‘Emily In Paris’-fans hebben gemengde gevoelens over Lily Collins’ seizoen 2-outfits

Inhoudsopgave:

‘Emily In Paris’-fans hebben gemengde gevoelens over Lily Collins’ seizoen 2-outfits
‘Emily In Paris’-fans hebben gemengde gevoelens over Lily Collins’ seizoen 2-outfits
Anonim

Sex and the City-maker Darren Starr keert terug naar Netflix met Emily In Paris seizoen 2, dat officieel in productie is! Lily Collins bracht het nieuws aan haar volgers met een lieve video van de cast op maandag, en ze kijken er nu naar uit om Emily te vergezellen op haar vele andere tegenslagen.

Een dag later lijken de paparazzi de productiesite in handen te hebben gekregen en foto's van Collins' personage op internet te hebben gelekt. Fans hadden een haat-liefdeverhouding met de styling van de show, aangezien de outfits van Lily Collins niet zo modieus zijn als die van haar leeftijdsgenoten van Sex and the City.

Fans houden niet van Emily's outfits… Nogmaals

Oscar-genomineerde kostuumontwerper Patricia Field wordt gecrediteerd met de styling voor beide shows en onthulde eerder dat Emily's kleding bedoeld was om haar gebrek aan verfijning te repliceren in vergelijking met haar Franse collega's.

Fields stylingtechnieken speelden rechtstreeks in op Emily's cliché-Amerikaanse stereotypen… maar fans waren er zeker van dat seizoen 2 anders zou zijn.

Op de uitgelekte setfoto's is te zien hoe de acteur een kleurrijk gewaad draagt over een blauwe bikini en een veelkleurige strapless jurk. Collins droeg ook een zwarte sjaal, een bijna bijpassende trenchcoat en een enorme witte zonnebril voor nog een dag op de set.

De over-the-top styling heeft fans opnieuw teleurgesteld, die er niet van afdwaalden om de serie ervoor te bekritiseren.

@lavidaprada deelde "vertel haar dat ze moet rennen en betere outfits moet krijgen."

@k_fiddy voegde toe: "Haar stijl is afschuwelijk? Pls seizoen 2, doe het beter!"

@harriesdarling antwoordde: "Laat mij alsjeblieft de stylist van de show zijn, ik kan beter dan dit!"

Samen met Lily Collins in de titulaire rol als Emily Cooper, schitteren in de serie Armie Hammer-achtige Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy Chen), Camille Razat (Camille) en Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) onder andere.

De finale van seizoen 1 suggereerde dat er een soort liefdesdriehoek zou komen, waarbij Gabriel besloot om in Parijs te blijven en waarschijnlijk een relatie met Emily wilde nastreven. Dit zou natuurlijk een gemakkelijke beslissing zijn geweest voor de Amerikaanse ex-pat, als ze niet had beloofd met Mathieu op reis te gaan…of haar vriendin Camille had verraden.

De serie wordt momenteel opgenomen in Frankrijk en zal waarschijnlijk ergens in 2022 uitkomen.

Aanbevolen: