Waarom fans gemengde gevoelens hebben over 'Bel Air', de remake van 'Fresh Prince

Inhoudsopgave:

Waarom fans gemengde gevoelens hebben over 'Bel Air', de remake van 'Fresh Prince
Waarom fans gemengde gevoelens hebben over 'Bel Air', de remake van 'Fresh Prince
Anonim

The Fresh Prince of Bel Air is een van de meest populaire en innemende sitcoms ooit geproduceerd, en het heeft de carrière van Will Smith gemaakt tot wat het nu is. Zelfs Will Smith geeft publiekelijk toe dat, ondanks het feit dat hij talloze internationale films van miljoenen dollars heeft gemaakt, hij vooral bekend staat om The Fresh Prince of Bel Air. Fans van de show lachten hysterisch en bleven lachen om de kille humor van Geoffrey de butler, om de constante prikken die Will maakte ten koste van de lengte van zijn neef Carlton, en om de poging van oom Phil om het wereldrecord kogelstoten te verbeteren wanneer hij Will's bal gooide. vriend Jazz de voordeur uit.

Hoewel The Fresh Prince of Bel Air eindigde in 1996, blijven afleveringen circuleren op televisiestations in syndicatie- en streamingplatforms. Dus, met een show die zo hoog eindigde en net zo populair blijft als 30 jaar geleden, vragen veel fans zich af waarom Peacock een dramatische remake maakt van een van NBC's meest succesvolle shows?

6 Ja, Will Smith maakt deel uit van het project

Voor iedereen die sceptisch is over Bel Air, hoe begrijpelijk dat scepticisme ook is, die-hard fans van de show moeten weten dat Will Smith is aangemeld als uitvoerend producent voor de show. Misschien vond hij dat het tijd was om de serie terug te brengen, en omdat racisme op dit moment zo'n zwaar onderwerp is, vond hij dat de remake op een minder ongebruikelijke en serieuzere manier moest worden aangepakt om de tijd beter weer te geven. Dit is begrijpelijk en niet te vergezocht om te geloven als je bedenkt hoe vaak de komische versie van de show een aantal zeer intense onderwerpen behandelde die verband hielden met racisme, onderwerpen als wapengeweld en discriminatie.

5 Hoe denken de voormalige co-sterren van Will Smith over de show?

Terwijl Will Smith is aangemeld voor het project, zijn zijn voormalige co-sterren van The Fresh Prince of Bel Air vrij stil geweest over de remake. Misschien is het omdat de meesten van hen zijn verhuisd, of niet meer bij ons zijn (RIP oom Phil!). Alfonso Ribiero, die de originele Carlton speelde, heeft bijna niets gezegd over de show, maar hij is waarschijnlijk meer gefocust op zijn eigen projecten. Ribiero is momenteel de gastheer van America's Funniest Home Videos en de gokshow Catch 21.

4 Waarom zou Peacock een geliefde komedie in een drama veranderen?

De vraag die nog moet worden beantwoord, is waarom? Waarom maakt Will Smith zijn beroemdste show opnieuw en waarom doet hij het als een drama? Welnu, dat is een vraag die Will Smith uiteindelijk zal moeten beantwoorden, vooral nu interviews en promotie voor de show beginnen op te lopen nu de officiële trailer is vrijgegeven. Waarom veranderde Will Smith de hartverwarmende sitcom in een ruig drama? Wie weet. Fans zullen gewoon geduld moeten hebben en afwachten.

3 Wie is de cast van de nieuwe show?

Voordat de trailer werd uitgebracht, maakte Will Smith de definitieve castingbeslissingen voor de show bekend. Hoewel de meeste andere details over de show een mysterie blijven, weten we dat de cast een aantal mensen zal schitteren die nog nooit eerder een televisierol hebben gespeeld. Will wordt gespeeld door een acteur genaamd Jabari Banks, die een van de debuterende acteurs is, evenals Adrian Holmes als oom Phil, Cassandra Freeman als tante Vivian en Olly Sholoton als Carlton om er maar een paar te noemen.

2 Wat zeggen de critici over 'Bel Air'?

De show wordt gestreamd op Peacock en de eerste officiële trailer is pas onlangs de ronde gegaan, dus een kritische recensie is nog niet helemaal betrouwbaar genoeg. Tot dusver is de ultieme consensus er een van verwarring en voorzichtig optimisme. Diehard-fans van de show zijn misschien niet blij om te zien dat zo'n grappige show wordt omgezet in iets dat zo korrelig is, maar een jonger publiek zal merken dat de ruigere toon meer resoneert met de serieuze onderwerpen van de show dan de komische versie. Met andere woorden, de kritische ontvangst is nog steeds erg tegenstrijdig. Dat gezegd hebbende, zijn veel fans ook nogal vocaal tegen een reboot omdat de originele show op een zeer hoge kwaliteit eindigde. Veel fans zijn bang dat deze reboot de grootsheid van de show in gevaar zal brengen.

1 Wie vroeg om deze 'Fresh Prince Of Bel Air'-remake?

Dit blijft de ultieme vraag die de bovengenoemde scepsis drijft. Mensen vragen zich niet alleen af waarom Will Smith The Fresh Prince of Bel Air op zo'n donkere, ruige manier opnieuw maakt, maar een andere vraag die Smith of de trailer van de show nog moet beantwoorden, is wie hierom heeft gevraagd? Wie is het beoogde publiek voor deze show? Is dit voor jongeren die niet bekend zijn met de sitcom uit de jaren 90? Is het voor fans van de originele show? Wie wilde dit behalve Will Smith? Hoe langer deze vragen onbeantwoord blijven, hoe mysterieuzer de show lijkt te worden, en hoe meer het publiek zich afvraagt of dit een succesvolle reboot of een grote flop wordt.

Aanbevolen: