Twitter blijft verdeeld worden over Alec Baldwin als AlecForPrison-trends wereldwijd

Twitter blijft verdeeld worden over Alec Baldwin als AlecForPrison-trends wereldwijd
Twitter blijft verdeeld worden over Alec Baldwin als AlecForPrison-trends wereldwijd
Anonim

Twitter blijft verdeeld over de dood van cameraman Halyna Hutchins, die eerder deze week per ongeluk werd neergeschoten en gedood met een proppistool door Alec Baldwin.

De laatste was bezig met het opnemen van scènes voor zijn aankomende film Rust toen het incident plaatsvond, waarbij niet alleen een bemanningslid om het leven kwam, maar ook regisseur Joel Souza gewond raakte, die inmiddels uit het ziekenhuis is ontslagen.

Baldwin was er zeker van dat het ongeladen wapen dat in de scène werd gebruikt niets meer was dan een rekwisiet - maar tijdens het opnemen leerde het team snel anders.

En hoewel velen naar Baldwins verdediging zijn gesprongen en zeggen dat hij in een vreselijke situatie is achtergebleven omdat hij gewoon afging op wat van hem werd gevraagd, houden andere mensen op Twitter hem verantwoordelijk voor Hutchins' dood.

De hashtag AlecForPrison won snel aan populariteit op Twitter, waarbij velen Baldwin verantwoordelijk hielden voor het tragische ongeval.

Sindsdien is onthuld dat er een intern onderzoek gaande is om erachter te komen hoe de tragedie heeft plaatsgevonden, waarbij sommige rapporten beweren dat de schietpartij zelfs op film is vastgelegd.

The LA Times voegde er verder aan toe dat cameramensen en andere bemanningsleden voorafgaand aan het incident al hadden geklaagd over de slechte werkomstandigheden op de set, waaronder lange werkdagen en lage lonen.

Er werd zelfs vermeld dat Hutchins degene was die had gepleit voor veiligere omstandigheden voor haar team sinds het begin van de opnames voor de film in het noorden van New Mexico.

Een officiële verklaring van Rust Movies Production LLC luidde: De veiligheid van onze cast en crew is de topprioriteit van Rust Productions en iedereen die bij het bedrijf is betrokken.

“Hoewel we geen officiële klachten hebben ontvangen over de veiligheid van wapens of rekwisieten op de set, zullen we onze procedures intern evalueren terwijl de productie wordt stopgezet.

“We zullen blijven samenwerken met de autoriteiten van Santa Fe in hun onderzoek en geestelijke gezondheidsdiensten aanbieden aan de cast en crew in deze tragische tijd.”

Aanbevolen: