Hier is waarom fans enthousiast moeten zijn voor de nieuwe 'Suicide Squad'-film van James Gunn

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans enthousiast moeten zijn voor de nieuwe 'Suicide Squad'-film van James Gunn
Hier is waarom fans enthousiast moeten zijn voor de nieuwe 'Suicide Squad'-film van James Gunn
Anonim

De sequel/reboot van Suicide Squad uit 2016 komt uit in augustus 2021 en zal worden geleid door regisseur James Gunn, een regisseur die al bekend is bij stripfans. Na twee Guardians Of The Galaxy-films voor Marvel te hebben geregisseerd, richt hij zijn aandacht vervolgens op het DC Universum met The Suicide Squad.

Het is te hopen dat de film een goede film zal zijn, aangezien het origineel uit 2016 nogal een teleurstelling was. Knoeien in de studio kan de reden zijn waarom die film uiteindelijk een warrige en onzinnige puinhoop werd, maar tenzij de geruchten over de director's cut van de film van David Ayer ooit plaatsvinden, zullen we het nooit helemaal zeker weten. Ondanks de negatieve reacties die de film ontving, verdiende het toch meer dan $ 700 miljoen aan de kassa, dus een vervolg was nooit echt twijfelachtig.

Met een gloednieuwe groep antihelden en een regisseur met een stamboom in stripfilms, zou de nieuwe film een veel betere prestatie kunnen zijn dan de eerdere film. Dit zijn slechts twee van de redenen waarom fans enthousiast zouden moeten worden over de nieuwe release, en er zijn ook andere redenen om duizelig van opwinding te worden.

Fan favoriete personages keren terug

Margot Robbie
Margot Robbie

Niet elk personage uit de eerste film zal helaas terugkeren, maar samen met de nieuwe selectie personages zullen een paar oude gezichten een comeback maken. Margot Robbie, misschien wel het beste aan de film uit 2016, keert terug als Harley Quinn met een gloednieuwe kostuumverandering die meer in lijn is met het originele stripboekpersonage. Jai Courtney springt meteen terug in de nieuwe film als Captain Boomerang, en Joel Kinnaman keert ook terug als Rick Flagg.

Deze oude favorieten zullen samenwerken met een paar nieuwe gezichten, waaronder John Cena's Peacemaker, Pete Davidson's Blackguard en Idris Elba's Bloodsport. Oh, en King Shark zal ook in de film te zien zijn, dus als fans boos waren dat Killer Croc geen deel uitmaakte van de nieuwe line-up, kunnen ze op zijn minst troost putten dat er nog een gek stripboekpersonage met toegevoegde bite op de actie.

De oude gezichten zullen de film wat continuïteit geven, wat goed nieuws is voor degenen die bang waren dat de nieuwe film de vorige film in zijn geheel zou negeren. Dus hoewel Will Smith niet zal terugkeren als Deadshot, en hoewel het onwaarschijnlijk is dat Jared Leto zal terugkeren als Joker, zullen er een paar bekende gezichten zijn om fans van het origineel gerust te stellen.

De film zal alles behalve saai zijn

Poster Suicide Squad
Poster Suicide Squad

Het laatste wat stripfans willen, is een film die voorspelbaar en saai is, twee woorden die kunnen worden toegeschreven aan menig teleurstellende superheldenfilm, waaronder Dark Phoenix en Josh Tranks Fantastic Four-film. Ze willen iets dat hen zal opwinden en hen op het puntje van hun stoel houdt met een paar verrassingen. En volgens een recent interview dat James Gunn aan Empire gaf, is dit misschien waar ze naar op zoek zijn.

In de regisseursversie van de film is geen enkel personage blijkbaar veilig. Gunn heeft de vrije hand gekregen van DC om te doen wat hij wil met de galerij van antihelden van de schurk tot zijn beschikking, en volgens de regisseur zullen ze misschien niet allemaal het einde halen. In het Empire-interview zei hij:

"In The Suicide Squad worden sommige personages goed, andere verschrikkelijk. Ze gaan niet alleen vechten en zeggen dat ze elkaar gaan vermoorden, ze komen er ook echt in vechten en elkaar vermoorden. Je weet echt niet wie er zal leven en wie zal sterven. Ik kreeg de volledige vrijheid om iedereen te doden - en ik bedoel iedereen - door DC."

Verwacht niet dat iedereen dan het einde ha alt. Dit kan verrassingen bieden op Avengers-niveau, waar favoriete personages van fans worden uitgeschreven zonder enige hoop op een gemakkelijke wederopstanding, dus fans moeten niet te gehecht raken aan de antihelden op het scherm.

De film is misschien ook niet je traditionele stripboekfilm. In zijn interview met de gedrukte editie van Empire zei Gunn:

"We konden doen wat we wilden. Er zijn geen regels op het gebied van seks en geweld en dergelijke."

Dus, in tegenstelling tot de eerste Suicide Squad-film, die de classificatie PG-13 kreeg, krijgt deze een R-classificatie. Dit past bij de selectie van de personages in het hart van de film zelf, en ook bij het woeste en bloederige stripboek dat veel gedurfder is dan de eerste filmincarnatie. Fans moeten dan ook geen nieuwe film zoals de eerste verwachten, wat goed nieuws is als ze van het bronmateriaal houden. En stripfans moeten in het algemeen klaar zijn voor een film die meer anarchistisch en taboedoorbrekend is dan veel van de superheldenfilms die tot nu toe op het scherm zijn verschenen.

Maak je klaar voor 'The Suicide Squad'

Plotdetails voor de nieuwe film zijn nog niet bekend en er is nog steeds geen bevestigd nieuws over wie de echte schurk van het stuk zou kunnen zijn. Toch zal alles de komende maanden worden onthuld wanneer nieuwe trailers worden uitgebracht en wanneer de cast en crew meer te zeggen hebben over de film. De hoop is echter groot dat de film goed zal zijn, met een regisseur die de weg weet in een stripboek en een team van antihelden die er zeker goed uit zullen zien op het scherm. Gunn heeft ook beloofd dat de film zijn eigen ding zal zijn, dus degenen die afgemat zijn door de eerdere film hebben nog een reden om uit te kijken naar de aanstaande release.

Augustus 2021 kan niet snel genoeg komen!

Aanbevolen: