De 40-jarige versie': wie is Jacob Ming-Trent?

Inhoudsopgave:

De 40-jarige versie': wie is Jacob Ming-Trent?
De 40-jarige versie': wie is Jacob Ming-Trent?
Anonim

Voor sommige acteurs heeft succes een prijs. Ondertussen zijn anderen geboren sterren. In het geval van Jacob Ming-Trent klinkt het tweede scenario zeker waar. Gedurende zijn jeugd bewees de acteur keer op keer dat hij het verdiende om als een van de allerbeste te worden beschouwd. In tegenstelling tot de meeste kinderen met ambities op het podium, begon Ming-Trent op elfjarige leeftijd professioneel op te treden in zijn geboorteplaats Pittsburg. Nu, als volwassene, blijft hij definiëren wat het betekent om een uitstekende toneelacteur te zijn - tenslotte heeft Ming-Trent prijzen mee naar huis genomen, variërend van de Lucille Lortel tot de Pulitzer.

In 2020 speelde de ster een rol in The 40 Year Version, wat sommige fans ertoe aanzette om naar het verleden van Ming-Trent te informeren. Hoe werd hij beroemd? En waar heeft hij al die jaren zijn talent ingezet? Laten we eens kijken:

Een jeugd op het podium

Terwijl Ming-Trent als kind begon te acteren, was hij nauwelijks de typische kindacteur. Om te beginnen had hij geen klassieke podiummoeder die hem dwong om naar willekeurige try-outs te gaan. Integendeel, de acteur ontdekte zijn passie voor theater op de meest organische manier mogelijk: door deel te nemen aan een acteerles op de middelbare school. Maar de ervaringen van Ming-Trent gingen al snel veel verder dan wat normaal is voor een theaternerd op een openbare school.

Volgens het IMBd-profiel dat hij zelf schreef, schreef Ming-Trent zich eerst in voor een middelbare school voor podiumkunsten en vervolgens voor de Pittsburg Performing and Creative Arts High School om het best mogelijke onderwijs te krijgen. Tegen de tijd dat hij de leeftijd van zeventien bereikte, ging hij naar New York City om zijn carrière nog verder te ontwikkelen. Zelfs in de Big Apple maakte Ming-Trent furore. Hij studeerde aan het Stella Adler Conservatorium, waar hij de jongste kandidaat werd die ooit werd toegelaten tot een MFA-programma. Kun je 'wonderkind' zeggen?

Naar het zilveren scherm gaan

Hoewel toneelspelen de eerste liefde van Ming-Trent was, is hij onlangs overgestapt naar de televisiewereld. Hij is te zien geweest op een aantal kanalen, waaronder Showtime en HBO. En in tegenstelling tot de meeste nieuwe televisieacteurs die moeite hebben om consistent werk te krijgen, draait het bij Ming-Trent om de terugkerende rollen.

Op de persoonlijke Instagram-pagina van Ming-Trent heeft hij zijn uiterste best gedaan om de wereld te laten zien wat voor geweldige werk hij de afgelopen jaren heeft gedaan. Enkele van de titels die de acteur heeft geselecteerd als indicatief voor zijn beste acteerwerk zijn Watchman, Law & Order en White Famous.

Hij heeft zelfs verschillende clips opgenomen die bedoeld zijn om de diversiteit van zijn vaardigheden te laten zien. In de promo voor de seizoensfinale van White Famous kunnen fans Ming-Trent zien samenwerken met Jay Pharoah. De twee lijken erg op hun gemak met hun acteerdynamiek, dus we hopen echt dat we in de toekomst meer van het duo zullen zien. In de tussentijd kunnen we Ming-Trent bekijken op 40 Year Old Version.

Aanbevolen: