Hilaria Baldwin maakt grapjes over "mannelijke" Alec en deelt "geniaal" idee om met trollen om te gaan

Inhoudsopgave:

Hilaria Baldwin maakt grapjes over "mannelijke" Alec en deelt "geniaal" idee om met trollen om te gaan
Hilaria Baldwin maakt grapjes over "mannelijke" Alec en deelt "geniaal" idee om met trollen om te gaan
Anonim

De yoga-instructeur en auteur gingen naar haar Instagram Stories om een foto te delen van de acteur die de kerstboom draagt die ze samen hadden geplukt. Ze bespotte hem en zei dat hij zich "mannelijk" voelde door de boom op te tillen.

Hilaria Baldwin maakt grapjes over echtgenoot Alec terwijl ze kerstboominkopen doen

Hilaria documenteerde de zoektocht van het gezin naar de perfecte kerstboom op haar sociale platforms. Naast foto's van haar kinderen plaatste ze ook twee foto's van Alec die de boom optilde en grapte dat het een bijzonder zware was.

Alec Baldwin in een zwarte jas tilt een kerstboom op via Instagram
Alec Baldwin in een zwarte jas tilt een kerstboom op via Instagram

In een tweede oogwenk wordt Alec gekscherend gezien terwijl hij zijn spieren spant om de boom te dragen.

Alec Baldwin in een zwarte jas tilt een kerstboom op via Instagram(1)
Alec Baldwin in een zwarte jas tilt een kerstboom op via Instagram(1)

De ondernemer en yogaleraar plaatsten toen een mooie foto van het hele gezin samen, wat erop duidde dat het misschien wel hun vakantiekaart zou kunnen worden.

"We hebben een nyc-kerstboom [kerstboomemoji]. Mogelijke kerstkaartfoto??? We kijken niet allemaal, maar de bende is hier allemaal, zuurstokken en allemaal [lolly-emoji]", schreef ze in het bijschrift.

Vóór hun kerstboomjacht had Hilaria ook haar verhalen gebruikt om haar 'geniale' idee te delen om met trollen om te gaan, een onderwerp waar ze in het verleden over heeft gesproken.

"Ik heb een manier gevonden om met bots en trollen om te gaan", zei ze in haar verhalen.

De auteur heeft een manier bedacht om de identiteit van mensen te verifiëren, vergelijkbaar met het blauwe vinkje dat garandeert dat accounts van beroemdheden echt zijn. Hilaria noemde het 'het gele merkteken' dat is gekoppeld aan een e-mailadres of telefoonnummer, en dit zou moeten helpen je identiteit te verifiëren en ervoor te zorgen dat een persoon geen account kan maken om anderen te trollen en hun identiteit verborgen te houden.

Hilaria zei toen dat mensen dan kunnen kiezen welke accounts kunnen reageren op hun profielen, waarbij ze alleen "gele" geverifieerde gebruikers kunnen kiezen.

"Niet alles zal per se leuk zijn, maar je staat achter wat je zegt," voegde ze eraan toe.

Hilaria Baldwin slaat terug naar haters nadat ze foto's van haar kinderen heeft gepost

Hilaria heeft onlangs gereageerd op kritiek van haters voor het plaatsen van foto's van haar kinderen die in de sneeuw spelen.

Op 27 november plaatste Baldwin een video van haar kinderen die op een koude dag aan het spelen waren. Nadat ze schijnbaar kritiek had gekregen dat ze geen aandacht schonk aan de kinderen die het koud hadden terwijl ze weg waren, sloeg de ondernemer terug in haar Instagram-verhalen.

"Als iemand je beschaamt omdat je kinderen geen hoed dragen in de kou, nodig ze dan uit om er een op hun hoofd te zetten", schreef Baldwin.

"Als iemand je beschaamt omdat je je kinderen buiten in de kou laat spelen, laat ze dan naar binnen komen en ze naar binnen drijven", vervolgde ze.

"Omdat je weet dat mama haar een $$ korting geeft en veel liever bij het vuur zou zijn," voegde ze eraan toe, inclusief een-g.webp

Aanbevolen: