Avatar: The Last Airbender'-fans hebben gemengde gevoelens over de casting van Katara en Sokka voor Netflix-aanpassing

Avatar: The Last Airbender'-fans hebben gemengde gevoelens over de casting van Katara en Sokka voor Netflix-aanpassing
Avatar: The Last Airbender'-fans hebben gemengde gevoelens over de casting van Katara en Sokka voor Netflix-aanpassing
Anonim

Er zijn op internet lekkages opgedoken met betrekking tot de casting voor de Netflix-live-action-adaptatie van de veelgeprezen Nickelodeon-show Avatar: The Last Airbender. De eerste kijk van de show op een live-action-aanpassing werd bij aankomst dood toen critici, fans en de makers de film pannen voor zijn houten acteerwerk, de regie van M. Night Shyamalan en de controversiële casting. Fans waren aanvankelijk hoopvol voor de Netflix-aanpassing waarbij de makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko betrokken waren, maar vanwege creatieve meningsverschillen verlieten ze het project.

Fans blijven hopen dat de casting en aanpassing beter zullen zijn, en van wat is onthuld, zijn sommigen enthousiast over de casting. Niet iedereen is blij, want fans delen hun gemengde reacties op Twitter met betrekking tot de mogelijke cast voor de live-action-aanpassing, vooral met de keuzes van Katara en Sokka.

Volgens de fansite Avatar News zijn de casting voor Aang, Zuko, Katara en Sokka Gordon Cormier, Dallas Liu, Kiawentiio Tarbell en Ian Ousley. Er is veel lof geweest voor de voormalige twee acteurs omdat ze etnisch accuraat zijn en de juiste leeftijden hebben, vooral voor Cormier, aangezien fans zeiden dat hij perfect en schattig is om Aang te spelen. Liu, hoewel nog niet echt een baanbrekende naam, is verschenen in de Hulu-serie PENI5 en zal de jonge Shang-Chi spelen in Marvel's Shang-Chi And the Legend of the Ten Rings.

Sommige fans hebben opgemerkt dat Netflix tot nu toe beter werk heeft geleverd met casten dan de live-actiefilm, en tot hun verdienste hebben ze een punt sinds Aang, Katara en Sokka werden gespeeld door blanke acteurs, waaronder Jackson Rathbone van Twilight staat bekend als de laatste.

Wat betreft de casting voor Katara en Sokka, waren de fans vooral kritisch over de acteur naar keuze van laatstgenoemde, waarbij sommige Twitter-gebruikers beweerden dat ze een blanke man hadden uitgekozen om de komische oudere broer van Katara opnieuw te spelen.

Ousley's achtergrond is momenteel echter niet bekend bij het publiek, en gezien de consistentie van de casting, is het mogelijk dat hij een inheemse achtergrond heeft die lijkt op Katara's Tarbell.

Het casten van geliefde personages uit de briljante Nickelodeon-show zal altijd lastig zijn, en niet iedereen zal blij zijn met de casting. Dat mag niet stoppen met het feit dat Netflix zijn best heeft gedaan om nauwkeurig te zijn met de etniciteit van de personages en door te gaan met de show, ondanks het vertrek van de makers van de animatieserie.

Sommige fans hebben vertrouwen in de acteurs omdat ze goed werk leveren, maar er zijn nog steeds terechte zorgen vanwege een mislukte filmaanpassing. We zullen uiteindelijk moeten wachten tot Netflix commentaar geeft op de details rond de casting voor de Avatar: The Last Airbender live-action aanpassing.

Aanbevolen: