Fans van de originele 'Clifford The Big Red Dog'-show hebben gemengde gevoelens over de live-actionfilm

Fans van de originele 'Clifford The Big Red Dog'-show hebben gemengde gevoelens over de live-actionfilm
Fans van de originele 'Clifford The Big Red Dog'-show hebben gemengde gevoelens over de live-actionfilm
Anonim

Afgelopen woensdag heeft Paramount Pictures een trailer uitgebracht voor de aanstaande live-action-aanpassing van Clifford the Big Red Dog, die is gebaseerd op de geliefde kinderboekenreeks geschreven door Norman Bridwell.

Het officiële Twitter-account voor de Clifford-film onthulde de lieve, rode hond die naast een groep kleinere honden zat. "Deze feestdagen zijn we dankbaar voor de huisdieren wiens liefde ons het hele jaar door heeft geholpen", begint de trailer. "Maar maak je klaar om volgend jaar nog groter lief te hebben."

De film draait om de middelbare scholier Emily Elizabeth (Darby Camp), die een mystieke dierenredder (John Cleese) ontmoet, die haar een kleine, rode puppy cadeau doet. De puppy groeit al snel uit tot een hond van drie meter in haar appartement in New York. Terwijl haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) op zakenreis is, gaan Emily en haar grappige oom Casey (Jack Whitehall) op avontuur in de Big Apple met de grote rode hond.

Clifford the Big Red Dog wordt geregisseerd door W alt Becker, samen met scenarioschrijvers Jay Scherick, David Ronn en Blaise Hemingway. De film zal naar verwachting op 5 november 2021 in de bioscoop verschijnen.

Na de release van de trailer waren fans van de originele PBS-show en boekenserie er snel bij om het uiterlijk van de hond te bekritiseren.

“Ik heb er geen hekel aan, maar de vacht ziet er te onnatuurlijk uit. Ik weet dat een felrode hond niet echt 'natuurlijk' is, maar het ziet er gewoon uit. De kleuring ziet er niet goed uit, zei Twitter-gebruiker @Dat360NoScope.

"Waarom hou je Clifford niet gewoon een cartoon!?? Die hond ziet er eng uit, "zei een ander Twitter-account met de gebruikersnaam @lesshumbleteej.

Een fan vergeleek de hond met het originele ontwerp van Sonic in de live-actiefilm Sonic the Hedgehog uit 2020 en stelde voor om terug te gaan naar de tekentafel:

Het oorspronkelijke ontwerp van de snelle blauwe egel maakte zoveel fans van streek dat Paramount Pictures de release van de film uitstelde om het CGI-personage na te bootsen.

Er waren echter genoeg fans op Twitter die niet zoveel problemen hadden dat ze opriepen tot een totaal nieuw ontwerp. Een fan klaagde gewoon over kleine kenmerken, zoals het gebrek aan diepte in de ogen van de honden, wat leidde tot een soort griezelig vallei-effect.

Op dit moment heeft niemand achter het live-actieproject Clifford the Big Red Dog een verklaring vrijgegeven over de mogelijkheid om het uiterlijk van Clifford te veranderen. Voorlopig kunnen fans alleen maar hopen dat de ontwikkelaars van de film de tijd nemen om naar hun klachten te luisteren en iets doen als ze kunnen.

Aanbevolen: