss Teen Hertfordshire in 2015 toen ze nog maar 16 jaar oud was. Het jaar daarop won ze ook World Teen Supermodel UK. Volgens Heat World werkte de influencer eerder drie jaar als badmeester samen met haar zus en werkte ze ook bij Boots, een gezondheids- en schoonheidswinkel in het VK.

Kort daarna zou Molly op 20-jarige leeftijd op Love Island verschijnen, waar ze samenwerkte met haar huidige partner Tommy Fury. Het is niet verwonderlijk dat ze een van de langstlevende koppels zijn geworden sinds ze de villa hebben verlaten, en worden door veel van hun bewonderende fans gezien als een hoofdbestanddeel van echte romantiek.

Waarom Molly Mae van Love Island er tegenwoordig drastisch anders uitziet

Terwijl ze op Love Island waren, merkten fans dat Molly's gezicht er heel anders uitzag dan nu. Maar waarom? Nou, toen de reality-tv-ster op Love Island was, had ze eigenlijk lipvullers. Nadat ze in de show was verschenen, besloot ze echter nog meer vulmiddel in zowel haar kaak als jukbeenderen te krijgen.

Hierdoor zag haar gezicht er uiteindelijk heel anders uit in vergelijking met haar gezichtsvorm eerder. Naast filler had Molly ook composietbindingen om haar tanden witter te laten lijken.

molly mae filler lippen wangen (1)
molly mae filler lippen wangen (1)

Nadat ze de filler had gekregen, onthulde de ster echter dat ze 'gekrenkt' was door de schokkende resultaten. Ondanks dat ze wist dat de zwelling zou afnemen, wist Molly vrijwel onmiddellijk dat ze de filler wilde laten verwijderen, aldus de Mirror. Op haar reis naar een meer 'natuurlijke' look, vertrouwde ze fans toe dat ze haar wang- en kaakvuller had laten verwijderen en dat ze het proces zou doorlopen om haar lipvuller te laten verwijderen, naast haar composietbindingen.

In haar vlog maakt de realityster overduidelijk dat ze de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke look, en hoe ze haar reis omarmde om meer van haar 'oude zelf' te worden vóór alle vullers.

Sinds al haar cosmetische procedures zijn teruggedraaid, heeft Molly nu een meer natuurlijke uitstraling, waar veel fans de voorkeur aan geven en die haar hebben geprezen voor de positieve impact die ze mogelijk zou kunnen hebben op haar jonge en beïnvloedbare publiek. Na het oplossen van haar vulmiddel, heeft de ster zelfs gesuggereerd dat ze zich 'de mooiste voelt die ze ooit heeft gevoeld'.

De realityster stond echter niet alleen in de goede boeken in het publieke oog, maar voelde ook de hitte om midden in een controverse te worden gestraald. Een van haar meest recente schandalen betrof wat fans omschrijven als 'toondoof' opmerkingen met betrekking tot mensen in armoede. Andere fans beweerden dat ze mensen probeerde te motiveren en aan te moedigen om te slagen en dat als zij het kan, iedereen het kan.

Welke andere beroemdheden hebben hun vulmiddel opgelost?

Sinds Molly haar fillers in de openbaarheid heeft gebracht, lijken veel andere celebs de trend te volgen, in een poging om de wereld een natuurlijker uiterlijk te geven. Gemma Collins, een 40-jarige reality-tv-ster uit het VK, heeft onlangs ook de filler en de Botox gedumpt voor een meer natuurlijke uitstraling, en beweert dat iedereen er hetzelfde uitziet.

Vorige Love Island-ster Olivia Attwood besloot ook om de filler in haar bovenlip te laten verwijderen en besloot dat het 'te gezwollen' begon te worden.

Andere beroemdheden zoals Arabella Chi en Megan McKenna namen allebei deel aan het anti-lipfillerfeestje, waarbij ze allebei hun lipfiller lieten oplossen, en ze lijken allebei blij te zijn met hun beslissing. Terwijl de natuurlijke look enorm populair wordt, zal alleen de tijd leren of andere beroemdheden dit voorbeeld zullen volgen.

Aanbevolen: