Selena Gomez-fans haasten zich om 'The Good Fight' te annuleren nadat ze grapjes maakten over haar niertransplantatie

Inhoudsopgave:

Selena Gomez-fans haasten zich om 'The Good Fight' te annuleren nadat ze grapjes maakten over haar niertransplantatie
Selena Gomez-fans haasten zich om 'The Good Fight' te annuleren nadat ze grapjes maakten over haar niertransplantatie
Anonim

De fans van Selena Gomez verdedigen haar nadat The Good Fight, een juridische dramaserie van CBS, een grap maakte over haar niertransplantatie. Dit is de tweede keer dat de strijd om de gezondheid van de zanger het doelwit is van een televisieshow, nadat de reboot van Saved By The Bell hetzelfde deed in november 2020.

Gomez' fans haastten zich om haar bij beide gelegenheden te redden en riepen de respectieve shows "Respect Selena Gomez" terwijl ze tweeten dat de gemaakte opmerkingen onsmakelijk waren.

Waar ging de scène over?

In een recente aflevering van de serie (die een spin-off is van The Good Wife), vraagt streaming-executive Del (Wayne Brody) aan Liz (Audra McDonald) om een discussie te voeren over comedy en annulatiecultuur.

Later hebben Marissa (Sarah Steele), Jim (Ifádansi Rashad) en Jay (Nyambi Nyambi) een discussie waarbij ze gaan graven in Selena Gomez.

Terwijl ze onderwerpen bediscussiëren die verboden zouden kunnen zijn in een comedyset, zegt de groep:

"Eh, necrofilie?" vraagt Jim.

"Nee, dat zou grappig kunnen zijn", zegt Marissa.

"Autisme", zegt Jay.

"Selena Gomez's niertransplantatie", antwoordt Jim, waarna verschillende fans van de zangeres "Respect Selena Gomez" begonnen te tweeten. Ze vragen het netwerk ook om The Good Fight te annuleren.

"We moeten er allemaal bij mensen op aandringen om deze show 'The good fight' niet te kijken", schreef een fan.

"Annuleer deze walgelijke show 'The Good Fight' zo snel mogelijk!! We laten jullie nooit in de steek om zulke dingen te doen." een derde schreef.

"de niertransplantatie was een levensbedreigende situatie en ik begrijp niet hoe het ooit in iemands gedachten kan komen om er grappen over te maken… RESPECT SELENA GOMEZ," zei een vierde.

Fans schreven ook dat Selena's transplantatie niet iets was om grappen over te maken, en dat de zangeres en haar jeugdvriend Francia beter verdienden.

In 2017 moest Selena Gomez een niertransplantatie ondergaan na complicaties tijdens haar worsteling met lupus. Haar vriendin en actrice Francia Raisa schonk haar nier aan Gomez, tijdens een operatie redde ze haar leven.

"eerst was het taylor, nu selena. hoe zullen deze showschrijvers beseffen dat grappen maken over zoiets helemaal niet grappig is?" een fan schreef als reactie.

In maart 2021 werd Ginny & Georgia van Netflix opgeroepen voor het maken van een vrouwonvriendelijke opmerking over het datingleven van Taylor Swift. De zanger erkende de dialoog en schreef een verklaring waarin hij noemde het "lui" en een "diep seksistische grap". We vragen ons af of Selena Gomez hetzelfde zal doen!

Aanbevolen: