Taylor Swift-fans hopen dat dit album de volgende is om een versie van Taylor te krijgen

Inhoudsopgave:

Taylor Swift-fans hopen dat dit album de volgende is om een versie van Taylor te krijgen
Taylor Swift-fans hopen dat dit album de volgende is om een versie van Taylor te krijgen
Anonim

Taylor Swift fans hebben één antwoord in gedachten voor welk album de volgende keer een eigen Taylor's-versie zou moeten krijgen.

De zangeres heeft eerder dit jaar al Fearless (Taylor's Version) uitgebracht, de eerste van zes albums die ze van plan is opnieuw op te nemen na het geschil over het eigendom van de meesters van haar eerste zes studioalbums.

Taylor Swift-fans zijn het '1989'-tijdperk zonder haar begonnen

Fans hebben een idee welk album het volgende in de rij is om opnieuw opgenomen te worden.

Swifties hopen dat 1989, Swifts vijfde studioalbum, binnenkort een nieuwe release krijgt. De hashtag 1989taylorsversion is vandaag (17 juni) trending op Twitter geworden.

Ondanks alle fantheorieën lijkt Swift van plan te zijn haar albums in chronologische volgorde opnieuw uit te brengen. Dit zal haar derde studioalbum, Speak Now, de volgende worden.

Sommige fans lijken ervan overtuigd dat Swift de boel een beetje zal opschudden en hen zal verrassen met een heruitgave van 1989.

“Ik heb gehoord dat we het tv-tijdperk van 1989 beginnen zonder Taylor, dus…” schreef een fan.

"IK KAN NIET HAHAH 1989TaylorsVersion is trending zonder de aankondiging HAHAHHA we hebben ons eigen tijdperk", merkte een andere Twitter-gebruiker op.

"wat als Taylor niet eens van plan was om 1989 TV uit te brengen totdat ze zag hoe enthousiast iedereen ervoor was en nu probeert ze het uit te brengen, daarom hebben we er geen nieuws over lol ", schreef een andere fan.

Deze fantheorie lijkt te bewijzen dat nu spreken de volgende is voor een Taylor's-versie

In april kondigde Swift aan dat ze "de hele dag terug in de studio was om de volgende opname op te nemen", waardoor fans meteen in paniek raakten.

Destijds waren fans er zeker van dat Speak Now het volgende album zou zijn voor een heruitgave op basis van een nogal gecompliceerde theorie.

Een fan verzamelde de aanwijzingen die Swift leek te hebben achtergelaten in haar meest recente video voor Hey Stephen.

“speak now komt op 18 juni”, twitterde een Swift-fanaccount op 9 april.

Ze analyseerden de nieuwe songtekstvideo, waarin sommige woorden en letters niet in het midden en gemarkeerd lijken te staan.

De Shake It Off-zangeres heeft officieel geen releasedatum voor haar volgende album bevestigd, noch naar welk album ze in haar tweet verwees. Fans zullen in ieder geval tot morgen (18 juni) moeten wachten om te zien of hun voorspellingen correct waren.

Aanbevolen: