Waarom Selena Gomez echt niet hoefde te betalen voor haar niertransplantatie

Inhoudsopgave:

Waarom Selena Gomez echt niet hoefde te betalen voor haar niertransplantatie
Waarom Selena Gomez echt niet hoefde te betalen voor haar niertransplantatie
Anonim

In 2017 Selena Gomez's auto-immuunziekte, Lupus, werd zo ernstig dat ze een niertransplantatie nodig had. Haar toenmalige kamergenoot en beste vriendin, Francia Raisa, kwam tussenbeide en gaf Selena het ultieme geschenk door een van haar nieren te doneren. De actrice heeft de afgelopen jaren zoveel meegemaakt dat ze worstelde met depressies.

Selena Gomez's beste vriend gaf haar een nier

Later dat jaar, tijdens hun Today Show-interview, onthulde Selena Gomez dat ze niemand kon vragen een nier op te offeren. Maar Francia bood zich aan nadat ze zag dat Selena niet in staat was om eenvoudige taken uit te voeren, zoals het openen van een waterfles. Destijds zei Selena dat de niertransplantatie een kwestie van leven of dood voor haar was.

Gelukkig is de operatie goed verlopen en zijn beide vrouwen volledig hersteld van de transplantatie. Francia heeft de afgelopen jaren met trots haar littekens laten zien in badpakfoto's en crop-tops. Maar Selena, die een tweede operatie nodig had na de eerste transplantatie vanwege een complicatie, heeft tot nu toe niet veel over haar littekens gedeeld sinds haar oorspronkelijke bericht.

In tegenstelling tot Francia zitten Selena's littekens niet alleen op haar buik. Tijdens het Today Show-interview onthulde Selena dat ze een heel enge ervaring had na de operatie toen de nier die ze had getransplanteerd in haar lichaam omdraaide. Als gevolg daarvan moest ze weer naar binnen voor een nieuwe operatie.

Francia legde aan W Magazine uit dat toen Selena's nier draaide, een slagader brak. Ze legde ook uit waarom Selena een extra litteken op haar been heeft en zei: "Ze moesten haar naar een spoedoperatie brengen en een ader uit haar been halen en een nieuwe slagader bouwen om mijn nier op zijn plaats te houden. Ze had dood kunnen zijn."

Ondanks enkele ernstige complicaties waren de operaties succesvol. Nu, een paar jaar later, nam Selena Instagram om voor het eerst te pronken met haar niertransplantatiebeenlitteken en schreef ze over haar vooruitgang met zelfacceptatie.

Haar littekens accepteren

Selena deelde een foto waarop ze een blauw La'Mariette-uniform droeg en schreef: "Toen ik mijn niertransplantatie kreeg, herinner ik me dat het in het begin erg moeilijk was om mijn litteken te laten zien. Ik wilde niet dat het op foto's stond, dus ik droeg dingen die het zouden verdoezelen." Ze bleef onthullen dat ze nu meer zelfvertrouwen heeft dan ooit en feliciteerde de mede-oprichter van het badpakkenmerk, Theresa Mingus, voor het maken van dergelijke inclusieve badkleding. Selena zei: "Nu, meer dan ooit, heb ik vertrouwen in wie ik ben en wat ik heb meegemaakt … en daar ben ik trots op. T - Gefeliciteerd met wat je doet voor vrouwen, de lancering van @lamariette wiens boodschap gewoon dat… alle lichamen mooi zijn."

Zowel fans als beroemdheden waren er snel bij om de reacties op Selena's foto te overspoelen met liefde en steun om trots te pronken met haar litteken. 13 redenen waarom ster Katherine Langford schreef: "Ik hou van je, dame, je bent een sterke!"

Fans zijn blij dat Selena gelukkiger en gezonder lijkt te zijn dan ooit. Haar littekens zijn echt een teken van moed en kracht.

Zijn Selena Gomez en Francia Raisa nog steeds vrienden?

Er ging een gerucht dat Selena Gomez en haar nierdonor Francia Raisa een beetje ruzie hadden na de operatie. Met betrekking tot het argument dat problemen tussen de twee veroorzaakte, vertelde een bron aan Radar Online dat Francia boos was op Selena omdat hij had gedronken en een aantal beslissingen had genomen die niet de beste gezondheidswijze waren na de operatie.

Selena en Francia hebben het echter goedgemaakt, wat nog duidelijker werd dankzij Selena's Instagram-post. Selena woonde de première van Frozen 2 bij met haar kleine zusje, waar ze het tapijt stalen met hun bijpassende looks.

Selena reflecteerde op de avond met een Instagram-bericht waarin ze een groot deel van de afbeelding ondertitelde en zei dat ze hoopt dat ze nu de beste grote zus is. Net zoals iedereen leefde voor Selena en haar lieve zusje, zo was Francia, en ze liet Selena weten in het commentaargedeelte van de post waar ze schreef: "OMG, Mijn hart nu." Dankzij deze opmerking weten fans dat elk probleem dat Selena en Francia hadden nu verleden tijd is.

Selena Gomez bedankt openlijk Francia

De actrice vierde dit jaar zelfs de Wereldnierdag door Francia te bedanken en zei dat ze "eeuwig dankbaar" is voor haar onbaatzuchtige donatie in 2017. Francia heeft ook een eigen verklaring vrijgegeven. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om haar ervaring met fans te delen om het bewustzijn te verspreiden.

Francia twitterde dat ze de impact van nierziekte uit de eerste hand heeft gezien, dus deelde ze links en bronnen met fans over "hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen met een nierziekte goed leven." Kort nadat Francia deze reeks tweets had gedeeld, ging Selena naar Twitter om het bericht van haar vriend opnieuw te delen en schreef: "Bedankt voor je zegen. Ik ben je eeuwig dankbaar."

Hoewel er de afgelopen jaren wat vragen zijn geweest over waar de vriendschap van Selena en Francia staat, heeft de zangeres heel duidelijk gemaakt dat ze Francia voor altijd dankbaar zal zijn. Hoewel Selena ook vrij privé is geweest over haar niertransplantatie-ervaring, zoals Francia, is ook zij de afgelopen maanden meer opengegaan.

Fans zijn blij dat Selena en Francia het al die jaren na de transplantatie zo goed doen.

Aanbevolen: